Çarşamba, Şubat 25, 2015

G. SARAYSPOR’DA TEMEL AMAÇ FUTBOLCU KAZANDIRMAK!


Yeni kurulmasına rağmen adından söz ettiren Eyüp İlçesi takımlarından Göktürk Sarayspor alt yapıda oldukça iyi işler yapmaya devam ediyor.

Göktürk semtinde faaliyetlerine devam eden spor kulübünün A takımı bulunmuyor, çünkü temel amaç Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak. 2011 yılında kurulan kulüp henüz çok yeni olmasına rağmen alt yapıda yakaladığı başarılar ve yetiştirdiği futbolcularla adından sıkça söz ettiriyor.


U15 takımı finallere katıldı
Bu yaş kategorisinde 18.grubu şampiyon bitiren Göktürk Saray İstanbul Elemelerini de geçerek en iyi 14 takım arasına kaldı ve adını Türkiye Finallerine yazdırdı. Göktürk Saray, Türkiye Şampiyonasında Eyüp ilçesini temsil edecek tek takım olarak da öne çıkıyor. Sportif direktör Hakan Buruk, kulübün Antrenörleri Oğuz Tacir, Emrah Gültekin ve Selçuk Eren ile çalışmalarına devam eden Göktürk Saray’lı futbolcular İstanbul’u ve Eyüp ilçesini en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorlar.

U14 liderliği geri aldı
8.Grubun önemli maçında kendi sahasında THY ile karşılaşan Göktürk Saray sahadan 3-2 galip ayrılarak 1 hafta aradan sonra liderliği tekrardan geri aldı. Grubun en önemli 2 şampiyonluk adayının karşı karşıya geldiği maçta oldukça zevkli ve çekişmeli bir mücadele yaşandı. Takım kaptanı Berk İlkel’in etkili oyunu maçı Göktürk Saray lehine çevirdi. Berk, iyi futbolunu güzel bir serbest vuruş golü ile süslerken diğer goller Ali Gülen ve Arda Okan Kurtulan’dan geldi. Maçın ardından büyük bir sevinç yaşayan Göktürk Saray’lı futbolculara jest yapan Göktürk Aslı Böreğin sahibi Hüsnü Bilgin takıma maç sonu yemek verdi.


U12 takımı 3.maçını da kazandı
19. Grupta mücadele eden Göktürk Saray, grubun güçlü ekibi Güzeltepe’yi etkili bir oyun ortaya koyarak Can, Okan ve Tamer’in attığı gollerle 3-2 geçti. 3.maçında 3. Galibiyetini alan Göktürk Saray en yakın rakibi Öz Alibeyköy’ün 2 puan önünde lider olarak yoluna devam ediyor.

U16 2.sırada yer alıyor

Bu yaş kategorisinde oldukça zorlu 14.Grupta yer alan Göktürk Saray , 7 maçta 6 galibiyet aldı ve ligde Avcılar Belediye Spor’un ardında 2.sırada bulunuyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.