Perşembe, Mart 26, 2015

SAL KLASMAN GRUBU 11.HAFTA BÜLTENİ AÇIKLANDI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 11.hafta karşılaşmalarının bülteni açıklandı.

CUMARTESİ
16.00 Alibeyköy-Selimiye (Çayırbaşı) – Seyircisiz
16.15 Gazi Mahallesi-Ataşehir Çamoluk (Vefa)

PAZAR
16.00 Ortaköy-Vefa SK (Bakırköy Bld.)
16.00 Zara Ekinli-Gülsuyu (Mahmutbey) - Seyircisiz
16.00 Yeşilköy-Nişantaşı FK (Çayırbaşı)
16.00 Osmaniye İstiklal-Alemdağ (Paşabahçe)
16.00 Tunaspor-Beşyüzevler (Firuzköy)
16.00 Paşabahçe-Kartal Bulvar (Sultanbeyli Gölet)

DERLEYEN: ERHAN HARPUT

23 yorum:

kartal dedi ki...

Bugun oynanan pasabahce--atasehir macından sonra parabahcenin paZar oynayıp atasehirin macinin cumartesiye alınması dusundurucu..?

Adsız dedi ki...

Bugün oynanan paşabahçe A.çamoluk maçında eb doğal hakları olan galibiyet sevincini yaşatmayan ve futbolcukarı kulubeye esir alan paşabahçe taraftarını ve yöneticilerini esefle kınıyorum. İki takımada başarılar ama bu olay cezasız kalmamalı. Saygılar.

Adsız dedi ki...

Haydi alibeyköy bu maçı al güldür yüzümüzü

Adsız dedi ki...

evet yazılanlar doğru paşabahçenin attığı gol sonrası fair play örneği gösterilmiş olsa büyük takım büyük hoca ve buyuk camia nasıl olunur PAŞABAHÇE spor klubü gösterecektı.ama tribünden kaleyi boşaltın talimatı vermeyen başkana,klubede takımın lideri olan hocalarının kaleyi boşaltın dememesine,kaptanın kaleyi boşaltın deyip onur atılla gıbı yılların tecrübesinin hayır gol yemeleyim dememesi çok üzücü.
ayrıca tribünde işci marşıyla özdeşleşmiş hak ve adelet savunan bir trübünün rakıbın hocasına saygı duyup haksız yere tribüne gelirken alkışlaması ve bu golde sevınmemeleri güzel şeylerdi.
ayrıca Paşabahçe takımı maç sonu soyunma odasına gitti ama Ataşehir takımının sahadan çıkamadığını klubede mahsur kaldığını duyup sahaya tekrar çıkıp Ataşehirli futbolculara saldırıyı engellemek için verdıklerı mücadelede taktire şayan.genç PAŞABAHÇE klup başkanı ve bılınçlı yonetıcıler sayesınde buyuk bır olay son anda engellendı.PAŞABAHÇE takımı kendini yakabılırdı seyircisi yüzünden..
gelelim selımıye stadı trübünlerine alkolün zirve yaptığı hafta içi olmasına rağmen tribünlerın tıklım tıklım dolduğu,federasyonun en ust temsilcilerinin ve yetkililerinin oldugu bir ortamda 1 tek güvenlık onlemının olmaması üzücü...2 takımada başarılar.

DOGRUNUN YANINDA dedi ki...

olayların başlangıcı ,gidişatını tüm federasyon temsılcılerı yemen bey hepsi gördüler.
yakışmadı Paşabahçe klubüne oysa klasmanda herkese örnek bır oyuncu ve taraftar grubu vardı.bulundukları yeri hak ediyorlardı.ezilerek aldıkları bir mağlubiyette seyırcının futbolcunun ne hale geldıgı nasıl çıldırdığına bugün selımıye stadındakı herkes şahit oldu.
oysa ataşehir takımının ıyı olduğu sinyallerini almaları gerekıyordu.ataşehir 4 maçını Paşabahçe sahasında oynadı .gereklı onlemı almaz rakıbı küçümser puanı cebınde görürsen yenılgıyıde haz edecek saygı duyacaksın.11 tane adam al sana sen lidersın 3 puan senın demez.ataşehir 90 dakıka sahadan sıldı lideri .güzellıklerı konuşun beyler.futbol sahada oynanıyor.

Atikali dedi ki...

