Pazar, Mart 29, 2015

SÜPER AMATÖR LİG KLASMAN GRUBU PAZAR SONUÇLARI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 11. haftası bugün oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak. Skorlarını canlı olarak aktardığımız maçların sonuçları haberimizin devamındadır.

16.00 Ortaköyspor - Vefa SK (Bakırköy 1 No) 2-3
?' Erkut 0-1
?' Fatih 0-2
?' Fatih 0-3
?' 1-3
? 2-3
16.00 Zara Ekinlispor - Gülsuyuspor (Mahmutbey) 2-2
16.00 Yeşilköyspor - Nişantaşı FK (Çayırbaşı) 1-1
17' Dağıstan 1-0
76' Ömer Can 1-1
16.00 İstiklalspor - Alemdağspor (Paşabahçe) 5-1
16.00 Tunaspor - Beşyüzevlerspor (Firuzköy) 0-0
16.00 Paşabahçespor - Kartal Bulvarspor (Sultanbeyli Gölet) 1-2
53' Ekimcan 1-0
55' Özgür 1-1
59' Onur 1-2

28 Mart Cumartesi Maçları
16.00 Alibeyköy-Selimiye (Çayırbaşı) 2-2

7' Fırat Yılmazgil 0-1
27' Yusuf Kaymak 1-1
30' İshak Sarıhan 1-2
53' Samet Şenol 2-2 
87' Oğuzhan Korkmaz Kırmızı Kart (Selimiye)

16.45 Gazi Mahallesi-Ataşehir Çamoluk (Vefa) 2-2
8' Servet 0-1
23' Ramazan 1-1
79' Osman (pen) 1-2
96' Özkan 2-2



İstanbul'dan direkt çıkacak ve baraj oynayacak takım sayısı değişiklik gösterebilir. İhtimalleri okumak için:
http://amatorfutbol.blogspot.com.tr/2015/03/istanbul-icin-bal-hesaplamalari.html

55 yorum:

Adsız dedi ki...

alibeykoy ve camoluk kazanir

Adsız dedi ki...

çarşamba günü maçı olanların çoğu pazar günü oynuyor.
ataşehir çamoluk ise perşembe-cumartesi oynuyor.

Adsız dedi ki...

Ataşehir de bişey yok, eksik ve sakatları var, gazi çok rahat yener....

Adsız dedi ki...

Burdan konuşmak kolay , favori dediğiniz çoğu takım alt tarafı kovalıyor. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz hangi takım olursa olsun :)

Adsız dedi ki...

inanılmaz kötü bir klasman grubu oldu. daha önce bu kadar yanlış ve programsız yönetilen bir lig görmemiştim. sayın yemen ekşioğlu kendisini sorgulamalı. konumu itibariyle sorumluluğu çok fazla, hesapta olmayan durumlarla da karşılaşıyor ama gerçekten kötü bir play-off grubu yönetti. maçların sıklığı, saatleri ve statları gerçekten yanlış seçimlerden oluştu. hakemler de maçların sonucuna direkt etki edince daha da çekilmez oldu. bu klasman grubundaki tempoyu profesyonel futbolcular kaldıramıyor ve zaten çok nadir uygulanıyor. bazı takımlarda çalışan oyuncular var. işten maça, maçtan işe gidiyorlar. hafta içi sürekli izin almak zorunda kalıyorlar. tek taraflı fedakarlık yapmak yanlış. bal ile klasman grubu aynı anda bitirilmek isteniyorsa, bal için de aynı uygulama yapılmalıydı. en azından birkaç maç daha hafta sonu oynanırdı ve seyir zevki yüksek olurdu. ayrıca birçok takım, bu temponun kurbanı oldu ve olmaları gereken sırada değiller. hayatımda gördüğüm en kötü klasman grubu yönetim şekli budur.

Adsız dedi ki...

Siz hem amatör ve hem çalışmak zorunda olup evine ekmek goturmek zorunda olan amatör futbolculara haftada 2 maç yukleyemezsiniz . Ve arti kısıtlı kadro var ellerinde.bide yaş sınırı var kadroda ayiptir bu kadar yük yüklemeyin. Bu amatör futbolcuların vebali boynunuza dolasşın. ..

kadir temizel dedi ki...

gazinin gençleri yener geçer

Adsız dedi ki...

