Cuma, Şubat 27, 2015

SİLİVRİSPOR BORÇ YÜKÜNDEN KURTULACAK

Silivrispor’da biriken borçlar yüzenden bir türlü maddi düzlüğe çıkılamadığını belirten İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu yaptığı açıklamasında eski ve yeni tüm yöneticilerin ellerini taşın altına koymasını istedi. 


Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu yaptığı yazılı basın açıklaması ile kulübün borçları hakkında bilgilendirmede bulundu. Konu hakkında yaptığı açıklamada Gencoğlu; “2010-2014 yılları arasına ait vergi borçlarını yapılandıran Silivrispor dönemin başkanlarından Sayın Mustafa Saral’ın katkısıyla borcun bir kısmının ödemesini yapmıştır. 

29 yöneticinin sorumluluğunda olan bu borcun tamamının kapanması durumunda taksitle ödeme yapıldığında ödenmesi gerekecek 195.000 TL gibi bir faizden de kurtulmuş olacağız. Ayrıca ödeme yapan yöneticilerin de mal varlıkları üzerindeki tedbirlerde kalkacağı için sorumlu tüm yöneticilerin bir an önce ödeme yapması hem kendileri için hem de birçok mali sorunu çözmeye çalışan mevcut yönetim kurulunun üzerindeki yükleri de hafifletecektir. 

Eski yöneticilere de davet
Daha önce yapılandırılan 2005-2010 dönemine ait vergi borçlarının ödemeleri de 2018 yılına kadar sürmektedir. Yine o dönemin yöneticilerinden de sorumluluklarının bilincinde olup borcun kapatılmasına yardımcı olmaları beklemekteyiz. 

Borçsuz bir Silivrispor
Tüm vergi borçlarının kapatılması durumunda mevcut yönetimin toplam 7 ayrı branşta faaliyet gösteren kulübü sevk ve idaresi konusunda eli rahatlayacak ve başarı kaçınılmaz olacaktır. Durum bu şekilde olduğunda ilçemiz gençlerine sportif anlamda daha fazla hizmet sunabiliriz. Her geçen gün artan öğrenci sayılarımız ile İstanbul’un parmakla gösterilen bir kulübü konumundayız. 

Tesis 45 gün içinde bitecek
Malumunuz geçtiğimiz gün kulüp tesisimizin temellerini attık. Bu bizim ve yönetimimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu tesisinin tamamlanması ile birlikte hatırı sayılı bir maddi geri dönüşüm elde edeceğiz ve bu da bize gelecek sezon için yatırım için geri dönecektir. Ayrıca yine tesisin müteahhidi ile yaptığımız yoğun istişareler sonucunda 60 gün olarak belirlenen teslim tarihi de 45 güne çekilmiştir. Bize bu hizmetlerimizi yapmamızda katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...