11.hafta maçlarından sonra ilk kez hafta içi maçı yapılmayacak ve takımlarımız bir nebze olsun dinlenme ve toparlanma fırsatı bulacak.Haftanın maçı şüphesiz üç yıldır üstüste playoff oynayan namağlup lider B.paşa Tunaspor ile üçüncü sıradaki Beşyüzevlerspor müsabakası olacak ki Tunaspor galip gelirse bitime 4 hafta kala çok büyük avantaj yakalayacak.Diğer sonuçlar orta-üst durumda bulunan takımların alacağı neticelere göre üstte bir birikmeye yolaçabilir.Haftanın flaş sonucunu alan A.Çamoluk istikrarlı oyun ve sonuçlarla 4.sıraya yükselen Gazi'yle oynarken şu ana kadar beklentilerin altında kalan ve hoca değişikliğine giden Alibeyköyde Selimiye ile oynayacak.Bakırköy Bld.sahasında Ortaköy Vefa maçıda kritik bir maç.Üst sıralarda genel tahminleri şu ana kadar yanıltan İstiklal çıkışa geçen Alemdağspor'la karşılacak.Son yıllarda çok sık karşılaşan Yeşilköy ve Nişantaş takımlarıda pazar günü Çayırbaşı stadında kozlarını paylaşacak geriye az maç kaldığı gözönüne alınırsa beraberliğin iki takıma da yaramayacağını düşünüyorum.Dün beklenmedik bir yenilgi alan Paşabahçe yakaladığı havayı ve ivmeyi dağıtmamak için ligin iyi ama istikrarsız takımı Kartal Bulvarsporu yenmeye çalışacak.Prestij maçı gibi görünen Zara Ekinli-Gülsuyu maçı da Mahmutbey de.Telafisi az olan veya olmayan son maçlara doğru girerken takımlara başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

Sayın federasyon yetkilileri atasehir neden cumartesi oynuyor hiç düşünmediniz mi başka mac mi bulamadınız cumartesi oynatmaya ayıp vallahi...

Adsız dedi ki...

son haftalara yaklastikca maclar hakkinda yorum yapmak iyice zorlasti

GAZİ MAHL-ATAŞEHİR MAÇ AÇIKLAMASI dedi ki...

ATAŞEHİR - GAZİ MAÇI AÇIKLAMASI,

Arkadaşlar maç normalde pazar oynanacaktı.
ama gazi takımı yöneticileri özel ve mutlu bir günleri olduğunu belirterek Ataşehir Takımından ricada bulundular maçı cumartesi oynamak için,
Ataşehir takımıda bu ricaya karşı kayıtsız kalmadı ve maçın cumartesi oynanması için onay verdi.
TFF nın bu konuyla alakası yok sadece iyi niyet ve ATAŞEHİR takımının hoşgörüsü olarak kayıtlara alabılırsınız.

ÜMIT YILMAZ dedi ki...

Selam.Artık son 5 hafta .Ligde ne olacagini maclarin sonuçlarının nasıl olacağını tahmin etmek artık çok daha zor.Ozellikle Paşabahçe takımının beklenmedik Ataşehir Çamoluk mağlubiyeti ligin son 5 haftasinda da cok büyük sürprizler olabilecegini hic bir macin garantisi olmadığını bizlere gösterdi.Acikca söylemem gerekirse Paşabahçe takiminin dünkü maçı çok rahat kazanacağını ve Bal ligi kapısını ardına kadar aralayacagini düşünmüştüm. Ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadi.Bu maglubiyetin nedenini bilmiyorum ama maçın başında one gecen Paşabahçe takımının bu maçı en kötü berabere bitirmesi gerekirdi.Bu maglubiyetin Paşabahçe takımı için hayırlı olabileceğini düşünüyorum. Bunun gibi beklenmedik bir mağlubiyet 2.3 hafta sonra gelse çok daha yıkıcı olabilirdi.Bu maglubiyete ragmen halen en iddialı takımlardan birisi Paşabahçe takimidir.Haftanin maçlarında ise cok sayida beraberliğin yaşanacağı bir hafta olacağını düşünüyorum. Bence gol sayisida az olacaktır. Benim tahminim 20 .22 arasinda gol atilacaktir.Haftanin maçı Tuna Beşyüzevler maçı. Tuna kazanirsa Bal ligi hayırlı olsun.Besyuzevler kazanirsa lig inanılmaz keyifli bir hal alır. Ortaköy Vefa maçı da cok önemli. Ayrica Istiklal Alemdağ maci da çıkışta olan iki takimin maci olması açısından onemli.Keyifli bir hafta olmasını temenni ediyor tüm takımlara başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Alibeyköy ve Gülsuyu nu böyle önemli bir lig yarisinda seyircisiz birakan Tff ve Yemen Eksioglu bakalim Pasabahce ye bu olaylar sonucu ne ceza verecek merakla bekliyoruz..

