Salı, Nisan 28, 2015

İSÖS TEK GOLLE GALİP


Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol Süper Lig'inin İstanbul'un iki takımından biri olan  İstanbul Özürlülerspor, şansızlığını Ankara-Yenimahalle, Genç Engellileri İsmail’in tek golü ile yendi 1-0

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi’nin,İstanbul –Bakırköy-Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nde, İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) ile Ankara-Yenimahalle,Genç Bed.Eng.arasındaki ampute futbol süper lig maçını,Bakırköy eski Belediye Başkan Yardımcısı Kudret Kitapçı,Bakırköy Belediye Meclis Üyesi ve Spordan sorumlu Grup Başkanı Ziya Çıkık, İSÖS Gönüllüsü Engin Öztan,İSÖS Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi Öznur Özüdoğru,Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gündüz,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,Antrenör Remzi Özcan ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi.


İSÖS, Zor Maçı ,İsmail ve Mert ile kurtardı 
İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) sahasında konuk ettiği ligte ayni puana sahip Ankara-Yenimahalle Genç  Bed.Eng. Spor'u  İsmail'ın ilk yarının  sonlarına doğru attığı golle  1-0  galip kapadı.
İkinci yarıya  hızlı başlayan  konuk Ankara –Yenimahalle Genç Engellilere,İSÖS takımı ,kalecisi  MERT  geçit vermezken,izleyicilere güzel ve heyecanlı zaman geçirtti.İlk yarıda İsmailin golü,ikinci yarıda da Mert’in muhteşem kurtarışları ile İSÖS özlediği galibiyete ulaştı.
İstanbul  Özürlüler Ampute Futbol Takımı ( İSÖS ) 1-0 'lık Ankara  galibiyeti ile  moral bulurken Başkan Kenan Özüdoğru,,takımının yönetici ve futbolcuları ile konuk takım oyuncu ve yöneticilerini centilmence oyunlarından dolayı kutladı.  

İSÖS, 3 Mayıs’ta KONYA'ya, KONUK OLACAK!...
İstanbul Özürlüler spor Kulübü haftaya deplasmanda Konya’da 3 Mayıs Pazar  günü Konya Bedensel .Eng.Spor Kulübü ile oynayacak.
İSÖS Başkanı  Kenan Özüdoğru "Takımımıza güveniyorum, Konya’dan' da 3 puanla dönüp, başarılarımızı  sürdürüp, Ampute futbolu daha da renklendireceğimiz inancındayım “ dedi. 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.