SALDIR ALİBEYKÖYÜÜÜÜM

siporcu dedi ki...

Alibeyloy maçının 3. Devresi mi oynanıyor kesin bisey yazsaniz da bilsek :)

Adsız dedi ki...

Gazi golü atana kadar hakem maçı uzattı çok ilginç

kartal dedi ki...

Gazi..atasehir maci seyir zevki acisindan guzel bi macti..buncaac yogunluguna rahmen futbolcularin gostermis olduguu ozveri guzeldi keske bu ozveriyi federasyonda gosterse macin son 20 dakikasi karanlikta oynandi mac gec basladi u16 nin maci var diye.federasyonun bu ligi nekadar onem verdigiide buradan anlasiliyo yazik...

Adsız dedi ki...

Ne kadar şanssızlık varsa atasehiri buluyor zaten

Adsız dedi ki...

Ataşehir Takım'ı yakaladığı 6 net %100 golleri atamıyorsun, kalecin Saçma topa çıkıp gol yiyor, uzatma son dakikasında karambolde yine golü yiyorsun, sonra hakem maçı uzattı diyorsun. At golleri hakem sabaha kadar uzatsa ne olur.... Bu ligde yakaladığın pozisyonları gol yapacaksın yoksa böyle kafana vurur durursun...

Adsız dedi ki...

Gazi gollü atana kadar hakem maçı uzatı diyorsun hakemin uydurma penaltısıyla 2.1 öne geçti ataşehir hakem ilk yarının sonlarına doğru gazinin 7 numarasını ataşehirin son adamı kayarak indirdi faul bile vermedi verse son adamı oyundan atacak ikinci yarının başında ataşehir ceza sahasında elle kesilen topu bile devam ettirdi gazinin penaltısını yedi ataşehirin 9 numarası kaçtane topu elle aldı hepsinde devam ettirdi bide hakemden yakınmayın ataşehir geriye yaslanıp kontura ataklarla gol aradı gazi yüklendikcede pozisyon buldu ata şehir bence maçın yıldızı gazinin kalecisi özkanı geçemediler kaleci özkan uzatmanın son dakikasında kazanılan serbest vuruşta gol atmak için ileri çıkıp golünüde attı kendisini tebrik ediyorum Yarın düğünü var ömür boyu mutluluklar diliyorum kendisi ve eşine.

Adsız dedi ki...

Alibeyköy takımının stoperleri sakat veya kart cezalısıydı herhalde çünkü dünkü maçta stoperlikle uzaktan yakından alakası olmayan 2 kişi oynadı.
adı üzerinde stoper (durdurucu) fakat dün sahada dolaşan bu 2 kişi sanki 11 kişiyi tamamlamak için sahaya çıkmış gibilerdi.

Adsız dedi ki...

Zara Ekinli-Gülsuyu maçı Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda

Adsız dedi ki...

ortakoy Vefa berabere
zara ekinli gulsuyu gulsuyu
yesilkoy nisantasi berabere
istiklal kazanir
Tuna ve Pasabahce de kazanir yollarina devam ederler bu sekilde

Alibeykoylu dedi ki...

Diğer takımlar eksik bölgelerine transfer yapıyor Alibeyköy ise transfer yapmak için transfer yapıyor arda gencdogan haric ara transferde aldığımız hiç bir oyuncu alibeykoy de ilk 11 oynayacak kalitede değil

Adsız dedi ki...

VEFA BERABERE Mİ İLK YARI SONUCU VEFA:3 ORTAKÖY:0 HERKES NE KADAR MERAKLI UZMAN OLMAYA

Adsız dedi ki...

Millet Beşyüzevleri neden bu kadr hafife alıyor :) Adamlar 3.cü :)

Adsız dedi ki...

İstiklalspor1-0 alemdağ

Adsız dedi ki...

İstiklalspor 1-1 alemdağ

Adsız dedi ki...

