Pazar, Mart 29, 2015

LEVENTSPOR 'MODA'YA UYDU

Sultanbeyli Belediyespor ve İFA'nın kazandığı hafta Leventspor da galip geldi. Kırmızı-Siyahlılar ligin ilk yarısında 4-2 yenildikleri rakiplerini yenip rövanşı da almış oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Leventspor sahasında konuk ettiği Modafen'i üstün bir futbol sonrasında 5-1 mağlup etti. Kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren golleri Savaş, Musa, Fatih, Mustafa ve Ali Cansun kaydetti. Konuk takımda Saygım karşılaşma 4-0'ken kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Ligde oynanan ilk devredeki karşılaşmada Leventspor 2-2 giden karşılaşmada sahada 9 kişi kalmış ve Modafen'in son dakikadaki golleriyle maçı 4-2 kazanmıştı. Rövanş karşılaşmasında Beşiktaş temsilcisi sahanın her yerinde üstün bir oyun sergileyerek maçı da farklı kazanmasını bildi.



Levenstpor üstün oynadı

Karşılaşmanın henüz daha 1.dakikası dolmamışken 21.saniyede Leventspor'un golü geldi. Orta alanda Murat'ın ara pasında Savaş ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 11.dakikada Modafen'de Emre'nin sol kanattan kaleye attığı şut az farkla auta gitti. 13.dakikada Emre'nin pasında kalesini zamanında terk eden Onur, Yuınus Emre'nin şutunda başarılı bir kurtarış yaptı. 18.dakikada Serkan Erok'un kullandığı serbest vuruşta savunmada Saygın topu kafa ile karşıladı. Serkan tekrar topu ceza sahası içerisine gönderdi. Savunmadan ileriye çıkan Musa ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla uzak direğe ustaca bir vuruş yaptı ve skoru 2-0'a getirdi.  33.dakikada ceza sahası üzerinde topla buluşan Fatih, Saygın ve Taha'nın yanından şutunu attı. Savunmaya çarpan şut kornere gitti. Serkan'ın kullandığı köşe vuruşunda Musa topu indirdi ve Fatih kale önünden kafa ile topu filelerle buluşturdu.3-0 İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 49.dakikada sol kanatta Serkan ile Mesut'un paslaşmasında Savaş topu aldı. Sol çaprazdan kaleye attığı sert şutu önce Bekir çeldi ve sonra top üst direğe çarparak kornere gitti. Serkan'ın köşe vuruşunda ön direkte Mustafa'nın dokunuşunda top ağlara gitti.4-0 51.dakikada Volkan'ın kullandığı serbest  vuruşta Onur'un güzel kurtarışı vardı.



Modafen 10 kişi kaldı
52.dakikada Murat'ın orta alandan pasında Fatih topla birlikte hareket halindeyken Saygın'ın arkadan müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın Hakemi atağı kestiği için Saygın'ı ikinsi sarı karttan oyun alanı dışına gönderdi. 57.dakikada Serkan'ın serbest vuruşunda Ali Cansun'un kafa vuruşu üst direğe çarpıp auta gitti. 69.dakikada Ömer'in pasında Ali Cansun uzaklardan süper bir gol atarak farkı 5'e yükseltti. 84.dakikada Mesut'un pasında Ömer'in şutunda kaleci Bekir başarılıydı. 87.dakikada Modafen'in sağ kanattan geliştirdiği atakta topun gelişine Yusuf İpekçi düzgün bir vuruş yaptı ve skor 5-1 oldu. Maçta başka gol olmazken Leventspor sahasında maçı 5-1 kazandı.



STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: İlhan Çelebioğlu, Emre Yıldırım, Burak Dikbıyık
LEVENTSPOR: Onur, Ömer, Mustafa, Musa, Serkan, Burak(Dk.64 Harun), Fatih, Murat(Dk.77 Çetin), Ali Cansun(Dk.79 Muhammet), Mesut, Savaş
MODAFEN: Bekir, Emrah, Volkan, Taha, Sinan(Dk.29 Ayhan), Yusuf İpekçi, Saygın, Burak(Dk.46 Cem), Yunus Emre, Yusuf Oyit(Dk.74 Can), Emre
GOLLER: Dk.1 Savaş, Dk.18 Musa, Dk.33 Fatih, Dk.49 Mustafa, Dk. 69 Ali Cansun / Dk.87 Yusuf İpekçi
SARI KARTLAR: Dk.3 Burak, Dk.20 Murat, Dk.65 Serkan, Dk.85 Muhammet / Dk.14 Sinan, Dk.20 Saygın, Dk.50 Cem, Dk.85 Can
KIRMIZI KART: Dk.52 Saygın (Modafen)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com








Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.