Pazar, Nisan 26, 2015

BEYKÖY BELEDİYESPOR KALDIĞI YERDEN

Düzce'de Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımı belirmek için yapılan play out müsabakasında gülen taraf, bu ligde tecrübesi olan Beyköy Belediyespor oldu.

Yeni sezonda ilimizi Akçakocaspor ile birlikte kimin temsil edeceği bugün oynanan Beyköy Belediyespor ile Çilimli Belediyespor müsabakası ile belli oldu. Çilimli Belediyespor, Süper Amatör Liginde Akçakocaspor'un hemen ardından ligde ikinci sırada yer almasından dolayı Beyköy Belediyespor'un rakibi olmuştu. İki takım bugün 18 Temmuz Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi ve rakibini 3-0 ile geçen Beyköy Belediyespor oldu. Müsabakaya hızlı başlayan Beyköy Belediyespor atakları erken bulmaya başladı ve en etkili pozisyonunu da  karşılaşmanın 5. dakikasında Bünyamin ile geliştirdi. Sol kanattan kendi getirdiği topu ceza sahasına kadar taşıyan Bünyamin sert vurdu fakat direğin hemen yanından filelere takıldı. Etkili gelmeye başlayan Beyköy Belediyespor, 11. dakikada Bayram'ın vurmuş olduğu kafa şutunuda Çilimli Belediyespor'un kalecisi Ümit topu müthiş çelerek gol olmasını engelledi.Karşılaşmanın 27. dakikasında ise Bahadır, ceza sahası içersinde Bünyamin'in vermiş olduğu pası filelere gönderince durum 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Beyköy Belediyespor üstünlüğü ile geçildi.



Karşılaşmanın ikinci yarısına daha derli toplu çıkan Çilimli Belediyespor 63. dakikada en etkili atağını Doğancan ile gerçekleştiremedi. İki takım teknik direktörü müsabakadan galip ayrılmak için elinden gelen herşeyi yaparak oyuncu değişikliklerine gitti. Daha çok atak oynayan Beyköy Belediyespor karşılaşmada dakikalar 66'yı gösterdiğinde sahneye Soydan çıktı ve takımın 2. golünü kaydetmiş oldu. Golden hemen sonra 69. dakikada ise Bayram'a ceza yayının üzerinde yapılan faulü kullanmak için Bahadır geldi ve düzgün bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi ve farkın 3'e çıkmasını sağladı. 

Bu dakikadan sonra oyunu rolantiye alan Beyköy Belediyespor, ataklarını Çilimli Belediyespor'a vermiş oldu. Farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince Çilimli Belediyespor yenilmekten kurtulamadı. BU sonuçla yeni sezonda Beyköy Belediyespor Bölgesel Amatör Liginde, Çilimli Belediyespor ise Düzce Süper Amatör Liginde mücadele edecek.Müsabakada ise protokolde yerini almıştı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un yanı sıra Ak Parti Milletvekili adayları Fevai Arslan ve Faruk Özlü'de ilçesinde nüfusa kayıtlı oldukları yerler olması sebebiyle bugün kü müsabakada ki yerlerini aldılar.


Stat :18 Temmuz
Hakemler:Kadir Sağlam,Boran Turhan,Mikail Can (Ank)
Beyköy Belediyespor:Gökhan Özel, Uğur Güllü,Tolga Taş,Mert Özkan, Mustafa Kahraman, Soydan Seven,Selim Özduman(dk.73 Selman Aktaş) Murat Bilgin, Byaram Dursun (dk.80 Emre Avcı) Bahadır Kıyak Dk76 İsmail Bektaş) Bünyamin Küçükusta
Yedekler:Serhan Büber, Çağlar Kul, Ferda Çil
Çilimli Belediyespor: Ümit Peker,Fevzi Ulu, Erkul Doğan, İsmail Oral, Burak Cengiz ( dk.77 Şenol İlhan) Murat Deniz,Murat Gündoğlu ,Mehmet Sak,Doğancan Ersoy, Emre Baykal, Emre (dk.51 Özgür Sevinç)
Goller :Dk.27-69 Bahadır Kıyak, dk.64 Soydan Seven

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...