Salı, Şubat 24, 2015

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR'A SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor 1-1 sona eren Erokspor karşılaşmasından sonraki yaşanan olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz saha kapatma cezası aldı.

15 Şubat 2015 Pazar günü oynanan karşılaşmada Büyükçekmece Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile geçen maçın 90+5.dakikasında konuk takım beraberliği yakalamış ve maç sona ermişti. Karşılaşma sonrası yaşanan olaylardan dolayı ev sahibi takımda Burak Korkakçı kırmızı kart gördü. Burak 3 maç ceza alırken, antrenör Hasan Yazıcı da 111 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Büyükçekmece Belediyespor ayrıca 1500 TL para cezasına da çarptırıldı.

Çengelköy maçı tarafsız sahada seyircisiz
Ligin ilk devresinde Çengelköyspor’a 2-0 mağlup olan Büyükçekmece Belediyespor bu maçın rövanşına seyircisinden yoksun ve tarafsız sahada çıkacak. Büyükçekmece Belediyespor-Çengelköyspor karşılaşması Pazar günü saat 13.30'da Tuzla Belediye Stadı’nda oynatılacak.

HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...