Pazar, Mart 01, 2015

SAL KLASMAN GRUBU 28 ŞUBAT-1 MART MAÇ PROGRAMI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda bu hafta sonu oynanacak maçların programı haberimizin devamındadır.



28 Şubat Cumartesi
14.30 Vefa SK - Paşabahçespor (Çayırbaşı) 1-1
30' Eser Berkil 
1-0
51' Alper Balaban (k.k) 1-1
80' Emrah Çilingir (Vefa) (Kırmızı kart)

1 Mart Pazar 

14.30 Alibeyköyspor - Kartal Bulvarspor (Alemdağ) 1-4
28' Deniz Altın 0-1
38' Onur Kurt 0-2
55' Onur Kurt 0-3
72'de Olaylar nedeniyle maç durdu. Stat dışına çıkan Olaylar Alibeyköylüler ve Alemdağlılar arasında. Maçın 73. dakikada 17.04'te başladı.
75' Mehmet Aslan 1-3

90+4' Anıl Şimşir 1-4 

14.30 Ataşehir Çamolukspor - Ortaköyspor (Selimiye) 1-1
35' 0-1 Ercin
65' 1-1 Emre Yatan

14.30 Gülsuyuspor - Gazi Mahallesi SK (Çayırbaşı) 1-4
15' Ramazan Yıldız (pen) 0-1
45' Kerim Ayyıldız 0-2
75' ? 1-2
80' Yılmaz Gözütok 1-3
85' Umut Fırat 1-4

14.30 Beşyüzevlerspor - Zara Ekinlispor (Firuzköy) 1-0
5' Cüneyt Çarbuğa 1-0
44' Murat Çakal (Kaçan penaltı)
88' Mehmet (Kaçan penaltı)

14.30 Alemdağspor - Bayrampaşa Tunaspor (Paşabahçe) 0-2
49' Yunus Emre Yüceman 0-1
90+3' Selim Peker (pen) 0-2

14.30 Nişantaşı FK - İstiklalspor (Mahmutbey) 1-1
27' İlker Gazioğlu 0-1
90+4' Hasan Fırat (pen) 1-1  

14.30 Selimiyespor - Yeşilköyspor (Namık Sevik) 0-1
53' Dağıstan Saçu 0-1

46 yorum:

Ümit Yilmaz dedi ki...

Keyifli bir program.Yine birbirinden onemli 8 mac.Ilk haftalarda alinacak her puan ilerleyen haftalara umutlari tasimak icin onemli.Bazi takimlar ilk iki haftada aldiklari puanlarla zirve icin avantaj yakaladi.Bazi takimlar ise lige istedikleri gibi baslayamadi.Bazi takimlar icin lig bu hafta yeniden baslayabilir.Ozellikle haftanin maci olmaya aday Vefa -Pasabahce izlenilmesi gereken bir mac.Yine Alibeykoy-Kartal Bulvar maci.Tunaspor-Alemdag maclari seyir zevki yuksek maclar olacaktir.Ayrica ilk iki haftada atilan gol sadece 27.Ben bu hafta oldukca gollu gececek maclar izleyecegimizi dusunuyorum.Tahminim bu hafta 20 golun uzerinde gol atilan bir hafta olacak.Bazi sansli seyirciler 5-6 gol atilan maclari izleme zevki yasayabilir.Ben maalesef haftasonu calisacagim icin bu hafta sonu mac izleyemeyecegim.Ama hafta ici Alemdag -Yesilkoy maci icin Pasabahce stadinda olacagim insallah.Ben haftasonu sahaya cikacak tum takimlara ve oyunculara basarilar dilerken Maclari izleyecek taraftarlara da keyifli seyirler diliyorum.

fatih dedi ki...

Alibeykoyun maclari neden cok uzakta oynaniyor anlamis degilim.avcilar alemdag stadi bu neya iki takimada yakin bir suru stad var..Federasyon Alibeykoy taraftarindan mi cekiniyor..Sanki seyircisiz oynansin maclar deniliyor gibime geliyor..
bizde cayirbasi gibi stadlarda oynamak istiyoruz

gulsuyulular dedi ki...

sevgili umit yilmaz yorumlarini zevkle okuyoruz tum takimlara basarilar

Unknown dedi ki...

Vefa maçında dakika skor alabilirmiyim

Unknown dedi ki...

Vefanin golu eser berkil

ümit yilmaz dedi ki...