İstiklal 2-1 alemdağ

Adsız dedi ki...

İstiklalspor 3-1 Alemdağ

Adsız dedi ki...

İstiklalspor 4-1 alemdağ

Adsız dedi ki...

Gülsuyu'nun golleri 18' Gökalp ve 90+4' Furkan Bilgili

bakirkoylü dedi ki...

Istiklal 5 -1 galip beyler. Sevgiler saygilar :)

Adsız dedi ki...

ORTAKÖY LİG VE PLAYOF MAÇLARI DAHİL İLK DEFA BİR MAÇTA 3 GOL BİRDEN YEDİ HAYRET!!!

bakirkoylü dedi ki...

Hala ortakoyspora piyasa yapma pesinde misiniz yaa..: )) atin alan uskudari gecmis.

Atikali dedi ki...

İşin başından ihtiyatlı davranıp birazda tecrübeyle her takım birbirine yakın güçte her sonuç olabilir diye yazıp çizdiğimden dolayı alınan sonuçlar beni fazla şaşırtmıyor.İstanbulu'un en iyi 16 süper amatör takımını da kutlarım böyle zor bir maç periyodunda ellerinden geleni yaptıkları için.Çayırbaşındaki maçtaydım bugün Yeşilköyün ilk yarıda kazanabileceği bir maç ikinci yarı tersine döndü ve beraberliği güçlükle kurtarabildi Yeşilköy.Kalan maçlarda artık sanırım hedefleri play-out maçları olacak.Nişantaşı ilk yarı genel olarak kötü ama ikinci yarı iyi top oynadı.TRT nin çekim yaptığı söyleniyordu Nişantaşı'nın 100.yılını doldurması dolayısıyla bende 100.yıllarını kutluyorum.Kalan 4 maçta ne olur Nişantaş açısından bilinmez,ilk yarı ki kötü görüntüyle devre dışı kalmakta var ikinci yarıdaki futbolla iyi sonuçlarda olabilir kalan maçlarda.Geçen sezonkinden daha çekişmeli geçiyor hem iki takım fazla 16 oldu,birde Leventspor almış götürmüştü forse etmişti geçen sezon.Puan cetveli yalan söylemez 15.hafta sonunda en iyi 4 yada en iyi 5 takım bölgesel amatöre çıkacak.'Bakırköylü' arkadaşımız ligi 7.bitireceklerini söylemişti ama görüyoruz ligin flaş takımı İstiklal 2. :) bu vesileyle 'Bakırköylü' arkadaşımıda tebrik ediyorum inşallah en iyi şekilde bitirirler.Ümit Yılmaz'ın da genel bir değerlendirmesini beklerim.Not:Gazi'nin kalecisinin attığı gol konuşuluyordu bugün Çayırbaşında,galiba Özkan'ı geçen sene Bolluca'nın bir maçında da seyretmiştim bende kutlarım.

Adsız dedi ki...

Bakırköylü sen ne ayaksın işine bak süper amatörde seneye

Hikmet dedi ki...

Şu BAL 9.grupta bir İstanbul takımının şampiyon olması kesinleşti dolayısıyla 1 takım daha doğrudan BAL'a çıkacak, yalnız statüyle alakalı anlamadığım bir şey var. Puan tablosunda kayıtsız şartsız BAL'a ilk 3 sıranın çıkacağını gösteriyorsunuz fakat sezon başı anketinde hangi 4 takım BAL'a yükselir diye sormuştunuz. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim. 9.Gruptaki şampiyonluğun garantilenmesiyle şu an 4 takımın mı 5 takımın mı direkt çıkması kesinleşti?

bakirkoylü dedi ki...

Evet sezon basi herkes cok iydir bizde illaki playout oynarz diye dusunuyordum. Haftalar gectkce her takimjn ne kadar abartildgni gordum. O yuzden haftalardir takimimzii favori goruuorum. Karsiligni da aliyoriz. Inanmis bi takimimiz var. Aslan gibi savasiyorlar bu bize yetiyor!
ortakoylu takimin kadar konus :))

Adsız dedi ki...

