Pazartesi, Nisan 27, 2015

MOTORLU KURYE BU KEZ MAÇA FUTBOLCU TAŞIDI!

Lotto Şirketler Futbol Ligi turnuvasının finali Cumartesi günü oynandı. Osmaniye İstiklalspor’un kalesini koruyan Erdoğan Özcan BAL’a yükselme maçının bitiş düdüğünün ardından moto kurye ile Sultanbeyli’deki stattan hareket edip Maslak’taki maçın oynanacağı stada yetişti.


30 dakikada stada yetişti
Sultanbeyli Belediye Gölet Sahası’nda oynanan Leventspor-Osmaniye İstiklalspor karşılaşması saat 14.30’da başladı. Saat 16.30’de biten karşılaşmanın ardından moto kuryeye atlayan ve Maslak’ta bulunan İTÜ Stadyumuna 30 dakikada yetişti. Maçın başlama düdüğünün ardından 10 dakika sonra da oyuna dahil oldu.



İlk penaltı atışını Sultanbeyli’de kurtardı
Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakasında Osmaniye İstiklalspor’un kalesini koruyan Erdoğan maçın 18.dakikasında yaşanan penaltı atışını kurtardı. Ancak dönen topta pozisyonu takip eden bir futbolcu topu filelere göndermişti.

Maç nefesleri kesti
Lotto Şirketler Futbol Ligi 2015 sezonu şampiyonunu belirleyeceği karşılaşmada Garanti Bankası ile Ford Otosan karşı karşıya geldi. Spormax’ın canlı yayınla izleyicilere ulaştırdığı karşılaşma golsüz sona erdi. Garanti Bankasının Bölge Müdürü olan ve aynı zamanda takımın Teknik Direktörlüğünü yapan Tuğrul Akşar’ın öğrencileri penaltılarla karşılaşmayı 4-2 kazandı ve turnuvanın 12.şampiyonu oldu.




Erdoğan iki penaltıya gol izni vermedi
Karşılaşmanın 25.dakikasında Garanti Bankası’ndan Eray Ertük’ün penaltı vuruşu direkte patladı. Mücadelenin normal süresi 0-0 sona erdikten sonra atılan penaltı atışlarında Garanti Bankasının futbolcuları tüm atışları golle sonuçlandırırken, Erdoğan'ın kurtardığı 2 penaltı atışı kupayı getirdi. Erdoğan ayrıca maçın yıldızı seçilirken, altın karmaya da girip ödülleri topladı.

Kupayı Ergün Pembe verdi
Lotto Şirketler Ligi turnuvasında 3.kez şampiyonluğa ulaşan ve turnuvanın 12.şampiyonu olan Garanti Bankası kupayı eski milli futbolcu Ergün Penbe’nin ellerinden aldı.

HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...