Cumartesi, Mart 28, 2015

HAKEM KONUSUNU DEVLETİN ZİRVESİNE TAŞIDILAR!


Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta son hafta maçlarında lig üzerinde sonucu önceden belirlemeye çalışıldığını düşünen Çengelköyspor A.Ş Yönetimi, hem TFF İcra Kurulu’na hem de T.C. Başbakanlık ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Yüce Makamına bugün resmi dilekçe gönderdi.

Bölgesel Amatör Ligden 3.Lige çıkacak takımların belli olmasına sayılı haftalar kaldı. 11.Grupta yarın Edirne 25 Kasım Stadında oynanacak olan Edirne GK-Çengelköyspor A.Ş. müsabakasındaki Hakem atamasından rahatsız olan yeşil-beyazlılar, takımlarının bu sezon ilginç olaylarla karşılaştıklarını ve emeklerinin çalınıp, Profesyonel Lige çıkmalarına mani olacak şekilde kirli senaryoların son haftalarda tekrar sahneye konduğunu belirttiler. Hakemin, hakkı dağıtan kişi olması gerektiğine vurgu yapan Çengelköyspor A.Ş Yönetimi, bu sezon bilhassa bazı Kurullar tarafından bilinçli şekilde üzerlerine gelindiğini de sözlerine eklediler. Yeşil-beyazlılar, bugün sitemizde yayınlanan haberin ardından, ilginç Hakem ataması ile takımlarının motivasyonlarının bozulmaya ve mağdur edilmeye çalışıldıkları gerekçesi ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e konuyu arz ettiler.

"Kirli oyunlar Amatör lig müsabakalarına kadar sirayet etti"
Üsküdar ekibinin dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: "Ülkemizin en üst Amatör Ligi olan Bölgesel Amatör Ligde, 11.Grupta yarın (29 Mart 2015 Pazar, saat 13.30’da) Edirne 25 Kasım Stadında oynanacak olan Edirne Gençlik Kulübü-Çengelköyspor A.Ş. müsabakasına Merkez Hakem Kurulu’na bağlı Bölgesel Hakem Kurulu tarafından Balıkesir İlinden Ulusal Hakem Doğan Altun görevlendirilmiştir. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de aslında Türk futbolunda oynanan kirli oyunların Amatör lig müsabakalarına kadar sirayet etmiş olması ülkemiz adına çok üzücü bir durumdur. Maçımıza atanan bu hakem aslında aylar öncesine kadar Kocaeli Bölgesinde Bölgesel Hakem olarak görev yapmış ve geçtiğimiz sezon Ulusal Hakem olmuştur. Yüce Devletimizin hiçbir makamından hiçbir destek almadan, tamamen kendi imkanlarımızla Ligimizde Tekirdağspor ve Kocaelispor ile şampiyonluk mücadelesini sürdüren kulübümüzün tek güvendiği kurum Türk Devleti ve Yüce Türk Adaletidir. Şimdiye kadar meydanı boş buldukları için spor camiasında istedikleri gibi at koşturanların oyunlarını bozacak olan Devletimizin üstün adaletidir. Devletimizin adaletine güvenmeye her zaman devam edeceğiz."


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Adsız dedi ki...

biz de bölgeselde oynuyorz neyın n olduğu çok güzel özetlemişiniz ama unuttuğunuz bişey var sizin plakanız yok bizim gibi bilmem anlatabildimmi başarılar dilerim ama işiniz zor

Adsız dedi ki...

Taraftarın her zaman seninle çengelim.
Boys Of Bosphorus

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...