Perşembe, Mart 19, 2015

SAL KLASMAN GRUBU 18-19 MART 2015 SONUÇLARI


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 8. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmaların sonuçları ve puan durumuna haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.


19 Mart Perşembe

15.00 Kartal Bulvarspor - Alemdağspor 0-1
83' Tolga Öztürk 0-1
88' Bulvarspor penaltı kaçırdı.



18 Mart Çarşamba Programı

15.00 Ataşehir Çamolukspor - Gülsuyuspor 3-4
          16' Ataşehir 10 kişi kaldı
          26' Emre Efe 0-1
          34' Adem 1-1
          51' Alaattin Gökalp Erdoğan 1-2
          60' Mehmet Akdeniz 1-3
          66' Mehmet Akdeniz 1-4
          90' ? 2-4
          90+3 3-4
15.00 Paşabahçespor - Nişantaşı FK 1-1
          41' Emre Çağlar
           55' Ekimcan Karakuş 1-1
15.00 Vefa SK - Beşyüzevlerspor 1-3
          K.K. 0 - 1
           Ersel Samet Temel 0-2
           ?
           ?

15.00 Gazi Mahallesi SK - Yeşilköyspor 1-1
15.00 Zara Ekinlispor - İstiklalspor 2-2
          18' Ferdi 1-0
           23' Yunus Emre 1-1
           27' Ferhat 2-1
           76' Hamza Altınsoy (P) 2-2
15.00 Alibeyköyspor - Bayrampaşa Tunaspor 1-1
          69' Bayrampaşa Tuna'dan Gökhan Gedik kırmızı kart gördü
          84' Samet Şenol 1-0
          89' Mustafa Sarıçan(P) 1-1
15.00 Ortaköyspor - Selimiyespor (Paşabahçe) 2-2
          60' Uğur Turan
           70' Sergen Sarp
           85' Esat 2-1
           87' Fırat 2-2




54 yorum:

Adsız dedi ki...

atasehir, gazi, vefa, selimiye galip gelir bence bugun

Adsız dedi ki...

Günün iki önemli maçı Alibeyköy-Tuna ve Paşabahçe-Nişantaşı bu maçlarda galip gelen takımlar büyük avantaj yakalacaklardır. Olası beraberlik durumlarında üst tarafta puan farkları sabit kalacak alttan en az 1 takımın yukarıya sıçrayacağını düşünüyorum bu hafta.

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler kek takım mı kardeş? Yavaş gel Vefa kimi rahat yeniyo kardeş?

Adsız dedi ki...

Tüm takımlara başarılar. Semtimizin takımı İstiklal'e ayrıca başarılar :)

Benim tahminlerim ise şöyle,

Ataşehir
Nişantaşı
Beşyüzevler
Yeşilköy
İstiklal
Alibeyköy
Ortaköy



gulsuyulu dedi ki...

hafta ici hafta sonu oynanan mac yogunlugundan dolayi bugun bircok mac berabere bitecektir tum takimlara basarilar tekrar

Adsız dedi ki...

nişantaşıyı sezon basında düşecek olarak gösterdıler mucadelenıze saglık cocuklar.

Adsız dedi ki...

yukarıdaki sıralamayı yapan arkadaş, alt sıralar için yazmış herhalde.Bayrampaşa Tuna Spor ; Paşabahçe, Herşeye rağmen Vefa, üst sıralarda yer alabilecek takımlar. önümüzde daha çok maç var. tüm takımlara bol şans.

Adsız dedi ki...

Basarilar selimiye

Adsız dedi ki...

Vefa alır diyenler ne oldu ulaaannn Beşyüzevler asıl patlamayı geçen haftadan itibaren yapmaya başladı

Adsız dedi ki...

Paşabahçe kaç haftadır selimiyenın stadında oynuyor ?? 3 haftadır oysaki ne gerek var adamların evi gibi olmus selimiye stadı

Adsız dedi ki...

Yeşilköy patladı .s

Adsız dedi ki...

Nişantaşı FK hem kadro açısından hem de yönetim açısından çok zengin olduğu için bu lige çok fazladır.Ayrıca; takımın sponsoru The House Coffee&Hotel'dir. Söz konusu sponsorun yönetim kurulu başkanı da kulübün başkanıdır.Fazla söze gerek yok,forza Nişantaşı FK..

Bir Nişantaşlı..

