Pazartesi, Mart 30, 2015

SELAMİ ALİ YEŞİL SAHA'DAN OLAYLARA KINAMA


İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta mücadele eden Selami Ali Yeşil Saha SK, hafta sonu oynadığı Pendik Kaynarcaspor maçında yaşananlar dolayısıyla bir kınama yazısı yayımladı.

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta mücadele eden A takımımız, 28 Mart 2015 Cumartesi günü Pendik Kaynarcaspor ile deplasmanda karşılaşmış ve uzatma anlarında attığı golle 1-0 galip gelmiştir. Lakin maç sırasında yaşanan, futbol taraftarlığı ve ahlakıyla uzaktan yakından alakası olmayan olaylar, haklı galibiyetimize sevinmemize engel olmuştur. 

'Tribünden silah gösterdiler'

Kaynarca Stadı'ndaki müsabakada saha içinde futbolcular arasında herhangi bir sorun olmamasına karşın ev sahibi ekip tribünlerinden kulübümüze karşı ağır hakaret ve küfürler yükselmiştir. Hatta Pendik Kaynarcasporlu bazı taraftarlar işi tribünden takımımıza silah göstermeye kadar götürmüştür.

Amacı gençliğe hizmet olan, kısıtlı şartlarla Üsküdar ilçesindeki gençlere spor yaptırmaya çalışan, şimdiye kadar karşılaştığı rakiplerle sürekli iyi ilişkiler kuran kulübümüz Kaynarca'daki muameleyi kesinlikle hak etmemiştir. Futbolda kazanılır veya kaybedilir ancak sonuç ne olursa olsun taraflar fair-play'den, dostluktan ödün vermemelidir. Bu bağlamda, Kaynarca'da yaşanan olayları kınıyor; her şeye rağmen ikinci yarıda rakibimize karşı Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü'ne yakışan konuk severliğimizi göstereceğimiz müsabakaya tüm spor camiamızı bekliyoruz."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...