Çarşamba, Mart 04, 2015

TONTA: ALİBEYSPOR'U KARALAMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ

Son günlerde yerel basında Alibeyspor’un işletiminde olan otopark ile ilgili yapılan haberlerle ilgili Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, yönetim kurulu üyeleri ve Silivri Kulüpleri ile birlikte bir açıklama yaptı. 

Yerel bir gazetede çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gerekliliği hisseden Alibeyspor kulüp Başkanı Ali Tonta, kulüp idari binasında yaptığı basın açıklamasına, Silivri Kulüpler Birlik Başkanı aydın Algür, Silivrispor eski Kulüp Başkanlarından Akgün Duru ve Refik Bek, Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan, Çantaspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun, Beycilerspor Kulüp Başkanı Levent Koç, Ortaköyspor Kulüp Başkanı Akın Danyal katılım sağladı. İdari binasında yaptığı basın toplantısında Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Silivri Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta olarak Silivri Alibeyspor adı altında merkezde işletilen otopark hakkında yapılan haber üzerine açıklama getirmek ve bilgi sunmak gerekliliği doğmuştur. Gerçi bu gereklilik sadece bu zamana ait değildir. Ben her gün merkezdeyim. Her zaman verilecek hesabımız vardır. Genel kurulda üyelere ve yönetime hesaplarımızı vermekteyiz. Vergilerimizi ve hizmet karşılıklarını, kimseye borçlu kalmayacak şekilde planlamaktayız ve ödemeleri tamamlamaktayız. Bunları yaparken hizmetlerimiz de her geçen gün artmaktadır. Görüleceği gibi kulüp çalışmalarımız çok geniş kapsamlı olarak devam etmektedir. 



“YÜZLERCE GENCİMİZE SPOR YAPTIRIYORUZ”
İzcilik takımı ve izcilik grubumuz, Modern Folklor ve Dans grubumuz, Bayan Futbol Takımımız, Süper Amatör Lig Futbol Takımımız, U 19 1.Lig Gençler Futbol Takımımız, U 17 Lig Futbol Takımımız, U 16 Lig Futbol Takımımız, U 15 Lig Futbol Takımımız, U 13 Ligi Futbol Takımımız, U 10, U 11 ve U 12 Futbol Okulu takım çalışmamız ile faaliyet göstermekteyiz. Sporcu sayılarımız her geçen gün artmaktadır. Takımımızda bu gruplarda görev alan Antrenörlerimiz de mevcuttur. İzcilikte 3 yetkili hocamız mevcuttur. Modern Folklor ve Dans Grubunda 2 yetkili hocamız mevcuttur. Bizler, bu gruplara özveriyle yetişmeye çalışıyoruz. Nasıl daha fazla hizmet edebileceğimizi, nasıl daha iyi seviyelere taşıyabileceğimizin hedeflerindeyiz. Bu çalışmalar hiç de kolay olmamaktadır. Her yönetim kurulu üyelerimiz, bu özveriyi fazlasıyla göstermektedir.

“OTOPARKIMIZDA HER ŞEY YASALDIR”
Bunlara rağmen çıkmışlar otopark için ‘Kimin eli kimin cebinde’ diyorlar. Bunu diyeceğinize gelin gençliğimizi nasıl kurtarırız onu tanışalım. Birlikte fikirler üretelim. Gençliğimizin gittiği acı yolların önünü nasıl keser, nasıl bitiririz onları düşünelim. Cenazeyi kaldırmadan, yaşama sarılmalarını ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi başaralım. Bizler bunun derdindeyiz. Kulübün maddi anlamda sıkıntılarını, mevcut otopark geliri dışında bu sıkıntıların üstesinden gelmek için, yönetim olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Gerektiğinde cebimizden para veriyoruz. Gerektiğinde ise sayıları 3’e, 4’e varmayan iş adamı, kuruluş ve üçüncü şahıslardan spor malzemesi yardımı alıyoruz. Bu kulübün dönmesi için tabi ki paraya ihtiyaç var. Ne yapılacaksa onu yapmaya gayret ediyoruz. Gerektiğinde cebimizden vereceğiz, veriyoruz. Gerektiğinde ise bazılarının alaycı söylemiyle dilenerek isteyeceğiz. Bunun adı dilenmekse dileneceğiz. Ama kimin için; Silivri’mizin gençleri için, kızlarımız için, çocuklarımız için. Ayrıca, uzun zamandır faaliyet gösteren kulübümüz Alibeyspor’da yetiştirdiğimiz oyuncular, çevre kulüplerimizin de hizmetinde futbol oynamaktadır, spor yapmaktadır. İyi ve yetenekli oyuncularımızı Silivrispor’umuz ve Silivri’mizdeki amatör kulüplere kazandırıyoruz. 

“YETİŞTİRDİĞİMİZ SPORCULAR PROFESYONEL LİGLERDE”
Uzun zamandır süre gelen altyapımız, birçok sporcu yetiştirmekle birlikte; iyi birey, sağlıklı birey, mutlu birey, iyi ve ahlaklı vatandaş olmakla birlikte, hayatın kötü yönlerinden uzat tutmak suretiyle altyapımız büyük bir oluşuma imza atmaktadır. Bu kadar oyuncu kapasitesi yüksek bir kulüp ve biz yönetim kurulu olarak gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Çevremizdeki nesle, o berbat alışkanlıktan kurtarabiliyorsak bunun mutluluğunu hepimiz hiçbir şeye değişmeyiz. Ne mutlu ki spor kulübümüz var olduğu sürece, amaç ve hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bizleri takdir etmek zor geliyorsa bari önümüze set çekmeyin. Bırakın da gençlerimize, kızlarımıza, çocuklarımıza sporla yardım edelim. Nesillerimiz için bir şey yapmak mı istiyorsunuz? Köstek değil destek olun” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.