Pazar, Mart 29, 2015

K.ÇEKMECE İDMAN YURDU SERİYE BAĞLADI


İstanbul 2.Amatör Ligin yeni takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor, gün zorlu doksan dakika sonucu Yeşildirekspor’u 3-1 mağlup etti. Ligde şampiyonluk hedefleyen ekip bu galibiyet ile iddiasını sürdürdü.




2.Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Küçükçekmece İdman Yurduspor ve Yeşildirekspor hafta sonu Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında karşı karşıya geldiler. 




Müsabaka oldukça sert ve çekişmeli geçen mücadeleyi 6.Dakikada ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurduspor kaptan Servetin attığı golle 1-0 öne geçti bu skoru fazla koruyamayan Kırmızı Siyahlı takım 11.Dakikada misafir takım Yeşildirekspor da Bünyamin oyuncu takımının beraberlik gollünü attı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle kapandı.




İkinci yarı ilk yarıya yöre daha baskılı ve gol pozisyonuna giren ev sahibi Küçükçekmece İdman yurduspor61.Dakikada Servet kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarak yeniden 2-1 öne geçen gollü attı.




87.Dakikada karşılaşmanın skorunu belirleyen gollü Hasan futbolcu şık bir gol atarak Küçükçekmece İdman yurduspor sahadan 3-1 galip ayrılmasını sağladı ve sahadan mutlu ayrılan kırmızı siyahlı takım son oynadığı üç maçını da kazanarak puanını 10 çıkardı ve çıkışını sürdürdü Yeşildirekspor ise deplasmanda mağlup olarak 12 puanda kalmış oldu.




''OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM''


Küçükçekmece İdman yurduspor Teknik direktörü Zeki Sobay maç sonunda açıklamalarda  ''Öncelikle kazanılan karşılaşma için oyuncularımı teker, teker tebrik ediyorum. Zor bir mücadeleden 3 puan ile ayrılmayı başardılar. Her iki takımda çok iyi mücedele verdi sahada en iyi ve baskılı futbol oynayan bizdik yakaladığımız pozisyonları gole çevirerek zorda olsa 3-1 kazanmasını bildik. Sonuç itibari ile 3-1'lik skor elde ettik ve bu yarışta hala iddialı olduğumuzu kanıtladık. Hedefimiz ilk günkü gibi mutlak suretle şampiyonluktur ve bunu başarabilecek inancımız var'' ifadelerini kullandı.



''FUTBOL BÖYLE OYNANIR''


Küçükçekmece İdman Yurduspor Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu Yeşildirekspor karşılaşması sonrası sahada adeta futbol dersi verdiklerini belirten Hazıroğlu ''Bu gün sahada adeta futbolun nasıl kazanılacağını bazılarına öğrettik. İnanç ile mücadele eden bir takım önünde hangi engel olursa olsun aşar. Futbolcuların bana benimde takımıma olan inancım sonsuzdur. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım bu sene öyle yada böyle şampiyon olacağız dedi.











HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Genel Kaptanı tanımam etmem ancak insanları kışkırtıcı açıklamalar takıma hiçbir fayda sağlamaz.Futbol dersi verdik falan filan...Yakışmamış semtimin takımına

amatör göz dedi ki...

Evet bir 10 numaranız vardı evlere şenlik:) değil 2 gol 200 gol atsa 2 amatörden yukarı oynamaz hatta daha iddialı konuşayım halı saha kadrosuna alınmaz.

Adsız dedi ki...

K.idmanyurdunun bir kaç maçını izledim,çok iyi top oynuyorlar.Şişirmeden,ayağa oynayan tek takım benim gördüğüm,2.amatörde böyle ayağa oynayan takımlar yok denecek kadar az malesef.Şişir şişir nereye kadar.

Adsız dedi ki...

Biz mi yanlış maçı izledik? Genel kaptan mı farklı maçtaydı..

Adsız dedi ki...

Bireysel değil, takım olmaya çalışan bir ekip.Yeni bir ekip.Kısa sürede bu başarı şaşırtıcı.Birinci amatörde bile bu takım sırıtmaz.

Adsız dedi ki...

Genel Kaptanları takıma ve genç sporcuları temsilen yaptığı konuşma bir yöneticiye yakışmamıştır.Karşı takımda zorlukla mücadele eden bir takımdır.Skor 2-1 iken 80. dakika da kaleci aşırıya kaçan darbeli bir müdahale yapmıştır.Hakem bunada baskı altında kalarak devam demiştir.Yeşildirek kaptanı Cüneyt'in bu pozısyon sonrasında hastaneye kaldırımlası sonucu sağ elinde 2 parmağı ve diz kapağında kırık tespit edilmiş olunup,kendisi şuanda Çapa hastanesinde yatmaktadır..Bu pozisyonda dahi verilen mücadeleyi göstermektedir.Bu çocuklara karşı yapılan bu açıklama saygısızcadır.Genel Kaptan kendine yakışanı yapmıştır.

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...