Adsız dedi ki...

gözlemci, benim anlayamadığım bir ortakö takımı var,nişantasını,bulvarı yeniyor,beşyüzevleri elinden kaçırıyor,istiklal gibi takıma malup olup,çamoluk sporla berabere kalıyor,puan durumuna göre konuşuyorum, YANİ DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULUYOR İLGİNÇ,tüm takımlara başarılar...

Adsız dedi ki...

Ortaköy 1-selimiye 1

Ortaköy 74 ugur turan

selimiye 76...gol

Adsız dedi ki...

VEFA ya paraşüt alın

dersimli dedi ki...

Hizir uzundag gol atar iddada 1,05 oran veriodu,ordan yattik yoksa sonuc belliydi

Adsız dedi ki...

Bu haftanin ve de son haftanin lideri 500 Evler takimidir.Tüm takimlara baśarilar

Adsız dedi ki...

Yesilkoye bak ya 90 dakika gol atmamaca oynuyo

bakirkoylü dedi ki...

Gozlemci.. ortakoyun istiklale yenilmesnjn nesi garip :)) sen cok fanatijsin galiba istiklal yenince icine oturmus : ))
Gruptan 1. Istiklal 2. Ortakoy cikti hatirlatirim;)

Adsız dedi ki...

İşn Beşyüzevler Bal Ligine cikacak. Bu lige vazla çünkü. Vefa yi Varkli yenmelerinden belli

LEVENT dedi ki...

Şunun Şu sponsoru Şunun Yönetimi İyi Şunun Taraftarı iyi Demekle Maç Kazanılmıyor Beşyüzevler Yenilir Diyiyorsunuz Bu Haftanın En karlısı ve Lideri BEŞYÜZEVLER !!!

gulsuyulu dedi ki...

gulsuyu sporumuz kazandi zor maclari atlattik bundan sonra puan alicagimiz maclar basladi

öz vefalı dedi ki...

acilen vefada kan değişikliği lazım yeni Bir Tecrübeli hocayla Gurup'tan yinede çıkarız.kaleci hocasıda değişmesi lazım.

Adsız dedi ki...

Ortaköy için DENİZİ GEÇİP DEREDE BOĞULUYOR diyorsun, İSTİKLAL'i küçük görüp İSTİKLAL GİBİ BİR TAKIMA MAĞLUP oluyor diyorsun.

İstiklal gibi takımla aranda sadece 2 puan var şu anda.

İstiklal gibi takımdan Bakırköy'de 90+7'de attığın golle 1 puanı kurtardın, ikinci maçta da Çileklide hakem ile 1-0 aldın.

Normal sezonda, İstiklal gibi takım seni geçerek sezonu şampiyon bitirdi, sen ikinci olarak geldin bu lige.

Zannedersin ki Ortaköy uzay takımı.

Hala abuk subuk yorumlar yapılıyor. Bu lig amatör bir lig ve herkes herkesi yenebilir, yeniyor da zaten. Puan durumu ortada. Takımlar arasında uçurum yok, küçük farklar ve kırılma anları skorları belirliyor. Kendinizi dev aynasında, diğer takımları da küçük görmeyi bırakın artık.

Çok antipatik oluyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Maçlar başlamadan Alibeyköy,Beşyüzevler,Tuna,Vefa favori gösteriliyordu. Vefa dışında hepsi beklentileri karşılıyor gibi daha 8 maç var ne olacağı belli olmaz.

Adsız dedi ki...

Gülsuyuspor bugün kazandı ve çıkışını başlattı. Mutlaka Ataşehir'in 16. dakikada 10 kişi kalması maçın seyrini değiştirdi fakat Gülsuyu lehine 5-6 farkla bitecek maç, laubalilikten dolayı 90'da yenen iki gol ile bir farkla bitti. Gülsuyuspor'un ilk 6 haftalık fikstürü epey zorluydu ve bu periyottan yalnızca 1 puan çıkardılar. 2-3 maçtan da 3 puan alabilecekken şanssızlıklar ile kaybettiler. Kalan 7 hafta için fikstür nispeten daha olumlu görünüyor Gülsuyuspor adına.

ortasaha dedi ki...

antipatik sözcüğünü öğrenmişsin de aferin ama o yazıyı yazanın ortaköylü olduğunu istişaremi yapıp öğrendin.hiç bir ortaköylü bir rakibini küçümsemez.her maça rakibe saygı ilkesi ile çıkar.centilmenliği ile nam salmış uğur hoca buna aykırı davranan futbolcu takımda barındırmaz.amaç sadece mücadele etmek formayı ıslatmak ve etik yengi almak.teşekkürler ortaköy.

