Pazar, Nisan 26, 2015

İSTANBUL ESNAFSPOR'DAN GOL YAĞMURU

İstanbul 2.Amatör ligi 13.grubun güçlü takımlarından İstanbul Esnafspor, evinde Küçükbakkalköyspor'u misafir etti. Ev sahibi Esnafspor üstün bir oyun sonunda rakibini gol yağmuruna tutarak mücadeleyi 15-0 kazandı ve haftanın en farklı sonucuna imza attı.

Sarıgazi Stadında Oynanan ve Selamet Yılmaz, Hasan Piraz, Uğur Kalaycı hakem triosunun iyi bir yönetim gösterdiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı. İlk dakikaları karşılıklı ataklar geçilen mücadelede baskılı oynayan ev sahibi ekip Emrah Bolelli, Onur Gezginci ve Oğuz Çolak'la net fırsatlardan yararlanamazken konuk ekip Küçükbakkalköyspor ise Levent Uçar ve Halil Özdemir'le girdiği gol pozisyonundan sonuç alamadı.



Esnafspor'dan peşpeşe goller

İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü alarak rakibini yarı sahasına hapseden İstanbul Esnafspor golleri peşpeşe sıralamaya başladı. 20.dakikada Ahmet Hasan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Ersan Yılmaz düzgün bir vuruşla topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Galibiyet golünün morali ile baskılarını sürdüren Sancaktepe temsilcisi Emrah Bolelli'nin ceza sahası dışından attığı mükemmel golle farkı açmaya başladı 2-0. Skor üstünlüğünü elina alan İstanbul Esnafspor kalan sürede Emrah Bolelli(2), Ahmet Hasan ve Ersan Yılmaz(2)'ın attığı gollerle ilk yarıyı 7-0 önde tamamladı.

İkinci yarı gol yağmuru devam etti
İkinci yarı etkili oyununu sürdüren İstanbul Esnafspor oyuncu değişiklikleri ile başladığı mücadelede golleri sıralamaya devam etti. Onur Gezginci ile perdeyi açan Mesut Güler'in talebeleri Ahmet Hasan(2), Mikail Karaçelik, Emrah Bolelli, Oğuzhan Marangoz, Volkan Arslantürk ve Ersan Yılmaz'ın attığı sekiz golle mücadeleyi 15-0 kazanarak haftanın gol rekorunu kırdı


Bu galibiyetle 17 puana yükselerek gruptaki iddiasını sürdüren İstanbul Esnafspor son hafta mücadelesinde Çiğdemspor deplasmanına giderken, Küçükbakkalköy takımıda evinde Maltepe Yıldızspor'u misafir edecek.



STAT : Sarıgazi
HAKEMLER: Selamet Yılmaz - Hasan Piraz - Uğur Kalaycı
SAHA KOMiSERİ : Ünal Erdem
İSTANBUL ESNAFSPOR : Alparslan, Hakan, Muhammet, Volkan, Mikail, Oğuz, Mustafa, Emrah, Ahmet, Ersan, Onur
YEDEKLER : Bedrettin, Oğuzhan, Erdi, Alperen, Akın
TEKNİK SORUMLU : Mesut Güler
K.BAKKALKÖYSPOR: Atilla, Serkan, Resul, Enes Ulutürk, Enes Balkas, Halil, Kemal, Mazlum, Halil Özdemir, Serkan, Levent
YEDEKLER : Cenk

TEKNİK SORUMLU : Mustafa Baysal

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.