Cuma, Mart 27, 2015

AVCILAR VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLERİ FETHETTİ


Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci haftanın ikinci günü büyük bir centilmenlik örneğine sahne oldu.

Avcılar Vergi Dairesi Müdürlüğü Kağıthane Vergi Dairesi Müdürlüğü karşılaşmasında Avcılar Vergi Dairesinden Mahmut Eraslan rakip takımdan iki oyuncunun sakatlandığı pozisyonda boş kaleye topu göndermeyerek büyük alkış aldı. Mahmut Eraslan’ın yapmış olduğu bu hareket turnuvanın son yıllardaki güzel çizgisine katkıda bulunan bir davranış olarak göze çarparken, turnuvada forma giyen Kurumun diğer oyuncularına da iyi bir örnek olacağa benziyor.

Avcılar Vergi Dairesi Müdürlüğü ilk yarıda tutuk bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada rakibi karşısında ikinci yarıda farkı açarak karşılaşmayı 7-1 kazandı.

Avcılar Vergi Daiesi Müdürlüğünün golleri Mahmut Eraslan (2), Abdurrahman Değirmenci (3), Mümin Altınkılıç ve Halil Özgenal’dan gelirken Kağıthane Vergi Dairesi Müdürlüğünün tek sayısı Mustafa Akbaş’dan geldi. Kağıthane Vergi Dairesi Müdürlüğünde oyunun hemen başlarında sakatlanarak oyundan çıkan Nurettin Kaynar ve Mete Önahçı’ya geçmiş olsun diyoruz.

MAÇIN ADAMI: Abdurrahman Değirmenci (Avcılar VDM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Mahmut Eraslan (Avcılar VDM)


HABER: TOLGA NAR









Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...