Atikali dedi ki...

Bugün Paşabahçe-Nişantaşı maçındaydım.Oyunun geneline bakıldığında daha çok pozisyon bulan galibiyeti kaçıran Nişantaşı oldu.Her takım için artık son yedi maç ve bende kesin favori tanımlamasına katılmayanlardanım.Her maçtan her sonuç çıkabilir SAL Klasman grubunda takımların hepsi değerli küçük farklar sonuçları belirliyor.Önümüzdeki hafta içi de maçlar devam ediyor.Önerimle son noktaya geleyim on gün sonra pazar günü maçlar oynandıktan sonra salı-perşembe-pazar-çarşamba takvimiyle bitirin ligi!Ben amatör futbol severim mağdur olan en başta kulüpler, çok ilginç onlar sessiz kaldılar olmaması gereken bu maç trafiğine şaşırtıcı.

Adsız dedi ki...

Yenikoy olcakti burda ahh ah ama o yonetimle cok zor herkezin 10 mac basi icerde sakat adamlarin tedavisini bile yapmiyor adamlar

Adsız dedi ki...

Bir Nişantaşlı olarak yazan kardeş ya da abi Nişantaşlı olabilirsinde pek maçlarla ilgin yok galiba :) bahsettiğin kişi ve kuruluş sadece 1 sezon o da 1.amatör ligde 3 sezon önce görevi üstlenmişti.Hangi para Bütçesi fazla olmayan takımlardan biri şu anda kulüp çok da başarılı şu ana kadar

Adsız dedi ki...

Grup maçlarında kim kimi yenmiş bak bi

Adsız dedi ki...

Yesilkoy bu gruptan cikar yazin bir yere

Adsız dedi ki...

Vefa bugun ki macta çok üstün oynamasına rağmen maçı yediği basit gollerle kaybetti.Futbolcuların hemen hemen hepsi kaliteli ligin üstünde oyuncular ama takımda ne sistem ne taktik var.bütün zor maçları bitti sayılır.ligi sonunda sıralamada yukarlarda olurlar diye düşünüorum.Beşyuzevler çok akılli oynadı.savunmaları sıkıntılı.ama onlarda ligin yarısını gectı artık ilk 4,te olurlar.

Adsız dedi ki...

Istiklal spor.evet kavga çıkaran klasmanda 11 sırada olan takım. Gerçekten spora gönül veriyorlar.ve çok başarılı. Devamını dilerim...bakalım Bala çıkacaklar mi acaba :)

Adsız dedi ki...

Grupta liderdin şimdi nerdesin istiklalll bakır köylülūlū:)

Adsız dedi ki...

Ah ORTAKÖY Ah kaybettiğin puanlar son dakikada yediğin goller şu an liderdin. Ama kaybedilmiş hiç bir şey yok siz berabere kalırkende yenilirkende yenerkende çok asilsiniz gördüğünüz kartlardanda klasınız belli kaybedilmiş hiç bir şey yok yola devam

taraftar dedi ki...

yemen ekşioğlu'nun alibeyköyspor ile gülsuyuspor'un seyircisiz oynama cezalarını kaldırmasını bekliyorum. bu şekilde bir tutum göstererek neyi amaçlıyorsunuz, bir türlü anlayabilmiş değilim. bu ceza hiç kimsenin memnun olmadığı bir ceza. sahada 90 dakika boyunca mücadele eden alibeyköyspor ile gülsuyuspor futbolcularının günahı nedir? onlar mı kavga etti, olay çıkardı? türk futbolu plansız-programsız ve hiçbir karşılığı olmayan cezalar sebebiyle gelişmiyor. iki takıma da bir maçtaki olaylar için 13-14 maç ceza vermenin mantığı nedir, bunu açıklayabilir misin sayın yemen ekşioğlu? umarım bu yazdıklarım sana ulaşır ve gerekli olan işlemleri yaparsın.