Metin dedi ki...

Öncelikle Ataşehir Takımı'na anlayışından dolayı teşekkürler kimsenin konuşmadığı gazi Takım'ı ılk 4 de olacağını. Şimdiden söylüyorum ancak aldığı maglubıyetten sonra futbolculara saldıran Paşabahçe taraftarına gereken ceza verılsin içip içip futbolcuya hocaya küfür ederek taraftar olunmuyor herkes hakettıgı cezayı alsın

Adsız dedi ki...

Ümit yılmaz kimsin bilmiyorum ama Beykozlusun diye paşabahçe takımını şişirip duruyorsun .. Maşallah sana da burada televizyon yorumculuğu gibi yorumlar yapıp duruyorsun, kaçtane maça gittin, her gün aynı saatte oynanıyor neredeyse maçlar ama maşallah sanki aynı saatte tüm Maçları izlemiş gibi yorumlar yapıyorsun, insanlarda sana inanıyor, Paşabahçe Ataşehir maçını bile izlememişsin ama yorumların izlemiş gibi, okuduğun haberlere inanıp yorum yapma, bırak insanlar izliyor gereken yorumu yaparlar... Ben 5 maçını izledim Paşabahçe takımının, oyun disiplinine sadık kalan geride oyunu kabul eden kenar Oyuncuları ve forvette ki tecrübesi ile onur ile sonuca giden bir takım, öyle şişirdiğin gibi üst Düzey bir takım değil.. Ama takım oyunu oynayan ve haddini bilen bir takım, bloklar arası bağlantısı iyi, ve disiplinli bir takım..

Adsız dedi ki...

Unutmadan Söyleyeyim ümit yılmaz, eğer bu maçlar normal haftalık periyotta oynansaydı bu ligin zirvesinde bulunan Takım'lar yer değiştirirdi.. Bir de Sağolsun federasyon öyle bir statü uyguluyor ki, sporcuların Can'ı çıkıyor, haftada 3 maç yapıyorlar arada idman ve bu sporcuların bir çoğu Çalışıyor. Ama Sağolsun federasyon sporcuları bitirmek için herşeyi yapıyor, son haftalara girince hafta içi Maçları bal ile aynı bitirmek için kaldırıyorlar, Klasman ligi başlarken hafta içi Maçları oynanmasaydı daha iyi olurdu çünkü sporcuların azda. Olsa dinlenme Fırsatı olacaktı ama nerde bunu düşünecek insanlar...

umit yilmaz dedi ki...

Selam.Sevgili kardesim benim Pasabahceyi sisirdigim bir tane yorum gosterirmisin.Oncelikle sunu soyleyeyim Pasabahce takiminin son 3 yilda en az 20 macini izledim.En az 6 7oyuncu yillardir beraber oynuyorlar.Her macini en az 500 kisi izliyor.Ben hic bir takimi sisirmem.Maclar oynanir hersey ortaya cikar.Pasabahce Atasehiri yenseydi bu yorumu yazabilirmiydin.Benim icin Pasabahce Cubuklu Kavacik Gumussuyu farketmez.Ben Beykozluyum.Beykozu kim temsil ederse maca gider desteklerim.Kimsenin sozuyle de hareket etmem.Ayrica bu asagilayici tavrinda hic hos degil.Eger karsilikli sohbet etme firsati bulabilirsek amator futbolun son 30 yilini sana anlatabilirim.Bilgili insandan ders alirim ama ukala insanla isim olmaz.Birde son soz her yorumda ismimi yazarim.Kapali kapilar ardindan ahkam kesmem.Umarim bir gun biryerlerde karsilasiriz.Sohbet etme sansimiz olur.Allaha emanet ol.

Adsız dedi ki...

