Cuma, Mart 27, 2015

ZEYTİNBURNU VERGİ DAİRESİ İKİNCİ YARIDA KAZANDI


Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci haftanın üçüncü gününde ikinci maç Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü ile Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı arasında oynandı.


Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğünün ilk yarıda oldukça zorlandığı ve geçtiğimiz haftaya göre tutuk bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada ikinci yarıda oyuna giren Ahmet Uçar’ın katkısı ile toparlanarak karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Karşılaşmanın gollerini Tolga Nar, Ahmet Uçar (2) ve Rıza Şahin (2) kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğünde oyuna giren Rıza Şahin attığı iki golle ilerleyen yaşına rağmen eski günlerini aratmadı.


Orhan Bora mağlubiyetlerini maddiyata bağladı
Maç sonunda görüşlerini belirten Büyük Mükellefler Vergi Dairesi takım kaptanı Orhan Bora, bazı arkadaşlarının takımın neden kötü oynadığını kendisini sorduğunu söylerken, bunun cevabının tamamen maddiyatla alakalı olduğunu ifade etti. Turnuvada diğer takımlarla başa baş mücadele edebilmeleri için desteğe ihtiyaçları olduğunu beyan eden Bora, "Takımımız ilgisizlikten dolayı müsabakalara yeterince motive olamıyor ve bu nedenle her maçtan puansız ayrılıyor. Destek bekliyoruz" diye konuştu.


MAÇIN EN BAŞARILI OYUNCUSU: Rıza Şahin (Zeytinburnu VDM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Okan Baş (Büyük Mükellefler)


HABER: TOLGA NAR

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.