Pazar, Mart 29, 2015

'KAHRAMAN' TEPECİKSPOR

Spor Toto 2.Liginde grubun alt sıralardan kurtulma çabası veren Tepecikspor A.Ş. kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Kahramanmaraş karşısında adeta coştu. 


Taraftarının da desteğini arkasına alan yeşil beyazlı ekip iki takım içinde önemli olan bu müsabakadan 4-0 galip ayrılarak grubunda alt sıralardan bir sıra daha yükselerek gözünü orta sıralara dikti.

Tepecik sahasında oynanan karşılaşmanın hemen başında etkili olan konuk ekip Kahramanmaraş oldu. Daha maçın 3.dakikasında gelişen atakta arka direkte topa dokunan olmayınca ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor derin bir nefes çekti. Bu pozisyonun ardından oyuna etkisini koymayı başaran ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ 9. dakikada  geliştirdiği atakta Abdullah’ın güzel vuruşunda topu filelerle buluşturmayı başardı 1-0. Bu golle moral bulan ve skor üstünlüğün de eline alan Tepecikspor bu kez ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 20.dakikasında geliştirdiği atakta bu kez Yasin Şahan güzel bir vuruşla topu Kahramanmaraş filelerine göndererek farkı ikiye çıkarttı 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda tempoyu eline aldı

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapatan ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ maçın ikinci yarısında tempoyu elinde tutmaya çalıştı. Rakibine alan bırakmamaya çalışırken, farkı daha da açmak isteyen yeşil beyazlı ekipte teknik heyetin yerinde değişiklikleri, konuk ekip Kahramanmaraş’ın direncinin kırılmasına sebeb oldu. Maçın 79.dakikasında Abdullah’ın yerine oyuna giren Gürhan , 80.dakikada gelişen atakta Kahramanmaraş cezaalanına girdikten sonra çapraz’dan yaptığı akıl dolu bir vuruşla topu filelere göndermeyi başardı 3-0. Bu golle iyice rahatlayan ev sahibi ,B.Çekmece Tepecikspor AŞ’de son sözü 87.dakikada Sinan Kurumuş söyledi ve atttığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi 4-0.

Sıralamada bir üst sıraya çıktı

Tepecik sahasında oynadığı karşılaşmadan aldığı farklı galibiyetle puan hanesine üç puanı yazdıran ev sahibi B.Çekmece Tepecikspor AŞ grupta 29 puanla 16. Sıraya yükselirken, Kahramanmaraş 27 puanda kalarak grupta 17. Sıraya geriledi. B.Çekmece Tepecikspor AŞ bir süt sıralarında 30 puanlı bugsaş, 31 puanlı Gölbaşı,31 puanla Pazar, 32 puanla Düzyurt, 33 puanla kırklareli, 34 puanla Gümüşhane yeralıyor.

Stat: Tepecik Belediye
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Oğuz Terzi, Birol Güldane
Tepecikspor: Ziya 7, Recep Onur  7(Dk. 89 Onur ?), Adem 7, Kemal 7, Abdullah 7 (Dk. 79 Gürhan 6), Yasin7 (Dk. 68 Metin 6 ), Evren 7, Gökhan 7, İlker 7, Anıl 7,  Sinan 7 
Kahramanmaraşspor: Erman 6, Koray Sönmez 6, Recep  6(Dk. 55 Tufan 6), Özcan 6, Dede 6, Hakan  6(Dk. 62 Ali Osman 6), Ramazan 6, Onur Karakabak 6, Dündar 6 (Dk. 75 Volkan 6), Sinan 6, Rıdvan 6

Goller: Dk. 9 Abdullah, Dk. 20 Yasin, Dk. 80 Gürhan, Dk. 87 Sinan (Tepecikspor

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.