Pazar, Mart 29, 2015

KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR'DAN MEHMET ÇIRAK'A PLAKET


Kazım Karabekir Stadında oynanan U19/1 Gençler  Ligi 4. Grup maçı Kazım Karabekir Mevlana Spor-Çeliktepe Spor maçı öncesi Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü Her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen bir ödül töreni  düzenleneceğini belirtti.



Spor Kulüplerinin kurulmasında emeği ve hizmetleri bulunana Mehmet Çırak'a vereceklerini açıkladıkları Plaket ve takımın arması bulunan flamayı bugünkü rakipleri Çeliktepe Spor'un başkanlığını yapan Hasan Cevahiroğlu verdi.


Törende Futbol Takımını törende bulunmasını sağlayan başkan Mustafa Türlü: "Sayın Mehmet Çırak külümüzün kuruluşunda yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Onun gibi insanların zamanımızda çok az kalmış olması kıymetini daha da arttırmaktadır. Külübümüz adına bu yılki ödülü kendilerine vermiş olduğumuzdan ötürü memnunluk duymaktayız" dedi.
Ödülü vermekte görevlendirilen Hasan Cevahiroğlu  ödülü verme görevini kendisine verilmiş olduğundan duyduğu memnunluğu dile getirerek, başkan Türlü'ye aynen katıldığını belirtti. Oynayacakları maçında centilmence geçmesini diledi.  



Ödülü alan Mehmet Çırak, yaptığı ve yapacağı çalışmalardan zevk aldığını belirterek futbolculara tavsiyelerde bulundu. Maçlarında başarılar diledi. Saha içerisinde rakiplerine saygı ve sevgi bulunmalarını istedi. Centilmence bir maç geçireceklerine inandığını ifade etti. Nitekim maç dediği gibi centilmence geçti maç sonunda futbolcular birbirlerini ve hakemleri tebrik ettiler.



HABER-FOTOĞRAF: YAVUZ KARAKURT  

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.