Pazar, Mart 29, 2015

SELİMİYESPOR İKİ HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETTİ

İstanbul U19. Ligi 23. Grup 12. Hafta karşılaşması Selimiye Konuk olduğu Karabekirspor'u 3-2 mağlup edip lig bitimine 2. Hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.  


Ümraniye Belediyesi Suni çim Stadında oynanan ve Selamet Yılmaz, Şafak Nalbantoğlu, Süleyman Mengen hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya her iki takımda hırslı ve istekli başladılar ilk dakikalarda her iki kalede gol arayan bir oyun sergiliyorlardı. Konuk ekip Selimiyespor 21.Dakikada Bünyamin Çadır attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Yediği sok golle oyunda dengeyi sağlayarak ataklarını sıklaştıran Karabekirspor 31. Dakikada sağ kanattan kullandığı serbest atışı ceza sahası içine gelen topu tutmaya çalışan kaleci Sıddık Sevilmiş topu elimden kaçırınca pozisyonu iyi takip eden Ertuğrul Doğangün iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-1.ilk yarı 1-1 lik skor tamamlandı.



İkinci yarıya konuk ekip oyuncu değişikliğiyle başladı. Rakibini üstüne giden Üsküdar temsilcisi 69.Dakikada sol kanatta topla buluşan maçın başarılı ismi Burak Birol ceza sahası dışında sert bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-1. Bu golden sonra konuk ekip oyunu rölantiye alıp kısa paslarla kendi kontrolünde tutmak amacındaydı. 75. Dakikada sol kanattan konuk ekip atağında topla buluşan Burak Birol ceza sahası içine yapmış olduğu ortayı iyi takip eden Fatih Alparslan şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi 3-1. Golden sonra ev sahibi Karabekirspor 83. Dakikada  sağ kanata topla buluşa  Tayfun Şahin güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 3-2. Karşılaşmada kalan dakikalarda gol olmayınca Üsküdar temsilcisi deplasmanda 3.Puanın alıp şampiyonluğunu ilan etti.




Stat: Ümraniye Belediyesi Suni Çim
Saha Komiseri: Feridun Koçak
Hakemler: Selamet Yılmaz, Şafak Nalbantoğlu, Süleyman Mengen.
Karabekirspor: İsrafil, Elvan, Faruk, Ayetullah, Umut, Tuncay, Selahattin, Gürkan, Eray,Ertuğrul, Tayfun
Teknik Sorumlu: Özcan Demir
Selimiyespor: Sıddık, Serkan, Burak, Sinan, Umut can, Burak, Fatih, Bünyamin, Ulaş, Eray, Tekin.
Yedekler: Batuhan, Evren, Güney, Rafet, Dinar, Enes, Niyaz.
Teknik Sorumlu: Tansu Açabey    

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ





    

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.