Çarşamba, Şubat 25, 2015

DÖNMEZ: DÜNYANIN SONU DEĞİL, ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

Süper Amatör Lig'de grubunda son haftalara kadar BAL için Klasman Grubu oynama şansı bulunan fakat iki mağlubiyetle bu hedefine ulaşamayan Ömerli Köyüspor’un kulüp Başkanı sezonu değerlendirdi. 


Hedeflerine ulaşamamanın dünyanın sonu olmadığını belirten siyah beyazlı ekibin Kulüp Başkanı önümüzdeki sezon içinde önemli sinyaller verdi.
Süper amatör kümede grubunda  oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Ömerli köysüpro’un mütevazi başkanı sezonu değerlendirken, her zamanki beyfendiğiliği ve centilmenliği elden bırakmayarak olumlu mesajlar verdi. Ömerli köyüspor’un yıllardır Süper amatör kümedeki mücadelesi ile kendini ispatladığını ifade eden Başkan Vedat Dönmez önümüzdeki sezon için konuşmanın erken olduğunu fakat hedefsiz bir kulüp olmadıkları için önümüzdeki sezonda BAL ligine çıkacak bir ekip yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Herkese geçmiş olsun
Geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini yapan Ömerli köyüspor’un kulüp Başkanı Gruptan çıkan takımları tebrik etti. Başkan Vedat Dönmez “Herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Grubumuzda Birinci olarak çıkan Zara ekinli ve ikinci olarak çıkan  Gülsuyu’na play-off’ta başarılar diliyoruz, onlar hak ettiler ve şuanda BAL için mücadelelerini yapıyorlar. Grubumuzda  Şile’nin kurtarma durumu varken kendi çekildi, son üç hafta bir beraberlik alsa küme düşecek olan Ayazağa’nıda tebrik ediyorum üç maçı da kazanarak ligde kaldı. Kendilerini tebrik ediyorum”dedi.




İki mağlubiyet kaderimizi belirledi
Başkan Vedat Dönmez grupta ligin ikinci yarısında play-off’a yakın olmalarına rağmen hesapta olmayan iki maçta yaşanan puan kayıplarının kendilerinin geçtiğimiz sezonki kaderlerini belirlediklerini söyledi. Başkan Vedat Dönmez “Bu grupta çok rahat çıkabiliceğimiz bir gruptu, kendi sahamızda Ayazağa ve Kulaksız Okspor’a puan kaybetmemizden dolayı gruptan çıkamadık. İki önemli karşılaşmadan aldığımız puan kayıpları bizi hedefimizden etti. Demek ki gülsuyu daha çok istedi,. Bizde şanssız maçlar kaybettik. Buda dünyanın sonu değil, Grubumuzda hiçbir takımla bir sorun yaşamadık, kimse ile kavga ve gürültümüz olmadı. Eğer ki bizim bilmediğimiz rakiplerimize bilmeden bir hata yaptıysak, kendilerinden özür diliyorum” dedi.

Oyuncuya ne vaat ettiysek yaptık, yapamayacağımız şeyi vaat etmeyiz
Siyah beyazlı ekibin kulüp Başkanı vedat Dönmez yıllardır aynı çizgide yol aldıklarını belirterek, gerek oyuncu gerekse teknik heyette görev yapanlara kulüp Başkanı olarak ne vaat ettiyse verdiğini söyleyerek , yapamayacağı bir şey için vaat vermediğini söyeledi. Ömerli köyüspor kulübü Başkanı Vedat Dönmez “ Futbolcu ile hoca ile diyaloğlarımız hep iyi bir şekilde oldu, kimseyle sorunumuz olmadı., Yapabileceğimiz vaatleri verdik, yapamayamayacağız vaatleri vermedik. Hiçbir futbolcumuzun alacağı kalmamıştır. Herkes zamanından önce parasını almıştır, Aramızda öyle bir büyük sorun olmadığı halde parasını almıştır. Oyuncularımız bazen bana başkan der, bazen abi der. Aramızda kesinlikle bir sorun olmadı. Biz onlarla beraber bu yola baş koyduk, sonuna kadar da gittik, Hiç kimseyle bir kırgınlığımız,. Dargınlığımız yok, hepsinle görüşüyoruz. Dürüst olmak gerekiyor futbolcu ödülü nasıl kazandıysa, cezaya da katlanacak, Maç kazandığı zaman ödülünü alacak, yenilgi halinde ödülünü alamayarak cezasını ödülünü alamayarak çektiler. Onlar galip geldiği zaman onlardı madur etmeyeceğimi biliyorlardı. Onlarda kesinlikle bunun lafını yapmadılar. Onlarda çıkıp efendice oynadılar” dedi.