Eyvallah kardesim.Tarafsiz ve gercekci yorumlar yapmaya devam edecegim.Once sporseverim sonra taraftarim.Amator futbolu cok seviyorum.Her gun en az 3_4 siteden gelismeleri takip edip ona gore yorum yapmaya calisiyorum.Gulsuyu takimini da play off grubunda oynadigi icin kutluyor basarilar diliyorum.

Adsız dedi ki...

alibeykoy
ortakoy
500evler
istiklal
yesilkoy


bunlar yarın 3 puan alirlar

Adsız dedi ki...

yeşilköy şansız 2 maç geçirdi zara ekinli maçı tek kale oynandı gol olmadı. istiklal maçı tek kale oynanıyordu kırmızı kart gördü ...en büyük favori bence hala yeşilköy

Adsız dedi ki...

Ortakoy yarin kazanir kimsenin sans vermemesine ragmen iyi mucadele eden takim

Adsız dedi ki...

Nisantasi istiklali yener adsız bey ben her maçını izledim .

Adsız dedi ki...

Nisantasi ıstiklali yener emre ıyileşti forvet gercekten izledim üst düzey futbolcu yeni transfer muratta iyi bir forvet kenanin cok bencil olmasindan ortaköy aldi maçı

Adsız dedi ki...

Banko çıkacak 2 takım Alibeyköy ve Beşyüzevler

Adsız dedi ki...

Herkes banko besyuzevler dıyor,ortakoy macını ızledım,bır tane pozısyonları var,macın en ıyı pozısyonu,ortakoyden 2 numaranın yaklasık 40 metreden kaleye gıden serbest vurusu bence...

Ümit YILMAZ dedi ki...

Selam.Dunku yorumlarda Vefa banko diyen arkadaslar tekrar yaziyorum bu ligde banko olmaz.Burasi ne olursa olsun bir cesit sampiyonlar ligi sayilir.Zaten takimlar gucluydu yaptiklari transferlerle eksik olan bolgelerini de takviye yaptilar.Uzun lafin kisasi su arkadaslar gorunen bu lig son duduge kadar surebilir.Sunu net olarak soyluyorum bu yil ki klasman grubu gectigimiz yillardan cok daha keyifli cok daha cekismeli gececek.Bunu nereden biliyorsun derseniz tamamen guc dengeleri birbirine yakin ve benim hislerim oldukca kuvvetlidir.Ama benimde gonlumden gecen bazi takimlar var.Ozellikle basta Pasabahcespor olmak uzere Anadolu yakasi takimlariyla taraftar gruplari olan takimlarini yagmur camur demeden destekleyen bal ligine renk katacak taraftara sahip takimlarin cikmasini istiyorum.Ama herseyden onemlisi bu guzel oyunu cirkinlestirmeyen kazanmak icin oyun kurallari icerisinde kalip hakeden takimlarin bal ligine cikmasi.Umarim oyle olur .Temiz ve centilmence bir lig olsun hakedenler kazansin.

Adsız dedi ki...

ortakoy iyi takim

Adsız dedi ki...

Klasman Grubunda Takımlar içerisinde en iyi Taraftar Grubu Alibeyköy'ün tartışmasız. Alibeyköy'ün yeri Profesyonel 3.cü 2.ci Lig

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler Zara Ekinli kaç kaç ?

Adsız dedi ki...

ortaköyüm haydi bu maçı alırsın rahat rahat

MUSA GÜLERYÜZ dedi ki...

Alibeyköyspor 0-1 Kartal Bulvarspor (Dk.28 Deniz Altın)

MUSA GÜLERYÜZ dedi ki...

Alibeyköyspor 0-2 Kartal Bulvarspor (Dk.38 Onur Kurt)

Adsız dedi ki...

ahahahaha alın size favori alibeyköy :D

MUSA GÜLERYÜZ dedi ki...

Kartal Bulvar Spor'dan Alibeyköye ÇELME

İY SONUCU; Alibeyköyspor 0-2 Kartal Bulvarspor

MUSA GÜLERYÜZ dedi ki...

YEŞİLKÖY SPOR 1 0 ÖNE GEÇTİ

Adsız dedi ki...

Bayrampaşa 1 alemdag 0

Adsız dedi ki...

ŞAMPİYON ALİBEYKÖYY
RAHAT OLUN HEPİNİZ..

