Salı, Mart 03, 2015

YÖNETİM HESAP VERMELİ!

Valla Silivrispor olarak çok önemli bir rakibimizi üstün bir oyun ile adeta eze eze yendik. Sakaryaspor’u yendik ama sevineyim mi üzüleyim mi daha buna bir karar veremedim. Gördüklerim yaşadıklarım ve duyduklarım gerçekten üzüyor beni. Hafta sonu oynanan maçı bu kadar insana eziyet içinde seyrettirmek revamı bizlere ya. 

Silivri Stadı’nın açık olan koca tribünü Sakaryaspor’a ayırtmışlar. Bizimkiler ise balık istifi maçı takip etmek zorunda bırakıldı. Sakarya taraftarları deplasman tribünü kısmına çok rahat sığabilirdi. 

Hatta karşı açık tribünü bile bizim taraftarımız doldururdu. Böylelikle beklenen hâsılatı bizlerden sağlayabilirdi yönetim. Kim düşünecek ki bunu? 

Nasıl olsa “ben protokolde rahat rahat seyredeceğim, taraftar çokta umurumda” mı diyorsunuz? Ha protokol demişken protokol rezilliğiniz haftalar geçtikçe daha da artıyor. Dünkü maç öncesi takımın en önemli futbolcularından bir kardeşimizin çok uzaklardan annesi ve babası oğlunu seyretmeye geliyor protokol kapısından geri çevriliyorlar yazık ayıp vicdansızlık bence. 

Bakın yöneticiler size sesleniyorum bu futbolcular buraya gelirken bizlerin referansıyla geliyorlar bizler kefil oluyoruz sizlere de Silivri’ye de ama siz kusura bakmayın her yönden bizi rezil ediyorsunuz. 

O protokolde Silivri’ye ve Silivrispor’a beş para yararı olmayanları oturtacağınıza annelere babalara saygınız olsun. Daha düne kadar amatörde rakipken Silivrispor’a küfür edenler kusura bakmayın ama protokolde her hafta başköşede oturup şimdi takıma sahip çıkmaya çalışıyorlar. 

Biz her şeyin farkındayız rahat olun siz bir de şunu soracağım kaç aydır bu çocuklara prim vermiyorsunuz. 
Dünkü maçtan önce kaç para prim açıkladınız? 
Maçtan sonra hanginiz soyunma odasına indiniz çocukları tebrik ettiniz?
Nasıl kaçacağınızı şaşırıyorsunuz maç bitinde.

Vallahi bu şartlarda ve sizin bu davranışlarınızın arasında bu özveriyi gösteren bu emeği bu mücadeleyi veren futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyeti alınlarından öpüyorum. 

Hafta sonu bu çocuklar aslanlar gibi mücadele edip maçı almış her şeyi hak etmişler ama onların yerine sözde Silivrispor’a ara sıra yemek sponsoru olan bir esnaf arkadaşımız bazı yöneticileri ve onların arkadaşlarını toplayıp kendi restoranında yemek vermiş ayrıca bu yemeğin resimlerini de sosyal paylaşım sitesinde paylaşmışlar!!! 

Arkadaşım bu yemeği ya bütün takıma verecektin ya da hiç kimseye vermeyecektin. 
Sonra ben yorum yapınca da “işte şöyle oldu abi, böyle oldu abi” diyorsun. 

Kimse bana martaval okumasın kardeşim. O yemeği veren de yiyen de ayıp etti bana göre. 
Yöneticiler bir kere takımı düşünseler derler ki “ya kardeşim boş ver bizde yemeyelim, çocuklara ayıp olur o çocuklar nerde yemek yediler ne yaptılar” diye düşünen yok ki. 

Sonra da biz yöneticiyiz diye ortalarda dolaşıyorlar.  Hadi gidin oradan hepiniz reklam ve fotoğraf yöneticisisiniz ayıp ayıp yaptıklarınız hiç etik değil.

Bu takım başarı elde etimi de yarın öbür gün başarıyı da kendinize mal edeceksiniz, onu da biliyoruz. Çok basit bir durum aslında sizler bu kulübü yönetemiyorsunuz. Yönettiğinizi sanıyorsunuz ve hatta çok aciz yönetiyorsunuz. 

Yine bana göre çoğunuzda bu işi yapacak ne bilgi ne birikim ne de tecrübe var. Çoğunuzun ismi yönetici ve bu yaptıklarınıza çanak tutan bir de başkanınız var. Bakalım daha ne rezillikler yaşanacak nereye kadar gidecek bu iş bilmezliğiniz sizin. 

Aslında sizlerin en büyük avantajınız futbolu hiç bilmeyen bir belediye başkanımız var. Gerçi Özcan Başkan elinden ne geliyorsa bütün imkanları veriyor ve yapıyor ama işlerinin yoğunluğundan ve futbolu çok bilmediğinden bence bu yaşanan rezilliklerden haberi olmuyor. 

Bilginin de verilmediğine inanıyorum ya da farklı anlatılıyor ama bence Özcan Başkan bütün yönetimi bir gün toplayıp konularla ilgili toplantı yapmasını isterim. Evet, Silivri halkı Silivrispor kimlere kalmış ve nasıl yönetiliyor bir bilseniz yönetim bazında içler acısıyız ama takım olarak da son yılların en iyi takımıyız. Neyse perşembe günü bir yazım daha olacak orada devam edeceğim. Şimdilik kalın sağlıcakla…

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.