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam.Bugün rahatsız olduğum için maalesef maç izleme şansım olmadı.Ama bugün kesinlikle Beşyüzevler takımı için harika bir gün olduğu ortada.Ortaköy maçına gideceğimi söylemiştim ama maalesef olmadı.Bu hafta şu ana kadar toplam 25 gol atıldı.Artık her takım açık oynamaya başladı.İlk haftalar 10-15 olan gol sayısı 25-30 lara çıktı.Bazı takımlar artık iyiden iyiye lige ağırlıklarını koymaya başladı.Bazı takımlarda maalesef ligi bıraktı.Özellikle Vefa ve Yeşilköy takımları haftalar geçtikçe açılacaklarına ligi neredeyse tamamen boşladılar.Sezon öncesi favori gösterilmek bence Vefalı oyuncuların konsantrelerini bozdu.Arka arkaya alınan kötü sonuçlar yüzünden takım bir türlü toparlanamadı.Belki şu andaki duruma göre ligi ilk 4 sırada bitiremeyecekler ama play out potasının en önemli takımlarından biri oldukları kesin.Özellikle ligde üst sıralarda yeralan takımlarla oynamaları avantajları gibi görünüyor.Yeşilköy takımına gelirsek bugünkü alınan skorlara göre büyük bir şansı teptiler.Bugün kazansalar 10 puana çıkıp ilerleyen haftalar için moral kazanabilirlerdi.Diğer maçlara baktığımızda Paşabahçe-Nişantaşı,
Alibeyköy- Tuna beraberliğe yakın maçlardı beraber bitti.Beşyüzevler-Vefa maçı Beşyüzevler için harika bir sonuçla bitti.Bence bugün sadece 3 puan almadılar.Şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını gösterdiler.Şimdi hafta sonu oynanacak Beşyüzevler-Paşabahçe maçı bir kat daha önem kazandı.Bence federasyonun bu maça en az PTT 1. ligi hakemi ataması lazım.2 takımda namağlup,2 takımda çok formda bu maçta bu maçın ağırlığını kaldıracak bir hakem olması gerektiğini düşünüyorum.Hafta sonunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum

bakirkoylü dedi ki...

Adsiz isim ortakoylü.
ortakoysporun butcesi istiklalsporu 4le carpar;) istiklalsporumuzla bu yuzden gurur duyuyoruz!
okdr harcadginiz paraya bulundugunuz sira basarisizliktir! ligde bizim ardimizdan 2. oldunuz diye her yerde bizi kotulemekten vezgecmeyin he tamam mi? Hahahaaa :))) gecen hafta da zaten yendik : ))) Hala bos konusuyorsunuz... Cok aci geldiyse atla git biraz bogaz havasi al iyi gelir : ))

gulsuyulu dedi ki...

gecmis olsun umit yilmaz. gercekten topculara yazik hic dinlenme yok bu nasil bir acele lig bitsin diye yine hafta icine mac vermisler topcularin cogu hem calisiyo hemde inanilmaz bir temponun icine soktunuz tesekkurker gercekten daha keyifli bir klasman grubu olabilirdi

Adsız dedi ki...

Burdaki yorumlara bakildiginda herkesin takiminin kazanmak istedigi goruluyor.Bir cogumuzunda bildigi gibi burasi amatorun sampiyonlar ligi ve her mac ayri bir finsl havasinda fakat anlamsiz bir mac trafigi futboldan cok bireysel gucu,takimdaki konsantrasyonu one cikariyor.Birde siraya bakarak yorum yapilmasi bence yanlis su anda lider olan Besyuzevlerin bile durumu belli degil cinku daha 7 tane mac var her takimin onunde kiminin fiksturdeki köklü takimlarla maci bitmis kiminin daha avantajli maclari var.ayrica bugunku Alibeykoy Tuna macindaydim mac seyircisiz ama isim yazdiranlar icin bile vefa stadi tribunleri kapali kale arkasindan mac seyrettik.Zaten tarafsiz saha boyle sacma uygulama olurmu??bir yorumda yazan arkadasa bende katiliyorum mac seyretmek isteyenin ve sahadaki futbolcunun gunahi ne...butun takimlara basarilar...

Osman dedi ki...

Paşabahçe ikinci yarı taraftarı desteğiyle iyi oynadı.Fakat sakat oyuncuları çokmuş takımın.Sakatlar düzelirse paşabahçe kesin BAL a çıkar.Zaten beykoz semti paşabahçe için kitlenmiş durumda.Bu sene paşabahçe seneye beykoz 1908 inşallah BAL a çıkacak.

Adsız dedi ki...

1)B.TUNA 2)PAŞABAHÇE 3)BEŞYÜZEVLER 4)K.BULVAR Sıralama Böyle Biter.

