Perşembe, Şubat 26, 2015

GOP BARBAROSSPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK


İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grupta ilk maçında deplasmanda Azimspor’a konuk olacak Gaziosmanpaşa Barbarosspor hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kuran ve takımın başına Mahmut Göker’i getiren Gaziosmanpaşa temsilcisi, Gökçe Gürkan Güneş (Çankırı Maruf), Naci Yıldız (Arnavutköyspor), Oktay Tik (Sultangazi Esentepe), Oktay Yüce (Bayrampaşa Teknikspor), Recai Topçu (Bursa Ağaköyspor), Recep Öztürk (Çankırı Maruf), Serdar Seymen (Ömerli Köyü), Soner Akgün (Çankırı Maruf), Tuncay Tik (GOP Yeniköyspor), Yakup Genç (Beşyüzevler) gibi oyuncuları kadrosuna katmıştı. Siyah-beyazlılar, iyi bir sezon geçirip 1.Amatör Lige çıkmayı hedefliyor.

Kayhan: 10 futbolcuyu A takıma çıkarttık
Güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten Gaziosmanpaşa Barbarosspor Cezmi Kayhan, "Yeni transfer ettiğimiz futbolcuların tamamı kendilerini kabul ettirmiş isimler. Bunların yanı sıra al yapımızdan da 10 futbolcuyu A takıma çıkarttık. Burada da yıllardır alt yapıda çok önemli çalışmalar yapan Kenan Gölebatmaz ile Ramazan Kalfa teşekkür ederim. Gaziosmanpaşa Barbarosspor hedefimiz şampiyon olarak 1.Amatör Lige yükselmektir" ifadelerini kullandı.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.