Pazar, Mart 29, 2015

BAYRAMPAŞA DEMİR'DEN ÇAYIRBAŞI ÖZKAN'A DARBE

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup 6. hafma maçında 15 puanla averajla ikinci sırada bulunan Çayırbaşı Özkanspor ile 12 puanla üçüncü sırada bulunan Bayrampaşa Demirspor Çayırbaşı Stadı'nda karşılaştılar.


Oldukça çekişmeli ve mücadele anlamında üst düzeyde geçen mücadeleyi konuk ekip Bayrampaşa Demirspor 83. dakikada Onur Alp Yıldırım ve 90. dakikada Sercan Kurtuluş'un penaltıdan attığı golle 2-0 kazanarak rakibine ilk mağlubiyetini tattırdı. Bu netice ile her iki takımın puanı da 15 oldu.

Maç genelinde üstün oynayan ve ev sahibi avantakını iyi kullanan Çayırbaşı Özkanspor konuk ekibin kontrolü oyununu aşamayınca 83. dakikada yedikleri kontrataktan Anur alp Yıldırım'ın ayağından ilk golü kalesinde gördü.

En azından beraberliği sağlamak için tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen Çayırbaşı Özkanspor 90. Dakikada ikinci kontratakta kaleci Ali Özkaya'nın müdahalesi ile penaltı yaptırınca maçın skoru belli oldu. Oyuna sonradan dahil olan Sercan Kurtuluş kaleci Ali Özkaya'yı ters köşeye yatırarak golünü attı ve maç 2-0 konuk ekip Beyrampaşa Demirspor’un üstünlüğü ile neticelendi.

Önümüzdeki hafta Çayırbaşı Özkanspor Gültepespor’a konuk olurken Bayrampaşa Demirspor Merterspor’u konuk edecek.

Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
Bayrampaşa Demirspor’un penaltı golünü izlemek için lütfen TIKLAYINIZ


HABER-FOTOĞRAF-VİDEO: SELİM DEMİRER






Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.