Pazartesi, Mart 02, 2015

BIÇAKLANAN KALECİ SERVET’İN DURUMU KRİTİK


Zara Ekinlispor’un U16 takımı kalecisi Servet Dündar dün akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklandı.

İstanbul U16 Ligi 9.Grupta mücadele eden Zara Ekinlispor’un dün oynadığı Sultanmuratspor maçından sonra evine gitmek üzere tesislerden ayrılan 16 yaşındaki kalecisi Servet Dündar, Cebeci’de yolunu kesen ve kendisini gasp etmek isteyen kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklandı.


Kalbinin üzerine gelen bıçak darbesi sonucunda yere düşen genç sporcuyu etraftakiler ağır yaralı halde Karayolları Mahallesindeki Taksim İlkyardım Hastanesine kaldırdılar. Doktorlar tarafından dün akşamdan itibaren uyutulan genç sporcunun durumu ciddiyetini koruyor.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen yetenekli genç kaleci, Sultangazi ekibinin A takımında da görev yapıyordu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

alihocahakem@hotmail.com dedi ki...

kardeşimize allahdan acil şifalar dilerim umarım en kısa zamanda takım arkadaşlarına ve ailesine saglıklı bir şekilde kavuşur maalesef ülkenin gerek ekonomik geçim gerek ailele yapısı ve semt olarak bu tur ve buna benzer semtlerde bu olayı gerçekleştiren kişileride bizler hocalar olarak veya kulupler olarak bu insanlarıda spora yonlendirmeliyiz eyer bunu yaparsak gerçek anlamda başarılı oluruz ama bizler ve diger kulupler yarıştırmacı zihniyeti bırakıp bu insanları topluma kazandırmalıyız çunku aynı sıkıntılar bizim baglı bulundugum mahalledede var zara ekinli ailesine geçmiş olsun

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok üzücü bir olay.Rabbim acil şifalar versin.İnşallah genç kardeşimiz bunu atlatır.Dualarımız bu kardeşimizle olsun.

gulsuyulu dedi ki...

servet kardesimiz dualarimiz seninle insallah tez zamanda aramiza donersin. gecmis olsun

Unknown dedi ki...

Genç kardeşimize acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sevdiklerinin yanına döner. Harun Can

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...