Pazartesi, Mart 30, 2015

SULTANGAZİSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN KAZANDI


Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sultangazispor evinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ni konuk etti. İlk yarısı 1-0 biten mücadele de gülen taraf 2-1’lik skorla Sultangazispor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sultangazispor, Cebeci Arena Sahası’nda Kütahya temsilcisi Dumlupınar Üniversitesi’ni konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Sultangazispor’un üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı goller ile 2-1 Sultangazispor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

Mücadeleye ev sahibi ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi ekip mücadelenin 1.Dakikasında Serdal’ın ceza sahası içerisinden kaydettiği gol ile karşılaşmaya 1-0 önde başladı.

Rakibi karşısında üstün bir baskı oluşturan Sultangazispor, karşılaşmanın 30. Dakikasında İbrahim Traore’nin attığı gol ile 2-0’lık skoru yakaladı. Ancak gol karşılaşmanın hakemi tarafından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmayınca soyunma odalarına Sultangazispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda oyuna ortak olma çabalarını arttıran konuk ekip K. Dumlupınar Üniversitesi karşılaşmanın 51. Dakikasında Aykan Birinci’nin frikikten attığı gol ile mücadeleye dengeyi getiren golü kaybetti.

Karşılaşmanın 61. Dakikasında Sultangazispor, Can ile sağdan köşe vuruşu kullandı. Can’ın ortasına iyi yükselen Ömer Faruk topa rakibinden önce vurdu. Ömer Faruk’un kafa vuruşunda top direğe çarparak oyun alanına döndün. Pozisyonun devamında savunma topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

Mücadelenin 62. Dakikasında Serdal’ın ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Emre Yılmaz, düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca mücadele Sultangazispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Sultangazispor, galibiyetlerine devam ederken zirve yarışının da Düzcespor’un 1 puan gerisinde devam ettirdi.


HABER VE FOTOĞRAF: MUSTAFA YILMAZ






Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...