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler BAL'a çıkacak rahat olsanıza

Adsız dedi ki...

Alibeyköyspor Kartal Bulvardan ne çekti be ;))

Adsız dedi ki...

Gülsuyuspor'un golünü Ziya Dansuk attı

LEVENT dedi ki...

BEŞYÜZEVLER SAL KLASMAN GRUBUNUN FAVORİSİ !

Adsız dedi ki...

Sanalci alibeykoyluler futbol sahada oynaniyor Allah affetsin sizi büyük konusmalariniz ile beraber süper amatore devam ..

Talha dedi ki...

Bu hafta hakemler çok güzel doğradı Alibeyköyspor'u.. Yemen Ekşioğlunu da o makama getiren kişileri acilen zeka testine sokmak gerek maçı şehir dışına verseydiniz bari istanbulun bir ucundan bir ucuna göndermek mantıksız bir hareket ayrıca yemen ekşioğlunun yaptıklarında mantık aramakta benim ayıbım.. Özür dilerim.

Adsız dedi ki...

Sanalci Alibeykoyluler futbol sahada oynaniyor Allah affetsin sizi büyük konusmalariniz ile beraber süper amatore devam ...

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam ilk mesajımda dediğim gibi keyifli bir haftayı daha geride bıraktık.Alibeyköy maçında olaylar çıkmış ama sanırım diğer maçlar centilmence geçmiş.Artık klasman grubu renklenmeye başladı.Tunaspor haricinde her takım puan kaybetti.Bu da gösteriyor ki puan ortalaması oldukça düşük bir lig olacak.Sanırım çıkmak için 25 puan bile yetebilir. Ayrica ilk iki haftada atilan gol sadece 27.Ben bu hafta oldukca gollu gececek maclar izleyecegimizi dusunuyorum.Tahminim bu hafta 20 golun uzerinde gol atilan bir hafta olacak.Bazi şansli seyirciler 5-6 gol atilan maclari izleme zevki yasayabilir demiştim ve dediğim gibi bu hafta atılan gol 20. İki maçta toplam 5 er gol atıldı.Dediğim gibi bazı takımlar lige bugün yeniden başladı.(Yeşilköy,Gazi Mahallesi)Bazı takımlarsa maalesef bu haftayı da zararla kapattılar.Ama halen bu köprünün altından çok sular akabilir.Arka arkaya 3 maç kazanan bir takım yeniden iddialı duruma gelebilir.Hafta içi yine çok önemli maçlar var bu maçların sonuçlarına göre bazı takımlar tamamen hedefe kilitlenebilir.Hafta içi maçlarını merakla bekliyorum.Daha önce Yeşilköy maçına gideceğim demiştim ama bugünkü muhteşem galibiyetinden sonra Kartal Bulvar maçına mı gitsem diye düşünmeye başladım.Hadi hayırlısı diyelim ve Çarşamba gününü bekleyelim.

Ahmet soylu dedi ki...

Zamanında ALİBEYKÖY SPOR herkeze bişey yaptı heralde baksana 1 mağlubiyet aldık diye herkez bayram ediyo size inat ŞAMPİYON ALİBEYKÖY!

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler Bal ligi ayarında tamamen bir takım diğer 15 takımdan önde..

Adsız dedi ki...

ALİBEYKÖY AŞK'TIR..
ALİBEYKÖY YIKILMAZ..

Adsız dedi ki...

Bulvarı hafife almayın demiştim gençler ligin en çok koşan takımı ;)

MUSA GÜLERYÜZ dedi ki...

YOK ŞU FAVORİ,YOK ŞU KESİN ÇIKAR BAL LİGİNE,YOK ŞU TAKIMDAN HİÇ BİŞEY OLMAZ,YOK O TAKIM ÇOK KÖTÜ. HERKES ÖN YARGILI KONUŞUYO. KOSKOCAMAN 15 MAÇ OYNAYACAK HERKES. HİÇ BİR MAÇ OYNANMADAN KAZANILMAZ. TAKIM ÇOK İYİ GİDER EN İYİ 1 YADA 2 OYUNCUSU SAKATLANIR TAKIM DÜŞÜŞE GEÇER. DAHA 3.HAFTA MAÇLARI OYNANMIŞ DAHA ÇOK HAFTA VAR. HER ŞEY OLABİLİR. Bİ BAKARSIN EN İYİ DEDİĞİN TAKIM DÜŞÜŞE GEÇER,Bİ BAKARSIN EN KÖTÜ DEDİĞİN TAKIM EN ÜSTLERE ÇIKAR.

