Pazartesi, Mart 02, 2015

KULÜP YÖNETİCİSİ ŞOK SUÇLAMA İLE TUTUKLANDI


İstanbul’da Amatör bir Kulüpte yöneticilik yapan AE isimli 55 yaşındaki şahıs, 14-15 yaşlarındaki iki sporcusuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Olay, İstanbul’un merkezi ilçerinden birisinde yaşandı. Bir sporcu velisinin 14 yaşındaki oğlunun telefonundaki iğrenç mesajları görünce Adli Makamlara suç duyurusunda bulunması ile ortaya çıkan olayda, çocukları tehdit ettiği ve bir miktar para vererek olayı gizlemek istediği öğrenilen şahıs, geçtiğimiz Cuma günü çıkarıldığı ilk mahkemece tutuklandı.

2014 yılının son aylarında gerçekleştiği öğrenilen iğrenç olaydan dolayı Cuma günü Hakim karşısına çıkan AE, tutuklanarak Metris Cezaevine konuldu. Küçük yaştaki çocuklara cinsel istismardan dolayı tutuklanan AE’nin en az 3 ila 8 yıl arası ceza alacağı öngörülüyor.  


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

Ogün Koca dedi ki...

Böyle bir kanı bozuk adamın bu camiada olmasından utanç duyuyorum.
İl başkanlığımız bu konuda inşallah gerekeni yapar ve bundan sonra hiç bir kulüpte yer almaz bu yaratık.
Lanet olsun , gittiği yerde yaptığını onada yaparlar inşallah.

Ogün Koca

İlker BALÇIK dedi ki...

Böyle insanlar deşifre edilmeli, kimliği açık yazılmalı.

Ayrıca bu haber sonrası Adı ve Soyadının baş harfleri A.E. olan yöneticilerin yerinde olmak istemem, bilmem anlatabildim mi, açık yazın lütfen :)

Ali Kemal Demir dedi ki...

Adli olayı açık yazamam İlker başkanım. Haberi girip girmemeyi bile düşündüm, 3 gün sonra haberi yapmaya karar verdim. Böyle nice adamlar var futbol camiasında. Bu olaydaki kişiyi, Kulübünü ve çocukların ismini ben saklamak zorundayım.

ADEM MAT dedi ki...

Bu iğrenç durumu futbolun diğer paydaşları da paylaşmalı antrenör veya yönetici bu camiada yer bulmamalı fakat üzülerek söyleyim bir kulüpten kovulan diğer kulüpte yer buluyor İaskf büyük görev düşüyor bu tip insanları bu camiadan uzaklaştırmalı.

İlker BALÇIK dedi ki...

Siz de haklısınız.

Mustafa ÜNAL dedi ki...

Yazıklar olsun böyle kanı bozukları bırakın görev vermeyi kulüplerin yakınından dahi geçirmeyecek sin

Adsız dedi ki...

Adlı yargılama bitmeden haber paylasılmamalıydı.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...