Perşembe, Şubat 26, 2015

ÖRNEKTEPESPORLULAR KAHVALTIDA BULUŞTU


Kağıthane Kulüplerinden Örnektepespor camiası, Pazar sabaha kahvaltıda bir araya geldi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı etkinlik güzel görüntülere sahne oldu.

Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Beyoğlu Şehadet Camisi İmamı Adnan Bilir, Örnektepespor Başkanı Bekir Tarı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Aslantepespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı programa, sporcu velileri de iştirak ettiler.

Kahvaltıda Subaşılarla buluşmanın memnuniyetini dile getiren Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, spor kulüplerinin toplumdaki önemine vurgu yaptığı konuşmasında sporun yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise konuşmasında özetle "Gençlerimizin başarısı için desteğimizi artırarak sürdürmeliyiz" dedi. Programa katılanlar daha sonra ise Örnektepespor ve Aslantepespor alt yapı takımlarının maçını izlediler.










Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.