Ya boyle sacma sapan bir klasman mi olur Allah askina beyler..haftada 3 mac,istanbul un bir ucundaki stadlara mac vermeler,gereken onlemi almadan mac oynatmalar,seyirci yuzunden takimlara ceza vermeler,kendini uefa kupasi maci yonetir gibi yuksekte goren hakemler...TFF keyfi uygulamalari ile takimlari rezil etmis,semtleri birbiriyle dusman haline sokacak nerdeyse,futbolcular bi yanda is antreman mac kosusturmacasinda:((.bu sene tezil ettiniz su guzelim fitbolu da bari yanlislarinizi gorunde seneye onleminizi alin millet futboldan zevk alsin...

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

dadadadan dawkns_in arkadasi burada!
ve dawkns_in arkadasi klasman grubundaki yangına elinde bir avuç suyla müdahale etti. belki yangını söndüremedi ama safını belli etti!

uzun zamandır ekmek parası peşinde koştuğum için maçları takip etmekte zorlandım. 3 kuruş maaş bağlamadınız ki işi gücü bırakıp amatörü takip edelim. anca eleştiri yok söyle yok böyle! sanki para veriyorsunuz bir de yorum beğenmiyorsunuz.

tunaspor beşyüzevler maçını keşke edirne'ye falan verselerdi takımlar galibiyet yemeği için edirne'de bir ciğer yerdi!

neyse ligin 10. haftası oynandı. 5 maç kaldı. takımların günü gününü tutmaz halde. böyle yoğun bir maç trafiği takımları yıpratmış durumda.

son 5 haftanın kazasız belasız geçmesi temennisi ile...

dawkns_in arkadasi imkanlar elverdiği müddetçe amatör futbolun nabzını tutmaya devam etti.

Atikali dedi ki...

Ümit Yılmaz maç tahminlerinden de öte çok yararlı bilgiler sundu.Geçtiğimiz yılların play-off istatistikleri,bu yıl oynanmakta olan play-offun gol dakikalarına kadar ve daha da fazlası.Ben de merakla yazılarını bekleyen site takipçilerinin en başında gelenlerdenim.Karşı taraftan değilim Paşabahçeli veya Beykozlu veya başka bir semtten.Sempati duyduğu veya taraftarı olduğu takımlar olacaktır elbette insanların.Kimse her yoruma katılmak zorunda da değil ayrıca doğru.Örneğin yukarıda tekrar yazmaya başladığını söyleyen arkadaş_ın a'dan z'ye hiçbir yorumuna fikrine katılmadım detaylarına girmiyorum ve okumuyorum.Dolayısıyla yerel futbolun sağladığı bir imkan yorum bölümü ben birbirimizi kırmadan incitmeden yazalım üsluplarımıza biraz daha dikkat edelim derim.İnşallah yarın Çayırbaşında maçtayım.Herkese iyi hafta sonları,maçlarda başarılar.

umit yilmaz dedi ki...

Selam.Yarin iste olacagim icin maalesef mac izleyemeyecegim.Ama guzel maclar olmasini diliyorum.Onemli maclar oynanacak maclari izleyen arkadaslar maclarla ilgili yorum yaparsa sevinirim.Atikali kardesimden de Yesilkoy,Nisantasi macinin yorumunu bekliyorum.Amacim kimseyi uzmek yada kirmak degil.Sadece amator bir futbolseverim.Hic bir kuluplede bagim yok.Bazi arkadaslari kirdiysam ozur dilerim.Artik daha az yorum yapacagim.Herkes hakkini helal etsin.Yerel futbol ailesine bizlere bu firsati verdigi icin tesekkur ediyorum.Saygilarimla.

Adsız dedi ki...

Camoluk paşabahceye karşı üstün oynayarak kazandı öyle şansa falan gelen bir galibiyet degil

gulsuyu sporlular dedi ki...

umit. yilmazin yorumlarini okumaktan mac tahminlerinden ve durustlugunden suphem yoktur.kendisini tanimiyorum ama buradan tanimis kadar olduk.

umit yilmaz dedi ki...

Selam.Arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Allah razi olsun.

Adsız dedi ki...

herkese selamlar.bütün takımları izledim şu anki puan durumuna aldanmayın en iyi takım yeşilköyspor her maç üstün oynayan taraftı gol sorunu vardı.bence 5 te 5 yapıcaklar ... istiklal ve gazi mahallesinede tebrikler klasman gurubunda şans vermiyorlardı ama herkesi şaşırttılar ... bugunkü maçlar çok önemli kazanan takımlar altın değerinde 3 puan alıcaklar... İYİ OLAN KAZANSIN

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.