Pazar, Mart 29, 2015

AKÇAKOCASPOR'DAN HEP AYNI TARİFE

Düzce Süper Amatör Ligi 23. hafta maçında Nurettin Zafer  stadında saat 17.00 de oynanan Bahçeköyspor -Akçakocaspor  maçını Akçakocaspor 6-0 kazandı.Bu maç Bahçeköy'ün cezası nedeni ile Nurettin Zafer stadında oynandı.


Güzel  bir havada oynanan müsabakada taraftarlar tribünleri doldururken,Akçakoca kulübü yöneticileri,tam kadro ile takımını yanlız bırakmadı. Akçakocaspor bu galibiyetle 23 maçta,60 puanla ligde birinci durumda bulunurken,Bahçeköyspor  ise 23 maçta 25 puanla ligde 9.sırada bulunuyor.Akçakocaspor haftaya sahasında Çilimli temsilcisi Pırpırspor ile karşılaşacaktır. Bahçeköyspor  Y.Taşköprüspor karşılaşacak.,.Akçakocaspor son kalan 2 maçının 1. sini deplasmanda Yığılcaspor,birini sahasında Pırpırspor ile karşılaşacak,son maçında bay geçecek.Akçakocaspor Pırpırspor maçını kazandığı takdirde Şampiyonluk turunu atması bekleniyor.Bahçeköysporun maçın son dakikalarında çok sert futbol oynaması dikkatlerden kaçmadı.



Maçın ilk yarısında santra ile oyuna başlayan Akçakocaspor maçın ilk dakikalarında etkili oldu.  Maçın 7-10-14.dakikalarında Çoşkun gol fırsatlarını değerlendiremedi.Maçın 29.dak.Mustafa sağ taraftan vurduğu top kaleciğide kontifiyede bırakarak takımının ilk golünü attı 1-0.Baskılı oyunu devam ettiren Akçakocaspor 30.dak.Furkan güzel bir vuruşla golu attı 2-0.İlk yarı Akçakocasporun oyun üstünlüğü ile tamamlandı.Bahçeköyspor ilk yarıda hiç bir varlık gösteremezken gol pozisyonuda bulunamadı.

İkinci yarıya yine baskılı başlayan taraf Akçakocaspor oldu.Goller peş peşe gelmeye başladı.61.dak Cüneyt takımını 3-0 öne geçirdi,74.dak Mustafa,78.dak oyuna 76.dak.giren Öner takımını 5-0 öne geçirdi.Maçın bundan sonraki bölümünde çok sert futbol sergilyen Bahçeköyspor 87.dakikada Burak Sökezoğlunun ayağından 6.cı golu yeyince maçı 6-0 kaybetti.


Selahattin Bal maçtan sonra konuşmasında" Her takıma saygı duyuyoruz,bizim hedefimiz var,iyi hazırlanıyoruz.Biz haftaya Pırpırsporu yendiğimiz zaman şampiyonluk turu atabiliriz.Ama biliyorsunuzki maç oynanmadan kazanılmıyor.Biz çok diri bir oyuncu gurubu var.Hedefleri olan takımımız var.Artık Akçakoca ilçesi artık bayraklarını çıkarıp assınlar,takımlarına destek versinler..İnşaallah yarın Düzcespor' da kazanır ve şampiyon olursa,bizde, geçen yıl düşrüğümüz BAL ligine tekrar çıkmak istiyoruz "dedi

STAT: Nurettin Zafer
HAKEMLER: Ayşe Yaman,Ferdi, Çalık,Anıl Arda Köse
BAHÇEKÖYSPOR: İsmail,Fatih,Bayram,Seçkin,Ramazan,Resul,Metin,Yusuf,Birol (75.dak.Ahmet),Eyüp (60.dak.Mustafa),Recep
AKÇAKOCASPOR: Süleyman,Kadir,Enes,Şener,Aytaç,Furkan,Rıza(64.dak Burak Sökez),Cüneyt (75.dak.Soner,Çoşkun (76.dak.Öner),Onur,Mustafa
SARI KART: 66.dak.Recep,68.dak.Yusuf (Bahçeköy)
GOLLER: 29. 74.dak.Mustafa,30.dak.Furkan 61.dak.Cüneyt,78.dak.Öner,87.dak Burak Sökez. (Akç)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...