Pazar, Mart 29, 2015

KOSOVA GÜÇSPOR MUTLU SONA ULAŞTI


İstanbul U19/1 Gençler Liginde 12.Haftada kendi sahasında Zeytinburnu Telsizspor'u 3-0 mağlup eden Küçükçekmece Kosova Güçspor 6.grubun şampiyonu oldu.




Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında Kosova Güçspor ile Telsizspor takımları karşı karşıya geldiler. Bu önemli maçı mutlak kazanmak için sahaya çıkan Kırmızı-Siyahlı takım Kosova Güçspor 39.Dakikada Furkan rakip ağları havalandırarak ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.



İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi Kosova Güçspor 46.Dakikada Şahin topu 
ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı ve farkı ikiye çıkardı.71.Dakikada Talha oyuncu topu ağalara gönderdi farkı üçe çıkartırken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollü attı ve ev sahibi Kosova Güçspor çekinerek çıktığı Telsizspor maçını 3-0'lık farklı bir skorla kazanarak 6 Grubun şampiyonu oldu.Hakemin bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Kosova Güç spor gençlerinin sevinci doğrusu görmeye değerdi.



Şampiyon takımın teknik sorumlusu Engin Kocabey  ise yaptığı açıklamada; 
Öncelikle Takımıza bu şampiyonluğu yaşatan futbolcularımı tebrik ediyorum. Şampiyon olan takımımızdaki futbolcularımızın hepsi gerek futbol anlamında gerekse karakter anlamında birbirinden değerli gençlerdir. Şampiyonluktaki başarının sırrı ise futbolcularımın altyapıdan beri birlikte futbol oynuyor olmalarıdır. Bu gençler gelecekte A takımın iskeletini oluşturacak futbolculardır. Birlikte güzel bir sezon geçirdiğimiz futbolcularıma bizlere şampiyonluk coşkusunu yaşattıkları için teşekkür ediyorum dedi.






HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.