Adsız dedi ki...

YEŞİLKÖYÜN o ilk beş hafta rakiplerini boğan futbolu görünmüyor çok formda olan koşu tempoları yüksek olan takım gitgide geriye gidiyor.bence yönetimin buna bir dur demesi lazım eski YEŞİLKÖYÜ izlemek istiyoruz.O kalitede futbolcular bulunduğu yeri hiç haketmiyorlar.teknik kadroda çok yetersiz.7 hafta kaldı toparlarsa birşeyler yapabilir.

Adsız dedi ki...

Fiksture bakinca siralama ve puan :
1-Pasabahce 36
2-Tuna 35
3-Alibeykoy 34
4-Nisantasi 30 olur direk BAL vizesi alir.Vefa avearjla 30 puan olup playoff oynar.Besyuzevler 29 pianla lige geri doner.Sezon sonu gorusuruz.Saygilar...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar artık takımların tempoları düşmeye başladı haftada 2 maçı amatör futbolcular kaldıramıyorlar hafta sonu seyirci önünde oynanan maçlarla hafta içi 3-5 seyirciye oynanan maçların arasında büyük fark oluyor bakıyorum puanlamalar yapılmış emin olun bence hiç bir takım 36 -35- 34 puanı göremez
bence 28-31-32 puan aralığında biter lig tüm takımlara başarılar dilerim.Allah futbolculara sakatlık vermesin

Adsız dedi ki...

Haftalar ilerledikçe bazı takımların şansı kayboluyor ve kaybedecek başka birşeyleri kalmadığı için rahat oynayacaklar fikstüre bakıldığında kolay gözüken maçlarda çok sürprizler çıkacak. Beşyüzevler takımı 8 maçta 3 gol yemiş buda gösteriyor ki defans hatları iyi gol yolları etkili olmasa bile en kötü maçı beraberlikle bitirebilir. Paşabahçe takımı da üst sıralardan kopacağa benzemiyor ligin sonuna kadar yukarılarda olacağı kesin ama direkt çıkar mı çıkmaz mı bilemeyeceğim. Şuan bu puan tablosunda kimsenin yeri garanti değil 3 maç üst üste kaybetsen soluğu aşağılarda alırsın gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başlarsın. Tunasporda gruba iddaalı başladı 4 maçta 4 galibiyet aldı fakat son 4 maçında beraberlik izledik. Bu grupta 1 puan bile altındır. Tunaspor yanlış hatırlıyorsam geçen sene de klasmanda 4de 4 yaparak başlamıştı fakat olmadı. Olası bir mağlubiyet Tunaspor'u zedeleyebilir. Alibeyköyspor kaybettiği Bulvar maçı dışında oynadığı 7 maçta hep galibiyeti isteyen takımdı. Geçen hafta Gazi Mahallesi maçında 1-0 geriye düştüler. 1-1 buldular sonra penaltı kaçırdılar atamadılar hemen akabinde Gazi 10 kişi kaldı vakitte vardı olmadı belki o penaltı gole çevrilse işler farklı olurdu keza dünkü Tuna maçı 84'te golü attılar 87'de penaltıdan yediler 1 hafta içinde 2 maçta 4 puan bıraktılar ki ibre onlardan yana olmasına rağmen üstündeki takımlardan sadece Paşabahçe ve Tuna ile oynadı iki maçtan da beraberlikle ayrıldı. Fikstüründe İstiklal ve Selimiye maçları var arka arkaya 2-3 maçlık seri yakalarlarsa BAL ligi hayırlı olsun diyebiliriz.Fakat çok yiyorlar forvetlerinin formsuz olduğu maçlarda işleri zor olabilir. Nişantaşı'da son iki maçı beraberlikle bitirdi iyi bir takım oynadığı maçlarda mağlup olmak yerine beraberliği kurtarırsa zirve iddaasını korur. Kartal Bulvar sürprizlerin takımı ne yapacağını kestirmek güç bir maç lideri yener diğer maç son sıralardaki takıma puan kaybeder ama izlediğim kadarıyla iyi takım. Ortaköy takımı bu hafta sonu galibiyet alırsa direkt çıkmak için söz sahibi takımlardan birisi olur olası bir puan kaybında yukarılara tırmanması zor görünüyor. Gazi Mahallesi'nin direkt çıkacağına inanmıyorum fakat play-out oynayacak ekiplerden biri olabilir ki şuan potanın dışındaki Vefa ve Yeşilköy toparlanırsa orası da riskli olur onlar için. Osmaniye İstiklal için de aynı şeyleri söyleyebilirim acilen galibiyet alması gereken bir ekip. Favoriler arasında gösterilen iki takım Vefa-Yeşilköy direkt çıkma şansları oldukça zayıf gözüküyor play-out potasında görebileceğimiz potansiyelde takımlar. Selimiyespor'un da şansı hala devam ediyor direkt çıkması biraz uzak ihtimal ama play-out oynayabilir. Ataşehir-Alemdağ-Gülsuyu-Zara Ekinli için sezon sona eriyor gibi 1-2 maç daha kötü gidişe dur diyemezlerse aşağılardan kurtulmaları mümkün gözükmüyor. Dediğim gibi şuan banko çıkar diyeceğimiz takım yok herkes herkesi yenebilecek potansiyelde Fakat bir tık öne çıkan takımlar var sadece 29 Mart pazar maçlarından sonra grup iyice şekillenir 11.maçlarda oynanmış olur daha rahat yorumlar yapabiliriz. Tüm takımlara başarılar diler futbolcu kardeşlerime sağlıklı sezon dilerim. Kalın sağlıcakla.

