Çarşamba, Şubat 25, 2015

DUDULLU BAKIRKÖY'DE GALİP


TFF Kadınlar 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Dudulluspor Bakırköy deplasmanında farklı galip geldi.
22 Şubat tarihinde oynanması gereken, ancak olumsuz hava koşulları nedeni ile ertelenen karşılaşma bugün Bakırköy Belediye Stadı'nda oynandı. Hafta içinde oynanan İstanbul Futsal Liseler Finalleri nedeni ile Dudulluspor sahaya beş eksik oyuncu ile çıktı. Yeşil beyazlılarda Kübra Öztürk ve Beyza ilk kez onbirde yer alırken, Şeyda ve Zeynep de ilk kez forma giydiler.
Maçın başında üstünlüğü ele alan Dudulluspor, yine ilk kez kanatta yer alan Gaye'nin 8.dakikadaki golü ile öne geçti. 13.dakikada Gaye ilk golün kopyasını bir kez daha atınca konuk ekip 2-0 öne geçti. İlk yarı bu şekilde sona erdi.
İkinci yarıya da golle başlayan Dudulluspor 48.dakikada Beyza ile farkı üçe çıkardı. Bu maç sağbek oynayan Ebru'yu kanatlara alan Ümraniye ekibi teknik direktörü Ekrem Taslak, hamlesinin sonucunu 63.dakikada Ebru'nun kaydettiği gol ile aldı. Karşılaşmanın son golü ise 72.dakikada Dudullu stoperi Devran'dan geldi. Dudulluspor karşılaşmadan 5-0 galibiyet ile ayrıldı.
Dudulluspor bu galibiyet ile puanını 22'ye çıkartarak dördüncülüğü garantiledi. Bu sezonu bir öğrenme sezonu olarak kabul eden Bakırköy Gençlik ise son sıradaki yerini korudu. Ligin son haftasında Dudulluspor evinde CFS Bağcılar'ı konuk ederken Bakırköy Gençlik ise Bakırköy Derbisinde Zaraspor ile karşılaşacak.
STAD : Bakırköy Belediye
HAKEMLER : Erhan Yorulmaz, Oğuzcan Duran, Nihat Çetinler
BAKIRKÖY GENÇLİK : Ezgi, Tuba, Yasemin, Zeynep, Hilal, Duygu, Merve, Şeyda, Göknur, Gülümser, Esin.
TEKNİK SORUMLU : Orhan Bıçakçıoğlu
DUDULLUSPOR : Cansel, Ebru, Dilara, Devran, Şehriban, Kübra, Marziye, Gaye, Beyza, Melisa, Şeyda
TEKNİK SORUMLU : Ekrem Taslak


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.