Tek kalite beşyüzevler.ligin en iyi futbol oynayan ekibi.bugün tuna maçında iyi olan taraftı.cüneyt şarbuğa sakat olmasaydı galip gelebilirlerdi.bir de son yılların en kötü playoff ligi.futbolcu kardeşlerime de söyleyecek tek söz tebrik etmek olur.çarşamba-pazar sıkışık ve egolarını tatmin edenlerin yüzünden kalitede düştü.baksanıza istiklal takımı 2.olmuş.küçümsemek olarak algılanmasın ama daha iyi olan görünen takımlar geride kaldı.buda demek oluyorki mücadeleyi son dakikaya kadar kovalayacaksın.tüm takımlara başarılar.

Adsız dedi ki...

Besyuzevler, tuna maçında iyi olan taraf demişsin neye göre dedin açıklar misin maç boyunca pozisyonu yoktu besyuzevler takımının . Tuna nin 4 5 tane net pozisyonu vardı ve ilk yarının tamamıyla ikinci yarının ilk bölümlerinde tek kale top oynandı diğer bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geçti . Lütfen tarafsız ve gercekci yorumlar yapın

Adsız dedi ki...

Senin takımın kimse birşey diyen yok bakırköylü allah yolunu açık etsin biz kendi takımımızı eleştiriyoruz senin takımına birşey diyen yok yok piyasaymış miyasaymış evet ortaköy takımı ilk defa 3 gol yedi yediği gollerde nasıl hata yapılmış kimde hata varmış takımı eleştirmek birilerine mesaj vermek bakırköylü birini ırgalamaz sen işine bakmaya devam et bakırköylü biz işimize bakarız.

bakirkoylü dedi ki...

Yahu adsiz. Senin ovmekten bitiremedgin besyuzevler takimina 1-0 ondeyken bos kaleye 2. Golu atamadik mac 1-1 oldu. 2-1 yaptik 2-2 oldu. hemen snrasnda 80. Dk da karsi karsiya disari attik.
futboldan anlamiyorsun bari istiklal takimina camur atmaya calisma. 500 evlrr butcesi istijlali 4le carpar. Altimiza inen her takim agliyor. Bu nasil saygi ?
Nisantasi 95te bizden 1 puani zor aldi. Yesilkoyu ezdik dunyalari kacrdik 1-1 bitti. Favoriler ortakoy a.koy alemdag karsimizda dagildilar. Atasehiri cok kotu oynadgmz halde yendik. Herkesin takldgi selimiyeye sahayi dar ettik 3 attik 5 kacrdik.
bide utanmadan istiklal kotu diye konusuyorsun.
ayip be ayipp. Zorunuza gidiyorsa oynamayalim!

