Çarşamba, Şubat 25, 2015

YAP-BOZ TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI!!!


22 Ocak 2015 tarihinde yapılan 2.Amatör Kura çekiminde Yap-Boz olarak adlandırdığım TFF İstanbul İl Başkanlığı yine bir ilke imza atmış ve 2014-2015 sezonu 1.Amatör lige katılmayacağını bildiren Rumelihisarı Spor Kulübü'nü aynı sezon 2. Amatör Lig'e dahil etmiş ve sonucunda 10 takımdan oluşan 6. Grup'ta yer vermişti.

6. Grup'ta GOP Venüs takımının ligden çekilmesi ile 9 takımla lige başlanacaktı. Ama geçen hafta oynanması gereken amatör müsabakalar kar yağışı nedeniyle iptal edildi. 

Kar yağışı olmasaydı..
İptal edilmese idi Haftalık Bültende yayınlanan program da R.HİSARI SPOR-KANARYA AZİM SPOR 22.02.2015 Pazar saat 15:00 de Bahçeköy Orman Fakültesi sahasında 2.Amatör 6.Grup ilk hafta müsabakası oynanacaktı.

28 Şubat- 01 Mart 2015 tarihli haftalık bültenden programa baktığımda KANARYA AZİM SPOR deplasmanda değil iç sahası olan Kanarya Sahası'nda, rakibinin de R.HİSARI SPOR değil GAZİOSMANPAŞA BARBAROS SPOR olduğunu gördüğümde, TFF İstanbul İl Başkanlığı 2014-2015 sezonu 2.Amatör 6.Grup'a monte etmeye çalıştığı R.HİSARI SPOR'u gruptan çıkartmış oldu.  Bu sonuçla 6.Grup 8 takıma düşmüş durumda.

Nasıl oldu da Yap-Boz TFF İstanbul İl Başkanlığı bile bile yaptığı bu yanlıştan döndü?

Dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var ki yanlıştan dönen Yap-Boz TFF İstanbul İl Başkanlığı kendini kandırmaya, kurumsal yapıdan ve güvenilirlikten uzak hareket etmeye devam ediyor. Nasıl mı? 27 Ocak 2015 tarihinde farkına vardığım ve Efkan Bucak’ın haber yaptığından sonra www.tffistanbul.org  web sitesinde yer alan kulüpler kısmında R.Hisarı Spor Kulübü'nü araştırdığımda 2014-2015 sezonu lige katılım için işaretlenmiş bölümler de Bölge AVRUPA, Lig 2.AMATÖR, Kategori BÜYÜKLER ve U-19/2 işaretliydi. 


Yaklaşık bir ay sonra 24 Şubat 2015 tarihinde baktığım zaman Bölge AVRUPA, Lig 2.AMATÖR,  Kategori U-19/2 işaretli olarak gözükmekte. BÜYÜKLER işareti kaldırılmış durumda. Acaba sezon başı Lig 2.AMATÖR yerine 1.AMATÖR’ mü işaretliydi.(Olması gereken işarette 1.Amatör’dü)

Dikkatinizi çekmek istediğim diğer bir konu ise www.tff.org  web sitesinden Bilgi Bankası’ndan Futbolculara baktığım da R.HİSARI SPOR Kulübü 06.02.2015 tarihinden 19.02.2015 tarihine kadar toplam 31 adet lisans çıkartmış durumda. 1977 doğumludan 1999 doğumluya kadar futbolcular mevcut. Bunların 9 tanesi transfer, 1987 ve 1988 doğumlu 2 adet filiz lisans olarak gözükmekte. 2.Amatör A takım için yapılmış bir lisans hazırlığı net bir şekilde görülmekte.

Rumeli Hisarı'nın futbolcularına yazık değil mi?
Belki de büyük bir heyecanla lisans evraklarını hazırlayıp lisansı çıkartılan futbolcu kardeşlerimize yazık değil mi? Onları hiç mi düşünmediniz?

Yap-Boz TFF İstanbul İl Başkanlığı bu kadar zahmete hem kendini hem de R.Hisarı Spor Kulübünü sokmanın manası ne? 

R.Hisarı Spor Kulübü yönetimi, sizler bilmiyor musunuz ki ligden çektiğiniz A takımınızın önümüzdeki sezondan itibaren bir alt ligde müsabakalara katılabilir diye?

Ya verilen sözler uçtu gitti, ya da birileri zarar görüyordu dönüş yapıldı. Ne dersiniz?

YAZI: RECEP KELMENT

11 yorum:

Adsız dedi ki...

