Salı, Mart 03, 2015

MEHMET KAYA DUALARLA UĞURLANDI

Altınova Spor Kulübü'nün vefat eden başarılı teknik direktörü olan Mehmet Kaya perşembe günü son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul spor camiası bu acılı günde Kaya ailesini yalnız bırakmadı.



Altıova spor yönetim kurulu  teknik heyeti ve futbolcularının yanı sıra Tüfad Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Güngören amatör kulüpler birliği başkanı Cemal Hakan Ergin, Şehzabaşıspor'dan Selami Özdemir ve Fatih Ünal, Güngörenspor'dan Erol Pehlivan ve Bülent Parlakkılıç, İstanbul Güngörenspor'dan Yusuf Şahintürk ve İshak Zengin, Güngören Doğuşspor'dan Orhan Murali, Haznedarspor'dan Taşdan Görler, Yücespor'dan İbrahim Mamati ve İsmail Öngün, Gençosmanspor'dan Ulvi Pabuccu ve Köksal Şimşek, İstanbul Gençlergücü'nden Özgür Subaşı, Güneştepespor'dan Ergün edepali ve Sakıp Gül, Bağcılarspor'dan Şener Bektaş, Bağcılar Amatör Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Mümin Tartar, Bağcılar Gençlergücü'nden Ahmet Akdeniz ve Yusuf Okar, CFS Bağcılar'dan Ali Polat ve Cemal Boğatekin, Kadırgaspor'dan Cemalettin İnanç ve Orhan Peynir, Güneştepe semt sahası sorumluları Mustafa Kaya ve Serkan Özkan cenazeye katılan isimlerdi.



Mehmet Kaya'nın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Altınova Spor Kulübü'ne götürüldü. Burada son kez dualar ve helalliklerden sonra Kaya'nın naaşı memleketi olan Trabzon'a götürüldü. 

Bizler de Yerel Futbol Sitesi olarak Merhum Mehmet Kaya hocamıza Allah'tan rahmet, Kaya ailesine ve Altınova camiasına baş sağlığı diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU






BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...