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam.İnanın yorum yapmaya niyetim yoktu ama Atikali kardeşimin ricasını kırmamak için yazıyorum.11.hafta kesinlikle Vefa ve Osmaniye İstiklal takımlarının haftası oldu.Haftaya daha alt sıralarda giren bu iki takım aldıkları galibiyetle ve rakiplerinin puanlar kaybetmesiyle kendilerini bir anda şampiyonluk potasının içinde buldular.Vefa takımını daha önce yorumlamış onlardan bir çıkış beklediğimi söylemiştim ama İstiklal takımını ağzım açık seyrediyorum.Resmen şimdiden yılın takımı olmaya aday oldular.Kalan 4 haftanın fikstürünü inceledim.İstiklal takımı fikstür olarak en zor fikstüre sahip kağıt üzerinde.Son 3 hafta Vefa,Paşabahçe ve Gazi Mahallesi ile oynayacaklar.Bu hafta Gülsuyu maçını mutlak kazanmaları lazım.Vefa takımının zor maçları İstiklal maçıyla birlikte bitiyor.Vefanın kağıt üzerinde iyi bir fikstürü var.Fikstürü zor bir diğer takım haftalardır kazanamayan Beşyüzevler.Sırasıyla Yeşilköy,Nişantaşı,Alibeyköy ve Ataşehir Çamolukla oynayacaklar.Paşabahçe takımı sırasıyla Ortaköy,Zara,İstiklal ve Selimiyeyle oynayacak.Gazi Mahallesi takımıda Tıpkı Paşabahçe gibi Kartal Bulvar,Ortaköy,Zara ve İstiklal takımlarıyla oynayacak.Puan ve fikstür olarak en rahat takım Tuna ise Ataşehir,Bulvar,Ortaköy ve Zara takımlarıyla oynayacak.Özellikle fikstüre bakıldığında 13.hafta İstiklal Vefa 14.hafta İstiklal Paşabahçe ve 15.hafta İstiklal Gazi mahallesi maçlarıyla beraber 12.hafta Alibeyköy-Nişantaşı,Ortaköy-Paşabahçe 13. hafta Nişantaşı-Beşyüzevler ve 14.hafta Alibeyköy-Beşyüzevler maçları belirleyici olabilir.Genel bir yorum yapacak olursak ligin her maçı zor ama bazı maçlar kağıt üzerinde çok daha zor görünüyor.Ligin tepesi her hafta değişiyor.Ligin sonuna kadar alınacak sonuçlarla ligin şekli bir kaç kez daha değişecektir.Bu 4 haftalık süreçte 8-9 puan alan takım direkt BAL ligine çıkacaktır.Son söz olarak son 4 haftanın başta futbolcu kardeşlerimiz olmak üzere teknik adamlarımıza ve kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.Tüm takımlarımıza bol şans temenni ediyorum.

bakirkoylü dedi ki...

En iyi takim dedin, bende merak ettim Besyuzevlerin maclarina baktim, buyrun sizde bakin :)
Bulvar 1-0, Ortakoy 0-0, zara 1-0, istiklal 2-2, selimiye 2-0, alemdag 0-0, gulsuyu 4-0, vefa 3-1, gazi 1-3(maglup), Tuna 0-0.
Attigin gol 14 yedigin gol 8 .
istiklalden 2, gaziden 3, pasabhceden 2 gol yemisler.
yani kafa takimlara karsi hep vasatin altinda kalmislar. Alttaki takimlari zor yenmisler.
Alemdag ,ortakoyu ve Tunayi yenememisler.
bu tabloyu bile bile en iyi takim demek komediden baska bisey degildir.
ya da sen futbolu hic ogrenememissin ;)
bu analiz her takim icjn yapilabilir. Bu sayede bos atismaktan ziyade verilen paralar-alinan puanlar denkleminde en basarili takimin kim oldugunu gorebiliriz.
Sevgiler :)

not: ortakoylu adsiz arkdsmdan ozur dilerjm. Yanlis anlamisim. Hakkini helal et arkadsim. Ilk 8de olmaniz dilegiyle.

Adsız dedi ki...

Benden yana helal olsun Allah yolunuzu açık etsin aynı guruptan çıkan istiklal in başarılı olması beni gururlandırıyor çünkü bizim guruba en dandik gurup diyorlardı

Adsız dedi ki...

Alibeyköylü : kac transferi izledin de transferler boş diyosun ben anlamıyorum selviden alınan genc bilal'i kac macını izledin de öyle boş diyosun selviyi tek başına sırtlayan biri alibeyköyde yedek kalıyo ve sadece 1 mac 11' oynamış biri kendini yıprattı orda yazık o takıma cıkamassa..

bakirkoylü dedi ki...

Allah razi olsun. ortakoy playoff un korkulan takimi. Ben bu hafta gruba darbe yapacaginiza yurekten inaniyorum. Ortakoy ve Istiklal kek grubundan gelmedgini ispatlamistir.
Lig bttgnde iki takimda ilk 8 de olacaktir!

Adsız dedi ki...

