Salı, Mart 03, 2015

14 KULÜP ADINA MURAT HAZİNEDAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER


Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu, göreve başladığı günden bu yana ilçesindeki tüm Kulüplere ciddi anlamda destek olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüplerinin el birliği içerisinde desteklenmesi gerektiğini dile getiren Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü, seçildiği günden bu yana tüm Kulüplere eşit yaklaşan ve sorunların çözüme kavuşması için olağanüstü gayret sarfeden ve sadece kendi ilçemizdeki takımlara değil, Türkiye’nin çeşitli illerindeki Spor Kulüplerine de destek olan başta Başkan Murat Hazinedar olmak üzere, Başkan Yardımcısı Sayın Çetin Kirişgil’e, Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek’e, Spor Komisyon Başkanı Affan Keçeci’ye, Hüseyin Avni Sipahi’ye ve Özel Kalem Müdürü Recai Binici’ye teşekkür etti.

"Daima onun yanında olacağız"
Üzümcü yaptığı açıklama "Bize her zaman destek olup yanımızda olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a müteşekkiriz. Biz de daima onun yanında olacağız." dedi.

"Şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız"
Üzümcü ayrıca şunları söyledi: "Sayın Başkanımız, İlçemizde bulunan amatör takımlara nakdi yardım ve malzeme yardımı yapılması sağlamıştır.  Üüm takımların bütün kategorileri için geçerli olmak üzere antrenman ve maçlar için ulaşım desteği sağlamıştır. Beşiktas Belediyesine ait olan Çilekli Tesislerinin ışıklandırması yenilenmesini sağlamıştır. İstanbul’da gece maçı oynanan tek ilçe olmamızı sağlamıştır. Stadın çevre düzenlemesi ve tesisin elden geçirilerek daha da güzel olmasını sağlamıştır. Beşiktaş Belediyesi ve Kulüpler Birliği ile ortaklaşa olarak İlçe takımlarının ve diğer İlçe Takımlarının katılımıyla futbol turnuvası düzenlemesini sağlamıştır. Bizler de bu önemli destek ve katkılarından dolayı ilçemizde bulunan 14 Amatör Spor Kulübü adına Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a, şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...