Pazartesi, Mart 30, 2015

BEŞİKTAŞ KADIN FUTBOL TAKIMI YARI FİNALDE

Kadınlar Futbol Ligi 2.Lige terfi mücadelesinde Alibeyköy Stadında oynanan karşılaşmada Beşiktaş A.Ş Kadın futbol takımı Fatih Vatan Kadın futbol takımını 3-1 yenerek yarı finale yükseldi.


Tempolu başlayan mücadelenin ilk dakikalarında iki takımda birbirini deneyerek teMkinli başladı. Normal sezonda ligi lider bitiren Fatih Vatan Bayan futbol Takımı oyunu daha çok kendi sahasında oynamak isteyince Beşiktaş Kadın futbol takımı ileride daha çok çoğaldı. Normal sezondan rakibi Beşiktaş'a karşı yenilmeyen Fatih Vatan Bayan futbol takımı Beşiktaş'ın kanatlardan geliştirdiği ataklarda zorlandı. Beşiktaş rakip kalede Zeynep Gamze Koşer, Başak Gündoğdu ve Gizem Gönültaş ile pozisyon ararken, Fatih Vatan, Kader Kısa  ve Nazlıcan Parlak ile ileride goller aradılar.İlk tehlikeli atakta Beşiktaş  Gizem Gönültaş pasında  Ayşe Nihan’ın şutu kaleci Özlem Gezer'de kaldı. Kader Kısa'nın sakatlanması Fatih Vatan Bayan Futbol takımının hücüm gücünü azalttı. Kader Kısa 25.dakikadan itibaren sakat sakat oynayarak büyük özveride bulundu.  Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Beşiktaş İkinci yarıya etkili başlasada golü kalesinden gördü. 68. dakikada Frikik atışında Özge Uzuner kaleci Müge İnan'in çok ilerde olmasından faydalanarak vurduğu aşırtma ve sert vuruşla Fatih Vatan Bayan Futbol takımını 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş golden sonra oyundan baskı kurdu Bilgesu Koyun ve Buse Budak atakları yönlendirdi. Fatih Vatan daha çok skoru korumak için defansa çekildi. Ayşe Şevval Ay'ın oyunan girmesi ile Beşiktaş hücümda çok gayretlendi. Mücadelede 81.dakikada Gizem Gönültaş, ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Maç bu golle uzatmalara gitti. Uzatma dakikaları Ayşe Şevval Ay'ın yönlendirdiği ataklarla Beşiktaş'ın üstünlüğü ile devam ederken golü  aynı futbolcu ile bularak 2-1 öne geçti. Bu golden sonra oyundan düşen Fatih Vatan takımının üstüne gitmeye devam eden Beşiktaş 3.golü Başak Gündoğdu ile buldu ve maç bu golle 3-1 bitti. Bu skorla Beşiktaş Yarı Final grubuna yükselirken Fatih Vatan Spor üzülerek sezonu kapattı.

Not: Maç ile ilgili diğer Fotoğraflara "Serkan Yıldız Facebook" sayfasından ulaşabilirsiniz.

STAT: Alibeyköy
HAKEMLER: Ali Rıza Özkan, Mustafa Alp Usta, Kayhan Hazıroğlu
SAHA KOMİSERİ: Mustafa Rıdvanlar
BEŞİKTAŞ: Müge İnan, Merve Nalçacı, Yeliz Açar, Duygu Yıldız, Özge Çamurcu, Bilgesu Koyun, Buse Budak, Ayşe Nihan Üçerler, Gizem Gönültaş, Gamze Koçer, Burçak Gündoğdu.
YEDEKLER: Gamze Yaman, Ayşe Şevval Ay, Gizem Işık, Amine Aleyna Durdu, Esra Turga, Dilan Erkul, Dilek Enli,
TEKNİK SORUMLU: Mutlucan Zavotcu
FATİH VATANSPOR: Özlem Gezer, Hülya Ünlü, Bensu Eren, Esra Çiftçi, Özge Uzuner, Kader Kısa,
Medine Gerçekler, Özlem Şahintürk, Nazlıcan Parlak, Filiz Tuna, Sema Kurtoğlu
YEDEKLER: Hüsna Ersin, Ayşen Naşide Gömleksiz, Özlem Bekdemir, İrem Yüksel, Ayşe Sena Altınsoy, Sima Nur Çakı, Sehernur Yangaz
TEKNİK SORUMLU: Ali Haydar Şahin
GOLLER: 81'Gizem,112'Ayşe, 114'Başak /68'Özge

HABER VE FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ









                    

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...