Alibeyköy halkı-bırakın taraftar demiyorum artık.Taraftara suç atan yöneticilerimiz saolsun ,tribünde seyircisiz maçta bile kendi oyuncularımıza hocamıza hakaret ediyor küfür ediyorlar.Bizlere holigan diyordunuz takımı katlettiniz.Lütfen bu mesajı yayınlayın.Yönetim kendi çaldı kendi oynadı.Hocamızı yediniz.O adam alibeyköylu değil ama alibeyköy için herşeyi yaptı.Biz onu çok seviyorduk.Hırsı yetiyordu bize.Sizin eseriniz bu takım.Şuan bu durumlarda olmamızın sebebi siz yöneticilersiniz.Kesin bir dille soyluyorum bu hocaya lafınızı geçiremediniz takım iyi gidiyordu adamı yediniz.Siz takımın çıkmasını istemiyorsunuz belli.Selimiye gibi bir takıma ilk yarı kaç pozisyon verdik.Defansın göbeğini düşme hattından iki adam alıp monte ediyorsunuz.Maç sonu birde kalkıp takımı ayakta alkışlıyorsunuz.Bu takım Paşabahçeye 2-0 nağluken maç cevirdi.Gazi maçında tek kale oynadı ama yinede sizi memnun edemedi.Siz diyordunuzya bu taraftar hiçbirşeyi hak etmiyor diye asıl siz hiç birşeyi hak etmiyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Alibeyköyspor'da futbolu çok iyi bildiğini zanneden kulüp üzerinden prim yapmaya çalışan aslında futbolla uzaktan yakından alakası olmayan yönetici sıfatlı asalaklar olduğu sürece o takımdan hiçbir şey olmaz.

Adsız dedi ki...

Alibeyköy taraftarı olarak neyin ne olduğunu çok iyi görüyoruz. Her maç olay çıkarıyoruz diye hep bizi kötülediniz ama biz tarihimiz boyunca ne hocamıza ana avrat küfür ettik nede formamızı giyen futbolcuya sizler o kadar karakter yoksunu insanlarsınız ki grup maçlarında Sütlüce maçında 1-0 mağlup soyunma odasına giderken futbolculara ana avrat sövdünüz maç sonunda 4-1 galip gelince sahaya inip futbolcuları kutlayacak kadar karakter yoksunu edebten nasibini almamış insanlarsınız. Klasman grubu başladığından beri Metin hocaya onu oynatma bunu oynat diye baskı yaptınız. Sizi buraya kadar çıkaran adamları kadro dışı bıraktınız sonra çağırıp affettiniz. İhtiyacınız olduğu halde affettiğiniz insanla da dalga geçer gibi hala kadroya almamakla ısrar ediyorsunuz. Sizler Selimiyeli futbolculara maç içinde kimden teşvik aldınız diyecek kadar aşağılıksınız. Maç sonundan ya bu Selimiye'nin ne iddaası var ki maça asılıyor diyecek kadar futboldan ve futbolcu psikolojisinden anlamayan insanlarsınız. Selimiye ne yapacak sana kaleyi mi açacak buyur gol at diye!!! Metin Kaygın'ı yediniz yetmedi hocanın oğlunu seyircisiz maçta tartakladınız. Kulübe 5 kuruş para yardımı yapmazsınız yapacak insanları soğutursunuz da ya pardon da siz kimsiniz ? Babanızın tapulu malıydı da size miras olarak mı kaldı bu kulüp ?

Sonra Alibeyköyspor taraftarı holigan her maç olay çıkartıyor ya siz oradayken bizim her maç adam öldürmemiz gerekir.
Tarih her şeyi yazdığı gibi size de bu kulübün sömürücüleri olarak yazacak.

Lütfen yayınlamanızı rica ederim.

Adsız dedi ki...

