Pazartesi, Mart 02, 2015

ZARA EKİNLİ DE İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadelen eden temsilcimiz Zara Ekinlispor, Avcılar Firüzköy Sahasında Beşyüzevler ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Beşyüzevler 1-0 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.


Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele eden Sultangazi temsilcisi Zara Ekinlispor ile Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevler, Avcılar Firüzköy Sahası’nda karşı karşıya geldi.  Karşılaşma Beşyüzevler’in vuruşu ile başladı. 

Her iki takımda mücadele temkinli başlarken Beşyüzevler karşılaşmanın 5. Dakikasında sol taraftan korner atışı kazandı. Korneri Ersel ile kullanan Beşyüzevler’de ceza sahası içerisinde topla buluşan Cüneyt takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.



İlk yarının son dakikalarında Aygün ile atağa kalkan Beşyüzevler, Aygün’ün ısrarla ceza sahasına girmesi sonucunda penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Murat’a kaleci Hamdi izin vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca soyunma odalarına Beşyüzevler’in 1-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda her iki ekipte kaleyi uzaktan yoklarken bu pozisyonlardan sonuç çıkmadı. Mücadelenin son dakikalarında Sedat’ın ceza sahası içerisinde Ersel’e yaptığı müdahale sonucunda Ersel yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Alican Özışık bir kere daha penaltı noktasını işaret etti. Beşyüzevler’de topun başına bu sefer Mehmet Baş geçti. Mehmet’in şutunda kaleci Hamdi doğru köşeyi bilerek topu kornere çeldi.



Mücadelenin sonuna +5 dakikalık uzatma süresi eklenirken, bu süre zarfında başka gol olmadı ve mücadeleyi Beşyüzevler 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu sonuçla Beşyüzevler puanını 7’ye çıkarırken Zara Ekinlispor ise 1 puanda kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: ZEKERİYA YILMAZ



3 yorum:

Edip dedi ki...

Ee kolay grupta lider olup cıkmak kolay zara

Adsız dedi ki...

Kolay guruptan çıkmak kolay o futbolcularla bal ligine deil çıkmak kokusunu alamazsınız.. Yanlış transferler yanlış kadro sonunculukta gazi-ataşehir-gülsuyu-zara

Adsız dedi ki...

Macta 2 penalti kaciran besyuzevler rakibini hirslandirdi. Son dakikalar gecmek bilmedi.Gundeme gelmesede mac sonunda istenmeyen olaylar oldu tribunde.halbuki at penaltilati 3-0 bitsin mac

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.