Çarşamba, Nisan 29, 2015

ÖRNEK GENÇLİK ŞAMPİYON


İstanbul U12 Ligi 28.Grup'ta Örnek Gençlik, en yakın takipçisi İdealtepespor'u 5-1 yenerek şampiyonluğu garantiledi. Bu, Yeşil-Beyazlı kulübün tarihindeki ilk şampiyonluk oldu. 

Maça hızlı başlayan taraf  İdealtepespor oldu.  15. dakikada savunmanın hatasını iyi değerlendiren Yusuf Can Tezer takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu çabuk atlatan Örnek Gençlik  Ömer Kaynar ve Umut Kolburan'ın  golleriyle  devreyi 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda temposunu düşürmeyen Örnek Gençlikspor Ömer Sina  Yazıcı, Ömer Kaynar ve İlhan Yençilk'in golleriyle 5-1'lik skoru yakaladı..Bu sonuçla en yakın rakibi İdealtepe'ye 8 puan fark yapan Örnek Gençlikspor tarihinde ilk defa şampiyonluk yaşamış oldu.

Fair play dersi

İzleyenlerin çok keyif aldığı mücadelede  centilmenlik adına güzel bi an yaşandı Maçta  iki oyuncu arasında kalan top dışarı çıktı. Hakem aut kararı verirken İdealtepesporlu oyuncu Osman Yıldırım topun kendinden çıktığını belirterek maçın hakemini uyarırken herkesin alkışını aldı.

Maça ilgi büyüktü. Fenerbahçe U15 Teknik Sorumlusu Mustafa Ertem ve Altınorduspor'un scout şefi  Serhat Pekmezci de maçı takip edenler arasında dikkat çeken isimlerdi.

Taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan ,Toprak sahaları ve kısıtlı bütçesiyle, gönüllü insanların  maddi manevi katkılarıyla her maç sonrası verdiği yemeklerle tatlılarla herkesin imrenerek baktığı bir ortamı olan Örnek Gençlikspor imkansızlıklar içinden, çamur sahalar için den de bir başarı hikayesi yazmanın gururunu yaşarken Bu başarıda kulübün federe olmasından bu zamana kadar emek veren herkese teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.