Cumartesi, Nisan 25, 2015

GOLLÜ MAÇ DOĞANGÜNEŞSPOR'UN

İstanbul 2. Amatör Lig 18. Grup 10 hafta karşılaşması Doğangüneş misafir ettiği Beykoz temsilcisi Deniz İşletmeleri'ni 5-3'lük skorla mağlup etti ve puanını 24'e yükselti.

Mücadeleyi Süleyman Özdemir, Ertunç Kaplan, Muhammet Emanet hakem üçlüsü yönetti, Doğangüneş takımı Abdullah, Umut Can, Mahmut, Fırat, Erhan,Erdem, Ünsal, Tayfun,Ceyhun, Gökhan Emre onbiri ile DNZ İşletmeleri takımı Salih, Murat, Hakan, Ferhat, Ahmet, Emin, Kadir, Ceyhun, Serkan, Selçuk onbiri  ile  mücadele ettiler. 



Karşılaşmaya  her iki takımda istekli başladı ilk 15. dakika karşılıklı ataklarla geçen mücadele. Oyuna ağırlını koyan ev sahibi takım  36. dakikada sol kanattan kazandığı serbest atışı kullana oyuncu Umutcan Altınışık ceza sahası dışında güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0. İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı. 

İkinci yarı golle başladı ev sahibi takım 50. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest atışı Tayfun Capar sert bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-0 . Doğangüneş 55. Dakikada Ceyhun Ertaş ile 3-0, 60. Dakikada Tayfun Capar farkı açtı. 4-0 80. Dakika Mahmut Al 5-0. Konuk takım 67. Dakikada Selçuk Zomp 70.Dakikada Hakan Kartal ve 89. Dakikada Ceyhun Koyuncu ile karşılaşma 5-3  Üsküdar temsilcisi Doğangüneşspor'un üstünlüğü ile tamamlandı puanını 24 yükselti.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ







Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.