Perşembe, Nisan 30, 2015

PENALTI CANAVARI AYAZAĞASPOR

U14 Türkiye Şampiyonası elemeleri 2. Tur karşılaşmasında Beyoğlu Stadı’nda karşılaşan Ayazağaspor penaltılarda Çeliktepe’yi geçerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada seri penaltı vuruşlarında da rakibine 2-0 üstünlük sağlayan Sarı-Yeşilliler mutlu sona ulaştı.


Çeliktepe takımı hiçbir penaltı vuruşunu gole çeviremezken, Ayazağaspor kalecisi Ömer çıkardığı 2 penaltıyla yine kalesinde yıldızlaştı.


Zorlu gruptan Baraj maçı oynayarak Şampiyon çıkan Ayazağaspor rakibi Feriköy’ü penaltılarda geçerek İstanbul Şampiyonası oynamaya hak kazanmıştı. İstanbul Şampiyonası 1. Tur maçında da zorlu Gürpınar engelini yine penaltılarda geçen Sarı-Yeşilliler aynı tarifeyi Çeliktepe maçında da uyguladı. 




Ayazağaspor U14 Takım Sorumluları Halil Aktaş ve Tuncay Tokel, ''Üstüste oynanan zorlu 3 karşılaşmadan da zaferle ayrılan çocuklarımızı kutluyorum. Bugün iki stoperimizin de eksikliğini aratmayan sahada mücadele eden bütün çocuklarımız bunu sonu kadar hak ettiler. Başkanımızdan Malzeme Sorumlularımıza kadar bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.