Perşembe, Şubat 19, 2015

DENİZ İŞLETMELERİ SÜRPRİZLER PEŞİNDE

Beykoz İlçesinin belki de en ilginç takımı onlar...sahaya, maçlara çıktıklarından kendilerini izleyenlerin gülümseyip, neşelendiği hatta, "Bunlara en az 5 atarız" diye iddialı konuştukları takımdan bahsediyoruz, yani Denizcilik İşletmeleri...


İşte yukarıdaki iddialarda bulunan birçok takım hatta grup lideri dahi maç sonunda "Bükemediğin bileği öpeceksin" diyerek tebrik etmekten geri durmadı. Kimilerine gör Beykoz'un "İhtiyarlar Konseyi", kimilerine göre ise "İhtiyarlar Heyeti"... Neden mi bu tabir kullanılmakta onlar için çünkü sahada yarı yaşındaki futbolcularla mücadele etmekteler.


Aslında onlar her biri samimi derecede bir birlerine bağlı, aynı havayı solumaktan, aynı heyecanı sahada yaşamaktan zevk alan arkadaşlar topluluğu. Lige girelim mi, girmeyelim mi derken, geçen sezon 2.Amatör Liginin en renkli takımlarından biri olup çıktılar. Oyuncu yapısına bakıldığında her birinin başarılı birer mazisi var, 40 yaş ortalaması ile sahaya çıkıp, sadece futbola odaklanmaktalar. Yenmek kadar yenilmenin de doğal olduğunun farkındalar. 





İhtiyarlar Heyetinin bir de muhtarı, yani antrenörü de olmazsa olmaz. Onu da ilerinden seçmişler yani Kamil Çolak'ı...Beykoz İlçesinin en efendi isimlerinden birisi kendisi, geçmişinde şampiyonluk yaşamış takımda antrenörlüğü var...Bu arada yeni kurulan ve lige hazırlanan Beykoz Masterler Takımının da oyuncularından biri Kamil Hoca..


"Bu senede sürprizlere açık bir takım olacağız, lig öncesinde güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Heyecanlıyız, çünkü geçen sezon ki gibi maç sonlarında rakip takım futbolcu ve antrenörlerinin, hatta Başkanlarının gelip tebrik ettiği günleri yeniden yaşayacağız. Kazanırız da kaybederiz de bizim için aslolan maçımızı izlemekte olanlara -Helal olsun adamalara- dedirtebilmek, onların gönüllerinde yer edinebilmek. Sağ olsun Asım Başkanımız bize bu imkanı verdi, Denizcilik İşletmeleri ile Beykoz'u Ligde temsil etme şansına sahibiz. Bu sezon da ligin en centilmen takımları arsında yer alma niyetindeyiz." diye konuşan Kamil Çolak ve arkadaşlarını hafta sonunda çıkacakları maçın heyecanı şimdiden sarmış durumda.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...