YAZIK DEĞİL Mİ?

BİR KULÜP LİGE GİREBİLMEK İÇİN FORMA PARASI,SERVİS PARASI,SU PARASI,LİSANS PARASI,FUTBOLCU MAAŞI GİBİ BİR SÜRÜ PARA HARCIYOR..YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ BU ZAMANDA BÖYLE BİR KARAR?O KULÜPTE OYNAYACAK ÇOCUKLARA YAZIK DEĞİL Mİ?ÇOCUKLARIMIZI ALKOLDEN SİGARADAN UZAKLAŞTIRMAK DEĞİL Mİ ORTAK AMACIMIZ?2.AMATÖR KÜME EN ALT KÜME.DAHA ALTI YOK.HERKES SPOR YAPSIN,HERKES ALKOLDEN UYUŞTURUCUDAN UZAK DURSUN...TFF'YE ÇAĞRIMDIR,LÜTFEN BU ÇOCUKLARI LİGE GERİ ALIN..BU ÇOCUKLARI HARCAMAYIN.BATAĞA SÜRÜKLEMEYİN..

Unknown dedi ki...

GENCLERİN SPOR YAPMASI HERKESİN Mİ BU KADAR ZORUNA GİTMİS ?

AMATOR GOZ dedi ki...

Yaticak yerin yok TFF İstanbul il baskanligi.Komedi komedi komedi:)

Unknown dedi ki...

BİZ SADECE SPOR YAPMAK FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ BASKA BİSEY İSTEMİYORUZ !!!

Unknown dedi ki...

SADECE FUTBOL OYNAMAKK İSTİYORUZ BİZ !

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
haksızlık dedi ki...

herşey hazır lisanslar,formalar,idman malzemeleri tabi bunlara harcanan binlerce lira.oyuncuların emekleri ve heyecanı.mahalleye asılan pankartlar,esnafın katkıları,maça çağrı duyuruları.hepsini yalan etmek nasıl bir insafsızlıktır anlamak mümkün değil.tekrar 1.amatörden başlamıyoruz,zaten en alt küme 2.amatör. yeniden başlamak gibi bir şey bu.şu anda 32 sporcunun spor yapması engelleniyor,bir mahallenin hevesi kurutuluyor. lig başladıktan sonra ligten atmak ne kadar mantıklı?her şey boşa gitti şaka gibi

Unknown dedi ki...

YAZIKLAR OLSUN !! Bizim gibi spora özen ilgi alaka gösteren insanların emegini hırsını azmini bosa harcattınız.. Bu takımın futbolcusu sporcusu olarak bizleri yüz üstü bıraktıgınız icin size sonsuz tesekkürler !! BRAVO !!

Unknown dedi ki...

Federasyon Baskanımızın Bizlere Verdiği Sözü İçin Çok Teşekkür Ederiz Çok Güzel Arkasında Durdu ..

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

dawkns_in arkadasi duygusallığa yer olmadığının farkında.
Saygıdeğer futbolcu kardeşlerimin üzüntüsü belli. Burada suçlamaları gereken, kuralların uygulanmasını isteyenler değil, kuralları hiçe sayıp ahbap çavuş ilişkisi içinde keyfi kararları ile spora, kural ve kaidelere ihanet eden yöneticilerdir.

şimdi buradan hareketle, süper amatör lig'e katılmayan takımlar, aynı anda 1. amatör lig de oynandığı için hak kaybına ugramadılar mı mesela?
onların suçu liglerin aynı anda başlaması mıydı?

kural açıktır, nettir. uyulması zorunludur.

dawkns_in arkadasi kanunları yüceliği karşısında boynunu büktü!

zaman dedi ki...

en büyük sıkıntı liglerin zamanıyla alakalı. 1.amatörden düşen takım 2.amatörde oynayamıyor bu aslında çok yanlış. bir üst ligden düşersen veya çekilirsen bir alt ligde oynarsın bu kadar basit aslında. fakat liglerin başlama tarihleri sıkıntılı olduğu için bir sene bekleme kuralı koyuluyor.2.amatöre düşüp şampiyon olup yeni sezonda tekrar birinci amatörden başlayınca bu sefer birinci amatörde düşme kalma meselesinin bir anlamı olmuyor.çünkü bu iki lig eşzamanlı değil.fakat bu durumda mağduriyet oluyor işte. düştün mü? bir sezon bekle.bu pek de mantıklı değil açıkçası.sporun ruhuna aykırı.bu yüzden bu konuda bir düzenleme yapılmalı

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...