Salı, Mart 03, 2015

ÇİFTLİKKÖY DOĞUŞ ENGELİNİ 6 GOLLE GEÇTİ


Çiftlikköy Belediyespor, Yalova Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan mücadelede Safranyolu Doğuşspor engelini 6 golle aştı. 6-0 biten karşılaşmada kırmızı siyahlı ekibin golleri Özgür, İlkay (2) , Şafak, Kaptan Hüseyin ve Batuhan’dan geldi. Emre İşler’in baş hakemliğini yaptığı maçı Çiftlikköy Belediyespor 2. Başkanı Kenan Engin de izledi. 

Çiftlikköy Belediyespor maçta Erman, Yavuz, Hüseyin, Murat Kara, Emre, Murat Güneş, Şafak, Raşit, İlkay, Özgür ve Nihat onbiri ile mücadele etti. Oyuna sonradan Enes, Batuhan ve Cihan da dahil oldu. Ev sahibi Doğuşspor ise Görkem, Cemre, Metehan, Ünal, Sezer, Ömer Faruk, Mustafa, Emrah, Rıdvan, Oğuz Kaan, Bayram’dan oluşan kadrosuyla sahada yer aldı. 

Karşılaşma adeta golle başladı. 3’üncü dakikada gelişen Çiftlikköy atağında İlkay’ın ara pasında topla buluşan Özgür Kaymaz, Kaleci Görkem’in solundan plaseledi. Bu golle Çiftlikköy Belediyespor 1-0 öne geçti. 
12’inci dakikada Şafak’la verkaç yapan İlkay, ceza alanı içinde topla buluştu. Sağ çaprazda yerden sert ve düzgün vuruşu Kaleci Görkem’in solundan fileleri buldu, 2-0.
40’ıncı dakikada fark üçe çıktı. Bu kez Şafak, İlkay’la yaptığı duvar pasıyla topla ceza alanı içinde buluştu. Rakibini çalımlayarak önünü boşalttı, vuruşunda top ağlara gitti. 3-0




İlk devre bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da kırmızı siyahlıların hakimiyeti vardı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde İlkay’ın pasında altıpas çizgisinde topla buluşan Özgür Kaymaz, dar açıya rağmen çok sert vurdu, vuruşu direkten auta çıktı. 
58’inci dakikada İlkay, ceza alanına girerken çok sert vurdu, Kaleci Görkem’in müdahalesine rağmen top filelerle kucaklaştı. 4-0
65’inci dakikada Sol kanatta Özgür’ün ceza alanına adrese teslim ortasında uçarak kafayı vuran Kaptan Hüseyin, farkı beşe çıkardı, 5-0.
Gol perdesini oyuna ikinci yarıda giren Batuhan kapattı. 67’inci dakikada Şafak’ın ceza alanına uzun pasında topla buluşan Batuhan kaleci Görkem’in ileri çıktığını görünce aşırdı, bu güzel gol maçın da skorunu belirledi. 

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS





Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...