Salı, Şubat 24, 2015

KURAL HATASI YAPILAN MAÇIN KARARI HALEN VERİLMEDİ!


İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup'ta son hafta oynanan ve kural hatası yapılan Fikirtepe Dumlupınar-Çavuşbaşıspor maçıyla ilgili aradan üç hafta geçmesine rağmen karar verilemedi.

Yenisahra Stadı'nda 1 Şubat günü oynanan ve 3-3 sona eren maçta Fikirtepe Dumlupınar cephesi dört oyuncu değişikliği yapmış, Kadıköy temsilcisi de bu hatayı kabul etmişti. Bu skorla ligden düşen Çavuşbaşıspor, maçta kural hatası olduğu gerekçesiyle itirazda bulundu.

TFF İstanbul İl Temsilciliği konuyla ilgili Merkez Hakem Kurulu'na başvurdu ve görüş istedi. MHK'nın geçen hafta dönüş yaptığı ve maçta kural hatası olduğu yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Şimdi top TFF Yönetin Kurulu'nda. Maçın büyük olasılıkla tekrarlanması bekleniyor ancak bu kararın ne zaman çıkacağı belirsiz.

Kulüpler mağdur

Kararın uzaması her iki kulübü de mağdur etmiş durumda. Özellikle Fikirtepe cephesi oldukça tepkili. Hali hazırda zan altında kaldıklarından dem vuran Turuncu-Siyahlılar, bu durumda oyuncularının da transfer yapamadığını ve mağdur olduğunu ifade ediyor. Her iki takım da TFF'den bir an önce karar vermesini bekliyor.

Eğer maç tekrar oynanır ve Çavuşbaşıspor kazanırsa İstanbul Kemahspor küme düşecek. Diğer skorlarda düşen Çavuşbaşıspor olacak. Fikirtepe Dumluınarspor'unsa herhangi bir iddiası bulunmuyor.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

AMATOR GOZ dedi ki...

Simdi bu haberi okuyan insanlara soruyorum bu hatanin bilmeyerek yapildigina inanan var mi?4 oyuncu degistireceksin buna ne hakem ne yardimci hakem ne saha komseri sesini cikarmayacak oyle mi?Rakip takimin canina minnet zaten Nacizane fikrim Kemah spora 2.amator ligde basarilar.

Onuncu Köy dedi ki...

Çavuşbaşısporada, Kemahasporada iyi oluyor vallahi.

Çavuşbaşı ligi önemsemeden lige girmiş, sonra yaptığı transferlerle can havliyle lige tutunmaya çalışmış. Yönetim ve antrenör zafiyeti, yetersizliği.

Kemahspor desen ayrı bi başarısızlık öyküsü. Ligin son 6 haftasına rahat gir, sonra doğru dürüst puan alama. Yokmu kardeşim bu takımların teknik direktörü, yöneticisi?

Varsada derhal bıraksınlar bu işi.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.