Çarşamba, Şubat 25, 2015

HAZNEDAR İDMAN OCAĞI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ


Haznedar İdman Ocağı Spor Kulübünün Güngören Belediyesi Şehrigül Sosyal Tesislerinde düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine yoğun ilgi gösterildi. 


Trabzonspor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, İstanbul Antrönerler Derneği Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Hakan Ergin, Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Güngören Spor Başkan Yardımcısı Atilla Kırali, Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İlçe Kulüp Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda iş adamının katıldığı gecenin açılış konuşmasını Başkan Sinan Baltacı yaptı.



Başkan Sinan Balcı konuşmasında, ''Gençliğe sahip çıkmak geleceğe sahip çıkmaktır. İlkesi ile çıktığımız bu kutlu yolda bu günleri görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yola çıktığımızda Türk Gençliğini sağlıklı, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporcuların manevi, içtimai, kültürel, sosyal faaliyetlerini geliştirmek ve Türk toplumuna faydalı gençler yetiştirmek ilk hedefimizdi.Ne Mutlu ki 150 ye yakın lisanlı sporcumuzla bu hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bizim için her şey sahada alınan sonuçlardan ibaret değil. Bir gencimizi bile kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yapmasını sağlamak bizim en büyük başarımızdır'' dedi.

       
Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı selamlama konuşmasında, ''Emniyet olarak Haznedar İdman Ocağına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, 10 Nisan Polis haftası münasebetiyle yapacakları spor organizasyonunu Haznedar İdman Ocağı Spor Kulübü ile koordine edecekleri müjdesini verdi.


HABER: ALPER KADEROĞLU






Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...