Pazar, Mart 29, 2015

DÜZCESPOR BİR ENGELİ DAHA AŞTI

Düzcespor ligin önemli maçında kendi sahasında Eskişehir Demirspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesinin düğüm maçında Düzcespor gülen taraf oldu ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.


Bölgesel Amatör Liginde 10.gurupta mücadele eden Düzcespor, iki hafta sonra 18 Temmuz stadında saat 13.30 da, 23 maçta 40 puanla ligde 6.sırada bulunan Eskişehir Demirspor karşılaştı.İkinci yarının en önemli oyuncusu haline gelen Murat Aydın, ligdeki gol sayısını 12 yaptı ve takımın en golcü oyuncusu konumuna yükseldi. Düzcespor 24 maçta 53 puanla 1 .sırada bulunuyor. Maçı Ordu ve Samsun bölge hakemleri çok iyi yönetti. Eski yıllarda Düzcesporda futbol oynayan Tuncer Kaya'nın oğlu İlkcan Demirspor forması ile sahada ter dökerken,tribünde de Tuncer oğlunu izlemenin mutluluğunu yaşadı. Bayanlar maça ilgi gösterdi. Kale arkası trübünler maç başladıktan sonra seyircilere açıldı.Demirspor Düzce ye 16 kişilik kadro ile geldi. Bu sezon ilk defa yeni valimiz Ali Fidan protokol tribünden maçı izledi. Maça bazı siyasilerde ilgi gösterdi.Emniyet teşkilatı statta her türlü emniyeti aldı. Emniyet ve stad görevlileri ilk defa koordineli olarak çalışarak vazifelerini tam yaptı. Eskişehir'den hiç bir taraftar topluluğu gelmedi. Maçtan sonra Düzcesporlu oyuncular hep birlikte şampiyon olduklarını ifade ettiler.Kulüp başkanı Mehmet Keleş ve yakın zamanda kaybettiğimiz Düzcespor taraftarları için pankart açılarak alkış tuttular. Tribün lideri Ümit Keleş maçtan önce orta yuvarlağa Türk bayrağı ile gelerek taraftarları coşturması sevindirici oldu.Tribünlerin tamamı doldu.Hava ve saha futbol oynamaya elverişli idi. Düzcespor haftaya Dikilitaşspor deplasmanına çıkacak.



Maçın ilk yarısında Düzcespor oyuna  hızlı başladı,fakat 13.dakikada Demirspor Furkan ile yüzde yüz golü kaçırdı.Düzcespor 26.dakikada Bünyamin müsait olmasına rağmen topu dışarı attı.Maçın 29.dakikasında, Şerif,Celal,Murat paslaşmasında, Şerif  Celala güzel bir pas verdi. Celal'de aynı güzellikle Topu Murat'a attı Murat topun gelişine güzel bir vuruşla Düzcesporu 1-0 öne geçirdi. Golden sonra 33.dakikada 42.dakikada Celal gol vuruşlarından yararlanamayınca ilk yarı Düzcesporun 1-0 üstünlüğü ile kapandı. 

İkinci yarıya fırtına gibi giren Düzcespor 46.dakikada Ahmetin şutunu kaleci topu konere attı. 50.dakikada Umut'un kafasını kaleci topu güçlükle çeldi.Maçın 54.dakikasında Murat'ın ortası ceza sahası içerisinden uzaklaştıramayan topa Hakan çok sert vurdu takımını 2-0 öne geçirdi. 58.dakikada Ümit'in şutunu kaleci zorda olsa çeldi. Demirspor kalesini ablukaya alan Düzcespor 59.dak.Celal'in korner atışından gelen topu kaleci topu kornere attı. 61.dakikada Bünyamin yüzde yüzlük golü dışarı attı.Birinci yarıda hiç pozisyon bulamayan Demirspor,yine ikinci yarıda 74.dakikaya kadar pozisyon bulamadı.Maçın 74.dakikada Enes'le pozisyon buldu.Bu dakikadan sonra oyundan düşen Düzcespor maçın sonlarına doğru kalesinde pozisyon bulan Demirspor, 84.dakikada Çağrı göstere göstere 25 metreden attığı şut kalecinin sağ köşeden ağlara gidinceDemirspor durumu 2-1 getirdi.Hakem maça 4 dakika ilave etti.Yine bu dakikalarda Fatih ile yüzde yüzlük golü kaçırınca, Düzcespor bu zorlu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda büyük yol kat etmiş oldu.



STAT: 18 Temmuz
HAKEMLER: Volkan Şeker(Ordu),Ekram Seymenoğlu(Samsun),Sezgin Şahbaz(Samsun,Ufuk Tombul (Ordu) 
Düzcespor: Tuğrul,Zihni,Ahmet,Serkan,Umut,Şerif,Hakan(80.dak.Emre),
Murat(72.dak.Ali Tayfun),Bünyamin85.dak.Nuri),Ümit,Celal

Eskişehir Demirspor: Ahmet,Çağrı,Metin,Taner(72.dak.Enes),Serkan,Mehmet,
Furkan, Oğulcan,Çağdaş(30.dak.İlkcan),Fatih,Ömer(72.dak.Rasim)

Sarı Kart: 7.dak.Zihni,24.dak.Celal,82.dak.Şerif (Düzce),
Goller: 29.dak.Murat,54.dak.Hakan, (Düzce),84.dak.Çağrı (Demirspor)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU







3 yorum:

Adsız dedi ki...

aziz yıldırımın destegiyle daha iyi yerlere gelecek insallah, payı büyük.

Adsız dedi ki...

şuanda sultangazı düzce ve kutahya hepsının akıbetı dikilitaşa bağlı..içeride çok tehlıkelı bır takım dıkılıtaş kutahya maçını ızledım ve 9 kışı kalmasına rağmen 1-0 zor yendı kutahya ....bence dıkılıtas bu hafta duzceyı yenıcek...

cezmix dedi ki...

Dikilitaş Arifiyede 2-0 Öndeyken 4-2 Yenildi Açıkcası Pek istikrarlı deyiller ama işin içine istanbul takımlarının menfaati girdimi her türlü asılacaktırlar düzcespora karşı dikilitaş fizikli genç bir takım tecrübeli futbolcularıda var yanlarında düzcespora karşı eminim bu sezonki en çok asılacakları mücadele edecekleri kadroyla vede istekle çıkacaklardır yalnız Çilekli sahası uygun deyil düzcespor taraftarı kalabalık gelecektir bence büyük normal çim olan bir stada almaları lazım güvenlik konusuda önemli ayrıca evet 3 takım şampiyon olmak için kalan son 2 maçlarına çıkacaklar ve burda avantajlı olan ama en zor maçınada çıkacak olan düzcespor gÖzüküyor son haftalarda seyrettiğim düzcespor MURAT ŞENVARDAR Hocayla çok istekli disiplinli mücadele eden takım olmuş bu saatten sonra bu fırsatı kaçırmak istemeyeceklerdir ama futbol bu herşey olabilir ama bana göre taraftarıyla bayraklarla donatılmış şehriyle yönetimden malzemecisine kadar müthiş heyecanlı ve istekli olan DÜZCESPOR Şampiyon olmayı diyer takımlardan çok daha fazla hakediyor Sonuçta bir il takımı ve şehrini temsil eden takımlarının profosyonel lige çıkmasını çok isteyen destekleyen Harika taraftarları var İnşaallah Düzcespor Şampiyon olur.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.