Yediğimiz 12 maçlık seyircisiz oynama cezasında indirim yapma şansınız olduğu halde kılınızı kıpırdatmadığınızı biz Alibeyköyspor taraftarları olarak çok iyi biliyoruz. Başarısızlıkta hep taraftar olaylarını bahane ettiniz. Neymiş efendim Alemdağda market soymuşuz diye 12 maç ceza alıyoruz. Buna herkes güler. Bugün doğu illerindeki köy bakkallarında bile güvenlik kamerası var öyle bir olay varsa konu adli bir olaydır. Seyircisiz oynama cezası nedir kaldı ki stad dışında olan bir olaya federasyon hangi akla hizmet ceza veriyor anlamış değiliz. Konunun can alıcı kısmı ise market soyma gibi bir durumun olmayışıdır. Stadı basıp olay yapan Alemdağ halkı cezayı yiyen Alibeyköyspor taraftarı nerden bakarsan bak tutarsızlık diz boyu. 12 maçlık ceza sizin işinize geldi. Herşeyi kapalı kapılar ardından yapıp maçları listede yazılı olanlarla izlemek istediniz. Sizler bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsunuz. Bu takım Bal'a çıktığı takdirde maddi yükümlülüğü kaldıramayacak ve saltanatınız biteceğinden takımın Süper amatörde olması işinize geliyor. Cebinizden 5 kuruş para harcamadığınızı herkes biliyor. Alibeyköyspor İstanbul amatör takımları içinde hatta çoğu profesyonel takımda olmayan sabit gelirlere sahip Stadın altında bir sürü dükkan var halı saha iki cafeteria baz istasyonlarının kiraları zaten senelik kira gelirimizle 1 seneyi rahat rahat geçiririz. Başkan Ali Zengin ve bir kaç yönetici dışında hepiniz hesabı kitabı başka takım başarısız olsun yine biz kalalım derdindesiniz yazık. Gölge yapmayın artık ellerinizi çekin kulübün üstünden.

Adsız dedi ki...

Bakırköylük sezon başından beri sizide izledim beşyüzevleride.iyi futbol oynuyorlar kaliteli bir ekip.senin zamanında topu havaya en çok atanı kaptan yapıyorlardı galiba.2-3 maç seyretmekle yorum yapmanda senin kaliten....

Adsız dedi ki...

Bilal arik isimli futbolcuyu tanimam belki yolda görsem yine tanimam.ama bildiğim tek gerçek selvi-alibeyköy maçinda bizim sol kanadi otoban yapmişti.o gün maçi aldik ama nasil aldiğimizi gördük.ya bilal o bilal değil ya da başka bisey var bu işte.

bakirkoylü dedi ki...

Sana futbolun matematigini-istatistigini anlatiyorum bana koy kahvesi agziyla cvp yaziyorsun topu en yuksege dikenler flnlar filanlar : )))
Amacim futbolun gerceklerini anlatmak.
haketmeyen kisi veya kurumlara prim yaptirmak
degil!
Besyuzevler,nisantasi, a.koy,yesilkoy,vefa,alemdag gibi takimlar bu butcelerle ortakoy-kartal bulvar-atasehir-gazi-selimiye ve istiklal gibi mutevazi butceli takimlari sahada gecemiyorlarsa hic kendilerinei dev aynasinda gormesinler! Hesabini da oyuncularina degil kendi sığ futbol bilgilerine sorsunlar!
Sezon basi dedigim gibi.
Burasi super amator lig bildiginjz amator!
Premier lig degil!!
Formasi yada parasi degil o gün en cok isteyen en cok kosan en cok yardimlasan takim kazanir.!
sevgiler.

Adsız dedi ki...

yorumcular maç seyretmiyor yada toptan anlamıyor.bir nişantaşılı olarak şuana kadar seyrettiğim en iyi takım istiklal.bu arada ortaköy maçı hariç takımın her maçını seyrettim.takımların hepsi galibiyet gölünü atınca yalandan sakatlık numaralarıyla vakit çalmaya çalışıyorlar nişantaşı hariç.takımımız ercan hoca ve hasan fırat yüzünden çoktan BALı garantilemesi GEREKİRKEN
şu an bu hallerde.Uzatmaya gerek yok saygılar

Adsız dedi ki...

Alibeykoy taraftari bu takima zarardan baska birsey vermemistir salladiginiz defans hattinin gecmiste neler yaptiklarina bakin son 5 yila damga vurmuslardir asil sorun takimda papazlardir aklinca
kendilerini superlig topculari gibi gorup diger topcular arasinda nifak tohumlari ekmislerdir metin hoca sayesinde takim buralara kadar gelmisti zaten sezon icerdinde yanina veremeyen adamlarla dolu iken kalkmis transflere salliyosunuz suclu aramk cok kolay sizin icin ama asil tehdit taraftsrdir metin hoca gibi bir deger yine sizin sayenizde ve olaylar neticesinde koparilmistir bu takimdan ilk iki macta yere gore sigdiramadginz transferleri simdi kotu gitti diye salliyosunuz futbol bilginiz bu kadar iste once taraftar hatayi nerede yaptim dicek ahkam kesmicek..lutfen yayinlayin yorumumu.

