Cumartesi, Nisan 25, 2015

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR’DA BAL’DA KALDI


Ortaköyspor ile Vefa Stadında karşılaşan Büyükçekmece Belediyespor, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkını kaptırmadı.


Bölgesel Amatör Lig 11.Grubu 5.sırada bitiren Büyükçekmece Belediyespor ile Süper Amatör Lig 6.Grubu ikinci sırada bitirdikten sonra Klasman Grubunda 8.sırayı alarak baraj maçı oynama hakkını elde eden Ortaköyspor karşılaştılar.


Büyükçekmece Belediyespor taraftarları gelmedi
Vefa Stadındaki maçta Büyükçekmece Belediyespor taraftarları yer almazken, Ortaköysporlu 50-60 civarı taraftar takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler. Maçı ayrıca birçok Kulüp Başkanı, Yönetici, Antrenör ve futbolcu da takip etti.


Hakem iki takımdan da tepki aldı
Özgün Aydın, Mehmet Alaçam, Metin Nalbantoğlu Hakem triosunun görev yaptığı maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. İlk yarıda rakibine oranla daha etkili bir oyun sergileyen Büyükçekmece Belediyesporlular, Hakemin yönetiminden memnun değillerdi. Nitekim ilk yarının bitiminde Büyükçekmece temsilcisinin Teknik Direktörü Ergun Ortakçı ile Yönetici Özgür Kurt, Hakemle kararlarını tartışırken, tecrübeli futbolcu Muhammet Emin Gül de itirazları nedeniyle devre arasında sarı kart gördü. Ortaköysporlular da, aynı gerekçe ile Hakeme tepkiliydiler.


Hamit’in penaltısı ile düğüm çözüldü
Maçın 57.dakikasında Hamit Taşkın’ın kafa vuruşu üst direkten dışarı çıkarken, 59.dakikada Ortaköysporlu Sercan’ın yavaş düşen geri pasında Metin Çalışkan, kaleci Aytekin Birkan’ı da geçtikten sonra yerde kaldı. Hakem Özgün Aydın, bu pozisyonda penaltı kararı verirken, Ortaköyspor’un tecrübeli kaptanı Hasan Ozan Girgin’i de bariz gol şansını engellediği gerekçesi ile oyundan ihraç etti. Ortaköysporlun itirazları Hakemin kararını değiştirmedi ve Hamit Taşkın atışı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. 80.dakikada ise Reha Çanakçı ile bir gol daha bulan Büyükçekmece Belediyespor maçı 2-0 kazanarak gelecek sezon da Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazandı.


Uğur Tahtacı 16 dakika oyunda kaldı
Güçlü rakibine karşı ilk devre direnen ancak mağlup duruma düştükten ve bir kişi eksik kaldıktan sonra direnci düşen Ortaköyspor’da 62.dakikada Erçin Uysal’ın yerine 62.dakikada oyuna giren Uğur Tahtacı’nın 78.dakikada oyundan alınması günün ilginç anlarından birisiydi. Genç oyuncu da bu karara tepkisini önce alkış ile gösterdi, ardından da formasını yedek kulübesine bırakarak soyunma odasının yolunu tuttu.


STAT: Vefa
HAKEMLER: Özgün Aydın, Mehmet Alaçam, Metin Nalbantoğlu
SAHA KOMİSERLERİ: Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş, Yaşar Türkmen
BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR: İskender, Kaan, Ali Fırat (Burak dk 86), Muhammet Emin Gül, Eyüp, Şükrü Can (Reha dk 57), Metin, Hamit (Eren Ahmet dk 83), Hakan, Muhammet Emin Bakan, Serkan
YEDEKLER: Savaş, Reha, Okan
TEKNİK SORUMLU: Ergun Ortakçı
ORTAKÖYSPOR: Aytekin Doğan Birkan, Mert Yılmaz, Engin Varol, Hasan Ozan, Esat, Uğur Turan, Sercan, Volkan, Erkan, Erçin (Uğur Tahtacı dk 62 / Mesut İlhan dk 78)
YEDEKLER: Özgür, Kafkas, Utku, Mesut Engin Öztaş,, Mert Eren, Çağlar
ANTRENÖR: Murat Özkütükçü
SARI KART: Engin Öztaş (dk 67 Ortaköyspor)
KIRMIZI KART: Hasan Ozan Girgin (Ortaköyspor)

HABER: ALİ KEMAL DEMİR




Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.