Salı, Mart 03, 2015

DÜZCESPOR'DA ŞENVARDAR DÖNEMİ

Düzcespor'da hafta sonu alınan şok Sultangazispor mağlubiyeti sonrasında yaşanılan teknik direktör istifası nedeni ile boşalan teknik direktörlük görevine bugün yeni bir isim geldi. 





Düzcespor'da hafta sonu oynanan Sultangazispor müsabakasında alınan şok yenilginin faturasını kendine kesen teknik direktör Cenap Taner, maç sonunda soyunma odasında oyuncularıyla istifa kararını paylaşmış ve maçın bitiminde Ankara'ya dönmüştü. Teknik direktör arayışlarına hızlı başlayan Düzcespor Yönetimi aradığı teknik adamı İstanbul'da buldu. Yeni teknik adam Genel Kaptan'ın da daha önceden tanıdığı Murat Şenvardar oldu. Yeni teknik adam bugün geldiği Düzce'de yönetim ile masaya oturdu. Öğlen saatlerinde Başkan Keleş ile de konuştuktan sonra geride kalan 6 maç için takıma destek verecek.Bugünkü Düzcespor'un idmanına çıkan yeni hoca Murat Şenvardar, tüm oyuncularla tanıştı ve takım ile birlikte ilk idmanına çıkmış oldu. İdman başlamadan ayağının tozuyla basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiçeği burnunda teknik adam şunları ifade etti ; " Buraya geride kalan 6 maçı en iyi şekilde çıkıp kazanarak profesyonel lige çıkartmak için geldim. 2 sene önce Düzce'ye gelme niyetimiz olmuş fakat netlik kazanmamıştı. Kısmet bugüneymiş. Çocuklar bu zamana kadar yapacaklarını yapmışlar. Geçen hafta da bir üzüntü yaşamışlar. İnşallah da bu hafta sonu oynayacağımız Kütahyaspor maçında son veririz. Düzce halkı ve bu oyuncular profesyonel ligi hak ediyor. Düzcespor'u daha önce hiç izlemedim fakat gereken bilgilerin hepsini aldım. Düzcespor'da şu anda oynayan Ahmet Turan'ı daha önceden tanıyorum. Benim talebem. Taraftara da mesajım, bu 6 hafta boyunca bizi izlesinler ve desteklerini bırakmasınlar." dedi.

Düzcespor, yeni hocasıyla çıkmış olduğu idmanını gerçekleştirirken ayağında hafif ağrı olan Hakan takımdan ayrı çalışırken, Tuğrul'un özel izinli ve Ümit Mutlu'nunda eşinin doğum yapması üzerine izinli olduğu ifade edildi. Düzcespor yarın da yapacağı çift idman ile hafta sonu oynanacak olan Kütahyaspor müsabakasına hazırlanacak.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.