Adsız dedi ki...

Bu takımın stoperleri Mehmet ve Tugay'dır ikiside bu sezon formdalar. Sezai Kuştepe'den alındı Kuştepe'nin hali ortada geçtiğimiz sezonlarda oynadığı futbola sallamak başlı başına ayıp ve haksızlık olur biz şuandan konuşuyoruz. Telafisi olmayan maçlarda elindeki en iyi kadroyu sahaya sürmen gerekir. Bu sezon yanında oynayan İsa tecrübesiz zamanla iyi futbolcu olacaktır muhakkak ikisi de bizim futbolcumuz ama elde daha iyileri varken oynatmamak kafamızda başka şeyler uyandırıyor bilmem anlatabildim mi ?

Adsız dedi ki...

Nişantaşlı olduğunu Belirten Arkadaş Abi yada Kardeş her Kimse Kritik Maçlar Öncesinde Takımın Hocasına ve Takım Kaptanına Yapılan Yorum Biraz Düşündürücü!!1

Bu Takım için Herşeylerini Ortaya Koyan Değerli Hocaya ve Takımın Herşeyi Kaptan Hasan Fırat!a Sallamakla Nişantaşı spora Fayda Değil Zarar veriyorsunuz...

Ayrıca Bu Takımda Başkan ve Bir kaç Yönetici Mücadele verirken Bu Takımın oyuncuları Kısa zaman İçerisinde 9 puan Geriden gelip Galata ve Gürpınar Gibi iki değerli ve güçlü Takımı deplasmanda Yenerek zirveye Çıkmıştır...

Oyuncuların Emekleri ve Başta Ercan Hocanın Ahlaki Değerleri ve Kaptan Hasan Fıratın Karakterli Duruşu ile buralara Gelmiştir ayrıca Bu Takımı geç oldu diyerek almayanlar karşısında Başkanın ricası ile evladı olarak Gören ercan Hoca Kariyerini Hiçe sayarak Göreve Gelmiş ve 3-4 oyuncu hariç yeni Oyuncularla hem form tutturmuş hemde Aslanlar Gibi Nişantaşı spora ve Armasına sahip Çıkmıştır Beğenmediğiniz ve Burada Ateşe attığınız Hasan Fırat Bu Takıma net olarak en az 12 puan almıştır NANKÖRLÜĞÜN ALEMİ YOK...

Bu Takım son olarak Önce Alibeyköy Maçıyla sonrasında Beşyüzevler Maçıyla Bal Ligine Çıkacaktır Herkes görecektir

son olarak İstiklali Övüp Takımının Hocası ve kaptanına sallayanda NİŞANTAŞLI olup olmadığını iyi düşünsün saygılar...

ALİBEYKÖYLÜ dedi ki...

Kimse tanımyırdu bu sene bı cıkış yakaladı ve o cıkışla herkesin transfer listesine giren biri nasıl oluyorda alibeyköyde yedek kalıyo Transferler yerinde ama kadro nasıl oluyo cözemedim inşallah cıkarlar..

Adsız dedi ki...

yorum yapmak kolay hele kendi tuttugun takim olursa ama biraz objektif yazalim burda bir taraftar olarak degilde bilgilendirme yapalim seyrettigimiz maclari tabiki..15 mac seyrettim takimlarin arasinda cok kucuk farkliliklar var,bana gore ilk 4 e en yakin takimlar tunaspor,pasabahce ve son yukselen formlari ile istiklal ve vefa...besyuzevler ve gazi bunlari zorlayabilir,digerleri ise 4 den 9 arasinda bir yer almak icin mucadele edecek durumdalar.futbol bu son duduge kadar mucadeleyi birakmayan takimlara basarilar..

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...