Volkan Dönmez kendi istemedikçe , takımın başından ayrılamaz
Ömerli köyüspor’un yıllardır teknik patronluğunu yapan Volkan Dönmez için açık ve net konuşan kulüp Başkanı Vedat Dönmez kendisinin istemediği sürece takımın başından ayrılma gibi bir olasılığın olmadığını belirterek Volkan Dönmez’den memnun olduğunu söyledi. Başkan Vedat Dönmez  “En basit şey hoca değiştirmek, istikrarı yakalamak içinde hocayı sabretmek gerekiyor, Hocamız 6-7 senedir bu takıme başında iyi işler yaptı. Kadroda oynamadık hiçbir topcu kalmadı. Oda futbolcuları gayet ılımlı,. Biz hocamızdan memnunuz, Bu takımın beklentisinin ne olduğu bilen en iyi bilen Volkan hocadır. Bu kulüpte yetişmiş bir hocamız. Başka yerlerden teklif bile almayı hiç düşünmüyor. Volkan hoca ben hocalık yapmayacağım derbe ancak bu takıma başka hoca gelir, onun haricinde bu takım başında yer alacaktır” dedi.

U 19 maçlarının bitiminden sonra toplantı olacak
Yeni sezon öncesi iyi bir kadro kuracağının sinyallerini veren Ömerli köyüspor’da daha hiçbir şeyin belli olmadığını belirten kulüp Başkanı Vedat Dönmez,şuanda devam eden U 19 kategorisi maçlarının bitiminden sonra teknik heyetle bir toplantı yaparak yeni sezon öncesi gidecek ve kalması gereken oyuncuları belirleyeceklerini söyledi. Ömerli köyüspor’un kulüp Başkanı Vedat Dönmez “U 19 maçlarımız var, bu hafta sonunda devresi bitiyor. U19 maçlarımız bitince kalacak oyuncularımızı hocamızın raporuna göre belirleyeceğiz. Yollarımızı ayıracağımız oyunculara kendilerine teblig etmemiz gerekiyor, onların kendilerine kulüp Bakmalarını isteyeceğiz, 9 kontenjan var, bu oyuncu hiç birinin gitmesinden yana değilim, 22 kişilik bir kadro yapılıyor. kontenjanı ona göre ayarlamak gerekiyor. Bir oyuncularımdan Saim bırakıyorum diyerek bana geldi. Ama ne olacağını bilmiyorum. Ömerli köyüspor’da ilk ve son değil futbolu bırakan, Reyhan bıraktı,daha bir çok oyuncumuz futbolu bıraktı. Hepsi ile görüşmelerimiz devam ediyor, kimse ile küs ayrılmadım bu şekilde de ayrılmak istemiyorum.

Tabi ki hedefimiz olacak
Yeni sezon öncesi hedef konusunda sorulan soruları her sezon geçiştiren Başkan Vedat Dönmez bu sefer bu soruyu geçiştiremedi ve önümüzdeki sezon iyi bir takımla mücadele edeceklerinin sinyallerini  verdi. Zaman zaman play-off maçlarına giderek maç seyrettiğini ifade eden Başkan Vedat Dönmez her şeyin U 19 maçlarından sonra belli olacağını sözlerine ekledi.  Başkan Vedat Dönmez’in hedef içn söylediği şöyle oldu “Hedefi olmayan takım 2. Amatör kümeye düşmeye mahkûmdur, sezon başında herke kendine bir hedef belirler. Hedef yoksa hiç katılma daha iyi. Herkes daha yukarılara çıkmak istiyor. Herkes şampiyonluk ister, her kategoride bu var. Bir takım çıkıyor bir takım şampiyon çıkıyor. Önümüzdeki sezon için hedefimiz BAL'a çıkmak” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.