Pazar, Mart 29, 2015

TUNASPOR YENİLGİSİZ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 11.hafta mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor ve Beşyüzevler Takımları Avcılar Belediyesi Firuzköy Sahasında 0-0 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takım oyuncuları maça kontrollü bir şekilde başladı. Karşılaşmanın 7.dakikasında Tunaspor adına Yunus Emre Yüceman'ın, yaklaşık 20 metreden çektiği çok sert şutu Kaleci Armağan Vatanoğlu aynı güzellikte topu üstten tokatlayarak kornere yolladı. 19.dakikada yine Tunaspor adına orta sahadan Ahmet Keleş'in yolladığı ara pasına hareketlenen Yunus Emre Yüceman Kaleciyle karşı karşıya kaldığı bu pozisyonda yaptığı vuruş Armağan Vatanoğlu'nun ellerinde kaldı. 24.dakika'da Tunaspor orta saha oyuncusu Zülfikar Turhan'dan aldığı pasla sol taraftan ceza sahasına giren Mustafa Sarıçan'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı bu pozisyonda yaptığı vuruş üstten az farkla auta gitti. Maçın 27.dakikasında Beşyüzevler Takımı sol taraftan Ozan Çakır'ın yaptığı ortaya,yakın mesafeden Salim Görgen'in yaptığı kafa vuruşu üstten farklı bir şekilde aut'a gitti. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde 0-0 berabere tamamlandı.




İkinci 
yarıda daha çok galibiyeti isteyen taraf Bayrampaşa Tunaspor olarak gözüktü. Maçın 49.dakikasında Tunaspor'dan Yunus Emre Yüceman'ın sağ taraftan yaptığı ortaya yakın mesafeden uçarak kafa vuruşu yapan Zülfikar Turhan'ın bu topu yandan auta gitti.Hemen bir dakika sonra 50.dakikada Mustafa Sarıçan'la gelişen Tunaspor atağında arka direkte topla buluşan Ercan Işık'ın yaptığı vuruş az farkla dışarı gitti. Ender gelişen Beşyüzevler atağında 56.dakikada sol taraftan Samet Temel'in çalımlarla çizgiye kadar getirdiği topu penaltı noktası üzerinde bulunan Salim Görgen'e aktardı. Onun yakın mesafeden yaptığı vuruş az farkla auta gitti. Maçın 60.dakikasında Beşyüzevlerspor'dan Erdal Serbest'in yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Samet Temel'in yaptığı zayıf kafa vuruşu Tunaspor Kalecisi Cem Albayrak'ta kaldı. Maçın 84.dakikasında Tunaspor'da oyuna sonradan dahil olan Selim Peker'in sol taraftan ve yerden yaptığı sert vuruşu Kaleci Armağan Vatanoğlu ayaklarıyla önledi. Geriye kalan sürede gol sesi çıkmayınca bu zorlu mücadele başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

Tunaspor bu sonuçla puanını 21'e yükseltip Liderliğini 
sürdürürken, Beşyüzevlerspor'da puanını 19'a yükseltip bir sıra gerileyerek 4.sırada yer aldı.



STAT: Avcılar Firuzköy
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu,Selim Şenöz,Cenk Fatih Demirci,/Turgay Güzel
SAHA KOMİSERİ: Yüksel Karabulut
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Cem,Cihan,Furkan,Berkay,Ahmet Kutluay,(Selim
63dk),Ahmet Keleş,Yunus,Zülfikar,Mustafa,(Raşit 90+1dk),Emre,Ercan
(Mehmet 77dk),
TEKNİK SORUMLU: Ulaş Oktay
BEŞYÜZEVLERSPOR: Armağan,Erdal,Ozan,Murat Oflu,Cem,Hakan,Aygün (Cüneyt72dk),Salim,Semih,(Zülküf 89dk),Samet,Murat Çakal,
TEKNİK SORUMLU: Adem Mandralı
SARI KARTLAR: Hakan 29dk,Zülfikar 41dk,Ozan 45dk,Ahmet Kutluay 53dk, Aygün 69dk

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com





Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...