BENİM FAVORİLERİMİ SORARSANIZ;

TunaSpor
Yeşilköy
Beşyüzevler
Alibeyköy

Adsız dedi ki...

Alibeykoyu Alemdağ tribününde fena yipratmislar

Unknown dedi ki...

Arkadaslar zaman zaman güzel yorumlar yapıyorz fakat bazen de düşünmeden yorum yapıyorz klasman grubun favorisi olurmu arkadaslar bırakın böyle boş lafları grubun favorisi yok kardeşim görüyorz favori takımları mantıklı düşüncelere sahip olalım.Hangi takım taraftar kitlesi güçlü ise aa o takım favori yok böyle birşey takımlar güçlü kaliteli bazen iyi top oynayan takım kaybedebiliyor ben oynanan futbol dışına çıkacam.Taraftar,lara bir izleyeci olarak hiç hoşnut olmuyorum çirkinlikler saygısızlıklar kışkırtıcı tavırlar ayrıca söylemeden yapamayacağım arkol bunlar nedir kime ne verecekktir bu yapılanlar arkadaslar izlediğim bugün kü müsabaka öncesinde iki takım taraftarı aynı bölümde izlerken öncesinde güvenlik görevlisine ve polis arkaadslara sunu söyledim siz burada bu güvenliği sağlayacakmısnz neden karsı türübüne almıyrsunz dedim bana verdiği cevap stad görevlilerin talimatı var biz sizlerin güvenliğini sağlayacagız dediler sanki hissettim birşeyler olacak diye nitekim huzursuzluklar oldu ne gerek vardı bizler önce ne istediğimize bakmalıyız kazanmış kaybetmiş deil biz neyapıyoruz öncelikle birşeylerin farkında olmalıyız üzüm üzüme baka baka kararırmış arkadaslar önce bizler saha içerisini deil saha dışındaki çirkinik leri önlemeliyiz..TÜM TAKIMLARA BASARILAR ..SPORCU ARKADASLARA RABBİM SAKATLIK VERMESİN...

Adsız dedi ki...

Alibeyköy taraftarı,koskoca adamlar 14 yasındaki cocugu kemerle döverek bu lige laik olmadıklarını zaten belli ettiler.O 14 yasındaki cocugun ahını cekicek Alibeyköy tribünde derslerini aldılar birde Bala cıkamayarak darbe yiyecekler

Adsız dedi ki...

ALİBEYKOY her zaman bu ligin favorisidir.Bir mac kaybetti diye sevinmeyin.Alemdag macida var elbet yapilanlarin hesabini sahada ALİBEYKOYUMUZ verecektir.

Adsız dedi ki...

Alibeyköy düşmanlarına inat
ŞAMPİYOON ALİBEYKÖÖY!!

Adsız dedi ki...

Beşyüzevler-zara ekinli maçını izledim. ama maç hakkında değil stad hakkında yazacağım. 2 aynı bölge takımını neden taaa Firuzköylere gönderirsin ey federasyon? bu resmen maça gelmeyin demekten başka birşey değildir. ayrıca avcılar belediyesi ne bir çift sözüm var. arkadaş otobandan çıktığımızdan itibaren bir tane tabela koymaz mı insan? stad tabelasını geçtim, cadde, sokak, bulvar hiç birşey yok. nereden bulacağız biz burayı müneccimmiyiz?

ahmet öztürk dedi ki...

Tuna,alemdağ maçında tuna nın attığı birinci golde hakemin pozisyonu süzüşü,anlık karar verişi ve avantaj ı kullandırıp oyunu okuyuşu süper lig hakemlerine bile der olarak gözterilecek güzellikteydi,tebrik ediyorum...ayrıca maçın bütünündede tarafsız seyreden bir seyirciyi maça hakimiyetiyle ve adil yönetimiyle memnun etti

yalovalı dedi ki...


Zaten Yöneticiler Türk futbolunu bitirdiler şimdide Amatör futbolu bitirmek istiyorlar.

Maçları 30-40 kilometre öteye koyarak futbol gelişmez daha çok geri götürür.çünkü futbol Taraftarla güzeldir..

Amatör futbolu yönetleri kınıyorum..

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...