Salı, Mart 31, 2015

SİLİVRİSPOR KARAGÜMRÜK’Ü SON DAKİKADA YIKTI


İstanbul U14 Liginde mücadele eden Silivrispor ve Centone Karagümrük arasındaki mücadelede karşılıklı atılan gollerle 3-2 sonuçlanırken, gollerle birlikte sahaya sunulan oyun da izleyenlere tam bir futbol keyfi yaşattı.



Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmenin eksik olmadığı müsabakada birbirlerine üstünlük sağlamak için keyifli ve seyri mükemmel bir futbol şöleni yaşadı maçı izleyenler. Her iki takımın da mutlak kazanmak adına çıktıkları sahada ilk gol maçın daha 7.dakikasında ev sahibi ekip Silivrispor’da Emre’den geldi ve maç 1-0 oldu. Müsabakanın 22.dakikasında Karagümrüklü oyucu Beşir dirimi 1-1 yaptı. Maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 tamamlandı.


Son sözü Mustafa söyledi
İkinci yarıya ilk yarıdaki aynı oyuncularla çıkan takımlar orta alanda top yapmaya başladı. Maçın 44.dakikasında Karagümrüklü oyuncu Uğur maçı 1-2 yaptı. 50.dakikada Silivrisporlu oyuncu Sinan durumu 2-2 yaparken maçın 54.dakikasında Mustafa skoru Silivri lehine 3-2 yaptı. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve müsabaka Silivrispor’un üstünlüğü ile 3-2 tamamlandı. 


Başkan Atun da maçı takip etti
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’da Silivri-Karagümrük mücadelesini yedek kulübelerinden takip etti. Müsabaka boyunca altyapı hocalarından bilgiler de alan İhsan Atun ayrıca maçın heyecanından bir ara saha içindeki oyuncularına talimatlar verdiği de gözlerden kaçmadı. Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Atun; “Altyapıları takip ederken bütün iş stresimi unutuyor ve tamamen maça konsantre oluyorum. Saha içinde birbirleriyle mücadele eden minik yüreklerin sahaya yansıttıkları samimi oyun gerçek anlamda futbolun sevilmesinde ön plandadır. Bu gençler bizim ve Türk futbolunun gelecekleri işte bunun içindir ki altyapılara önem vermek şarttır. Bizlerin altyapılarda maç kazanmak ve kaybetmekten ziyade gelecek için neler ortaya çıkarabiliyoruz bunların önemli olduğunun bilinmesini isteriz” dedi.

STAT: Silivri
HAKEM: Emrah Sever
SAHA KOMİSERİ: Mesut Kök
SİLİVRİSPOR: Atilla 8, Furkan 8, Onur 8, Naif 8, Emre 8, Mustafa 8, Batuhan 8, Burak 8, Sinan 8, Hüseyin 8, Emirhan 8
CENTONE KARAGÜMRÜK: Muhammet 8, Mehmet 8, Mehmet 8, Ali 8, Buğra 8, Enes 8, Beşir 8, eşref 8, Muhammet 8, Talha 8, Uğur 8
GOLLER: 7’ Emre, 50’ Sinan, 54’ Mustafa (Silivri), 22’ Beşir, 44’ Uğur (Karagümrük)

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...