Adsız dedi ki...

Sıralamaya puan veren arkadaş çarpım tablosuna bir bakması lazım.
Paşabahçenin 16 puanı var 7 maç kalmış 20 puan alması lazım ama 7 maçı kazansa 37 yapar, eğer birinde berabere kalırsa 35 yapar, yenilirse 34 yapar.Yanı 36 olma şansı yok.Sallarken çarpım tablosuna göre uyarlayınız.
Bence lig sonuna kadar kimsenin kalbini kırmayın ve haftasonu,haftaiçi oynanan maçlarda ne kadar az zarar gören takım varsa ligden direk çıkar.Her takımın bir sakatı ve cezalı oyuncu var buda takımların oyun şablonunu etkiliyor.Ben alibeyköyluyum bizimde sakat oyuncularımız olduğu için takım dengemiz bozuluyor.Kaptan Mehmet sakat,sol bek Nadir sakat,hiç ara veremediği için takımlar,sahada sakat sakat oynayan oyuncularımız var.Bu serüvende BAL ligine çıkacağız.Bizim Bu Takıma İnancımız Sonsuz.Geçen sene üzülürken bu sene bizim yüzümüzü güldürdüler.Hepsine Teşekkür ediyorum Kendi adıma ve umarım bu yazdıklarımı okurlar da puan cetvelindeki yerlerini hızla tırmanırlar

Adsız dedi ki...

Bazı takımları gurup maçlarındaki başarı aldatmış ve ara transferde işi bitirecek faydalı oyuncu alamamışlar kadrosunu bilen ve eksik yerlerini tamamlayabilen takımlar mutlak BAL ligine çıkacaklardır.tahminim şu an sıralamada ılk 6 da olan takımlarda büyük değişiklik olmaz bunlardan 4 tanesi direk çıkar baraj maçları içinde çok takımın şansı devam ediyor

Adsız dedi ki...

Hiç kimse Gazi Mahallesini ciddiye almıyor ancak bu hafta nişantaşını ardından beşyüzevleri yenerse nolcak kendisini amatörün en kral yorumcusu olarak gören çok bilmiş arkadaşlar

Adsız dedi ki...

Gazi Mahallesi'nin hem Nişantaşı'nı arkasından da Beşyüzevler'i yenecek kadro kalitesi ve derinliği yok. 2 maçta alacağı 4 puan onlar için çok çok çok çok iyi olur. Ama zor !

bakirkoylü dedi ki...

Gazi maahallesi kosan basan bozan bi takim. Bu maclari kazanirsa bal yoluna girer tabiki ama once maclar bi oynansin gorelim. Belki iki macida kaybedip ilk 9 disinda kalacak. Bunlarin hepsi ihtimal dahilinde. Bu sebeple erken konusmamiz cok yanlis oluyor :)

Adsız dedi ki...

sizde burdasınız bende buradayım arkadaşlar :)

bakirkoylü dedi ki...

Ozmn ismine bir runuz yaz ki kimle yazistigimizi bilelim:) Cunku burada maclardan once sallamak ve sonrasinda sivismak cok meshurdur.
sevgiler :)

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...