Pazar, Nisan 26, 2015

GEMLİKSPOR’DA BAL SEVİNCİ YAŞANIYOR

Bursa'da Bölgesel Amatör Lige yükselerek 30 yıllık özlemine son veren Kırmızı-Beyazlılarda şampiyonluk kutlamaları ilçede de devam etti.

 
Gemlikspor Kulüp Başkanı Orhan Koç’un Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiği üstü açık otobüs ile şehir turu atan Gemliksporlu fubolcular, İskele Meydanı Festival alanında yaklaşık iki bin taraftarıyla havai fişek ve meşale şov yaptı. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve Belediye Meclis üyelerinin de yer aldığı kutlamalar yaklaşık bir saat sürdü.

 


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kutlamaların ardından futbolcular, yöneticiler, teknik heyet ve taraftar grubuna Büyükşehir Belediyesi Narlı Sosyal Tesislerinde yemek verdi. Şampiyonluk pastasının da kesildiği yemekte Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Kaymakam Cahit Işık, Gemlik Spor Başkanı Orhan Koç, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık’ta yer aldı.

 Şampiyonluk sevincini Futbolcular ile birlikte kutlayan Gemlik Tayfa Taraftar Grubu ve Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "İmparator Selçuk Serbest tezahüratlarında bulunup, kaptan Abdullah Apak ile birlikte omuzlara alarak sevinç gösterisinde bulundular.


Geçen yıl Mudanyaspor’u BAL'a taşıyan Selçuk Serbest, bu yıl da Kırmızı-Beyazlı ekibi şampiyon yaparak üst üste iki Bursa takımını BAL Ligine çıkarma başarısı göstererek dikkatleri üzerine çekti.

KAYNAK: www.bursaamator.org


1 yorum:

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

Hic bir Zafere çicekli yollardan gidilmediginin kanıtıdır GEMLİK Spor,
Zaferiniz kutlu olsun.

"KAGITHANE SPOR KULÜBÜ"

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.